CELEBRITIES

Άγγελος Γιακουμίδης: Ποιος είναι ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λέντζα στον ΑΝΤ1;

Instagram/Footballstoriestv

Τον Γιώργο Λέντζα τον ξέρεις πια καλά. Την τελευταία φορά που τον είδες στην τηλεόραση ήταν τον περασμένο χειμώνα όταν συμπαρουσίασε με τον Σάββα Πούμπουρα το «Nomads Μαδαγασκάρη». Την επόμενη φορά που θα τον δεις θα είναι και πάλι από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και δε θα είναι μόνος του. Μαζί του θα είναι και ο Άγγελος Γιακουμίδης και οι δυο τους θα παρουσιάσουν την εκπομπή "Football Stories".

Η εκπομπή θα συνδυάζει τα ταξίδια και το ποδόσφαιρο και οι δυο τους θα ταξιδεύουν στον κόσμο και θα εξετάζουν τις αντιπαλότητες μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων των πόλεων όπου θα βρίσκονται κάθε φορά. Μέχρι στιγμής έχουν ταξιδέψει σε Τουρκία, Βραζιλία, Σκωτία, Αγγλία και Ολλανδία ενώ τώρα που μιλάμε βρίσκονται μάλλον κάπου στην Αργεντινή. Και τώρα θα μου πεις γιατί να σε νοιάζει εσένα το ποδόσφαιρο; Πρώτον θα σου πω επειδή είναι ωραίο άθλημα, δεύτερον επειδή εκτός από τα γήπεδα θα βλέπεις και τις ομορφιές της πόλης και τρίτον γιατί θα βλέπεις και τον Άγγελο Γιακουμίδη. Και εξηγούμαι παρακάτω με τις απαραίτητες φωτογραφικές αποδείξεις.

Διάβασε κι αυτό: Γιώργος Λέντζας στο Ladylike.gr: ”Δεν μπαίνω σε συγκρίσεις με τον Σάκη Τανιμανίδη”

Ο Άγγελος Γιακουμίδης έχει σπουδάσει τον αθλητισμό αλλά από διαφορετικό μετερίζι. Δεν βρίσκεται μέσα στα γήπεδα ως παίκτης αλλά είναι φυσικοθεραπευτής ειδικευμένος στις αθλητικές κακώσεις. Και όπως φαίνεται από το γεγονός ότι δηλώνει εκτός από συμπαρουσιαστής και συνδημιουργός του project “Football Stories” λατρεύει το ποδόσφαιρο.

 

Το σώμα που κρύβει κάτω από τα T shirt του είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό και θα το διαπιστώσεις αμέσως τώρα.

 

Όσο για το πως το έχει δημιουργήσει μεγάλο ρόλο φαίνεται πως παίζει η καλλισθενική γυμναστική με την οποία προπονείται συχνά πυκνά.

 

Επίσης λατρεύει τους φίλους του με τους οποίους ποζάρει σε κάθε ευκαιρία.

 

Αλλά και το τρισχαριτωμένο σκυλάκι του (και διαβάζει και Μπουκόφσκι, αν παρατηρήσεις προσεκτικά το τραπεζάκι).

 

Κι όσο για το πρόσωπό του βλέπεις. Γλυκύτατος τουλάχιστον.

 

Άσε που με ένα κιλτ περνάει για βέρος Σκωτσέζος.

 

Μένει να διαπιστώσουμε με το σφύριγμα της έναρξης της τηλεοπτικής σεζόν  τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τις ικανότητές του στην παρουσίαση.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Footballstoriestv