VIRAL

Αυτή είναι η πιο cool 7χρονη στο Instagram

Με σχεδόν μισό εκατομμύριο ακόλουθους, η Coco είναι σίγουρα μια πετυχημένη fashion blogger ή influencer ή ένα επτάχρονο κορίτσι που ο κόσμος λατρεύει να παρακολουθεί στα social media.

To πιτσιρίκι από το Harajuku της Ιαπωνίας, είναι γέννημα θρέμα της γειτονιάς που φημίζεται για την αγορά και το street style των ανθρώπων της. Εκεί επανεγκαταστάθηκαν οι γονείς της Coco, μετά τον σεισμό της Fukushima το 2011 και άνοιξαν ένα μαγαζί με vintage ρούχα, όπου η Coco διδάχτηκε από πολύ νωρίς πώς μπορείς να εκφράζεσαι μέσα από τα ρούχα που φοράς καθημερινά.

 

Η μικρή κυνηγούσε σαν τρελή τους 10000 followers, αφού ήθελε πολύ να γράψει στο προφίλ της το 10Κ. Στα δύο χρόνια που έχει τον δικό της λογαριασμό, το στιλ της έχει αλλάξει κατά πολύ και η ίδια έχει μεγαλώσει μέσα από τις στιλιστικές της επιλογές.

. . #kidzfashion #trendykiddies #superfashionkids #trendy_tots #fashionkidsworld #igkiddies #harajuku #harajukugirl #harajukufashion #tokyofashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COCO (@coco_pinkprincess) στις

 

Έχει εμφανιστεί στη Vogue και το ELLE, έχει κάνει αρκετές “μεγάλες δουλειές”, αλλά ακόμα κι έτσι το προφίλ της παραμένει οικογενειακή υπόθεση. Διαλέγει το θέμα του συνόλου που θα φορέσει μαζί με τον μπαμπά της και στη συνέχεια διαλέγουν μαζί τα ρούχα που θα φορέσει. Το αγαπημένο της χρώμα είναι το λιλά και το αγαπημένο της ρούχο, αυτή η λιλά γούνα.

 

Αυτό το μωρό είναι το κάτι άλλο.