VIRAL

Αυτή η γυναίκα παλεύει να χάσει 204 κιλά και χιλιάδες άνθρωποι τη στηρίζουν

Ο στόχος της είναι να χάσει 204 από τα 283 κιλά στα οποία έφτασε να ζυγίζει το 2018. Ο λόγος την Leneathra, Reed, μία τεχνικό φαρμάκων από το Μισσισιπή, η προσπάθεια της οποίας έχει γίνει ήδη viral. Η 39χρονη γυναίκα δίνει μια μεγάλη μάχη με τα περιττά κιλά που την εμποδίζουν στο να ζήσει μία φυσιολογική ζωή, τόσο για εκείνη όσο και για την 2 ετών κόρη της. Το μεγάλο της όνειρο είναι η ζυγαριά να δείξει τον αριθμό 79.

«Δεν μπορούσα να κάτσω στο πάτωμα και να παίξω μαζί της, ακόμα και το να την κάνω μπάνιο ήταν για μένα μια πρόκληση», είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Good Morning America” η Leneathra, η οποία δεν ήταν όλη της τη ζωή υπέρβαρη. Η αφορμή που έβαλε σε ανοδική πορεία το βάρος της ήταν μια επέμβαση μείωσης του στήθους πριν 12 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής, οι πνεύμονές της κατέρρευσαν και τέθηκε σε αναπνευστική υποστήριξη. Μια θεραπεία με φάρμακα στη συνέχεια ήταν η αρχή, ενώ ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής που ακολούθησε, τρώγοντας πολύ fast food, έφερε την κατρακύλα.

Είναι προφανές πως όταν ζυγίσεις τόσο εξωπραγματικά πολύ, οι καθημερινές συνήθειες φαντάζουν ως το πιο δύκολο πράγμα του κόσμου. «Ακόμα και σήμερα, δεν μπορώ να πάω σινεμά γιατί δεν χωράω στην καρέκλα. Πήγα να δω το Black Panther και αναγκάστηκα να νιώσω στις θέσεις για άτομα με ειδικές ικανότητες», παραδέχεται η Αμερικανίδα. Είχε λοιπόν μερικές πολύ καλές αφορμές ώστε ν’ αλλάξει το σώμα της.

Από τον Νοέμβρη η Leneathra έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής. Μέσα στους 2 πρώτους μήνες έχασε 12 κιλά. Η προσπάθεια είναι δύσκολη, αλλά η καλή μας φίλη ξέρει πως αξίζει κάτι καλύτερο απ’ αυτό.

Τα videos της  Leneathra έχουν «κατακτήσει» τις καρδιές αμέτρητων ανθρώπων, οι οποίοι την στηρίζουν πολύ θερμά σε όλο αυτό. Τα views έχουν υπερβεί τα 53 εκατομμύρια στο facebook και το Instagram, τα εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια και τα shares είναι ενθαρρυντικά κι αποτελούν κι αυτά ένα ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσει.

 έ