CELEBRITIES

5 φορές που ο Brad Pitt πόζαρε δίπλα σε άλλους κούκλους του Hollywood και δεν τους πρόσεξε ποτέ κανείς

Joel C Ryan/Invision/AP

Δε θα σου πω ψέματα, η ταινία "Once Upon a Time in Hollywood" κοντεύει να μας καταστρέψει εδώ στο Ladylike. Γιατί εκεί που πήγαμε να ξεπεράσουμε την κοινή εμφάνιση του Brad Pitt και του Leonardo DiCaprio στις Κάννες, τσουπ, έρχεται η πρεμιέρα της ταινίας στο Los Angeles να μας προξενήσει ξανά ταχυκαρδία. Και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς στη θέση του Leonardo μπορείς να βάλεις όποιον αστέρα του Hollywood θέλεις, το πιθανότερο είναι πως δε θα το παρατηρήσουμε. Γιατί με αυτή την τελευταία αφορμή σκεφτήκαμε το προφανές. Ο Brad είναι αυτός που μας προξενεί την ταχυκαρδία.

Μην επιμένεις μπορούμε να στο αποδείξουμε. Σε διάφορες φάσεις της ζωής του, με το ένα ή το άλλο hairlook, ο Brad Pitt έχει συμπρωταγωνιστήσει με μερικούς πολύ γοητευτικούς άνδρες του Hollywood. Εντελώς απροσδόκητα όμως (ή και εντελώς προβλέψιμα) κλέβει την παράσταση και την αγάπη μας, μόνο ο Brad στις κοινές τους πόζες. Κι έχουμε και τις φωτογραφικές αποδείξεις.

Διάβασε κι αυτό: Μέχρι και ο Brad Pitt θέλει να μάθει αν ο Jack του Τιτανικού χωρούσε σε αυτή την πόρτα. Leonardo, για πες

Leonardo DiCaprio

Jordan Strauss/Invision/AP, File

Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Leonardo DiCaprio και ο Brad Pitt συνεργάζονται στην τελευταία ταινία του Quentin Tarantino “Once Upon a Time in Hollywood” και όπως σου είπαμε έχουν κάνει αρκετές κοινές εμφανίσεις ως τώρα. Ξεχωρίσαμε μία red carpet και μία πιο casual και τις μοιραζόμαστε μαζί σου με την κοινή διαπίστωση πως ο Brad είναι άντρας παντός καιρού και παντός στυλ.

Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP, File

Διάβασε επίσης: Διάσημοι άντρες με μάτια μπλε σαν το Αιγαίο

George Clooney

AP Photo/Joel Ryan

AP Photo/Joel Ryan

Με τον George Clooney τον δει να παίζει μαζί στο “Burn After Reading” όπου υποδύθηκε έναν αφελή, κούκλο γυμναστή αλλά και στις ταινίες της σειράς “Ocean’s Eleven” όπου έπαιζε τον γοητευτικό, ριψοκίνδυνο ληστή. Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τον ρόλο του, στο κόκκινο χαλί των φεστιβάλ στις οποίες ταξίδεψαν οι ταινίες ο Brad Pitt ανέλαβε επάξια τον ρόλο του “Εκμηδενίζω τον φίλο μου τον George με ένα μου χαμόγελο”

AP Photo/Damian Dovarganes

AP Photo/Damian Dovarganes

Michael Fassbender

AP Photo/Matt Sayles

AP Photo/Matt Sayles

Ούτε ο Michael Fassbender δεν μπόρεσε να λάμψει εξίσου δυνατά με τον Brad παρόλο που εδώ αυτό το τίμιο site τον έχει ανακηρύξει πιο sexy άνδρα στο Hollywood με εντελώς υποκειμενικά κριτήρια. Με τον Brad Pitt πρωταγωνίστησαν στην ταινία “Ingloriοus Basterds” το 2009 αλλά το κόκκινο χαλί στο φεστιβάλ των Καννών ανήκε αποκλειστικά στον Brad Pitt εκείνη τη χρονιά.

Διάβασε κι αυτό: Αυτοί είναι οι 17 πιο sexy άνδρες του πλανήτη με εντελώς υποκειμενικά κριτήρια

Edward Norton

 

Καμιά μας δε θα ξεχάσει ποτέ τον Brad Pitt και το χτισμένο σε παράνομα ρινγκ κορμί του στο Fight Club του 1999. Όλες σχεδόν έχουμε ξεχάσει ότι ο πρωταγωνιστικός ρόλος εκείνης της ταινίας του David Fincher δεν άνηκε στον Brad Pitt ακριβώς, αλλά στον Edward Norton. H απόλυτη παντοδυναμία της σαγήνης του Brad ήταν έκδηλη στην σκηνή των βραβείων MTV εκείνη τη χρονιά.

AP Photo/Chris Pizzello

AP Photo/Chris Pizzello

Sean Penn

AP Photo/Lionel Cironneau

AP Photo/Lionel Cironneau

Το 2011 ο Sean Penn, η Jessica Chastain και ο Brad Pitt συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία του Terrence Malick, The Tree of Life. Τι κι αν βγήκαν και οι τρεις μαζί, ντυμένοι με τα καλά τους στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα τους. Ο Brad λαμποκοπούσε, στα μάτια μας, στον φακό των φωτογράφων στο σύμπαν ολόκληρο. Και σε αυτό το σημείο δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω να καθιερώσουμε μια νέα στήλη, αυτή του “Men we loved, we still love and we will love till the end of the world”. Sigh. Mic drop.

 

Κεντρική φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP