CELEBRITIES

Chace Crawford: 7 πράγματα που (ίσως) δεν ξέρεις για τον γόη του Gossip Girl που σήμερα γίνεται 34

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Αν έβλεπες Gossip Girl, αναγνωρίζεις αμέσως το (υπέροχο) πρόσωπο του ηθοποιού Chace Crawford, που σήμερα συμπληρώνει 34 χρόνια στον πλανήτη και εμείς δεν έχουμε ακόμα ξεπεράσει το μελαγχολικό, πλην γοητευτικό, βλέμμα που είχε καθ'όλη τη διάρκεια της σειράς. Αν και ήταν ο πιο ωραίος, μεταξύ των τριών αρσενικών πρωταγωνιστών, ο Nate ήταν εκείνος που δεν είχε σχέση με κάποια από τις πρωταγωνίστρες (εντάξει, έβγαινε για λίγα φεγγάρια με τη Serena) και ήταν η πιο «ήσυχη» παρουσία. Εμείς όμως δεν ξεχνάμε Chace και με αφορμή την ανακοίνωση του reboot της σειράς, αλλά και τα γενέθλιά του, σου βρήκαμε 7 facts για τη ζωή του.

Μεγάλωσε στο Τέξας

View this post on Instagram

Something tells me I'm not cut out for this

A post shared by Chace Crawford (@chacecrawford) on

 

Ο Christopher (Chace) Crawford γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου το 1985 στο Lubbock του Texas. Ο πατέρας του είναι δερματολόγος και η μητέρα του δασκάλα. Έχει και μία μικρότερη αδερφή, την Candice. Έζησε για λίγο στη Μινεσότα, ενώ ο πατέρας του σπούδαζε γιατρός, και 4 χρόνια αργότερα, επέστρεψαν στο Τέξας.

Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία

Μπορεί να τον κέρδισε η υποκριτική, αλλά πρώτα έκανε το πέρασμά του από το Pepperdine University, όπου σπούδασε δημοσιογραφία και marketing. Ευτυχώς κατάλαβε γρήγορα την πραγματική του κλίση και τα παράτησε μετά από μερικά εξάμηνα.

Έχει παίξει σε πολλά videoclips

Όπως και οι περισσότεροι ηθοποιοί, έτσι και ο Chace ξεκίνησε την καριέρα του ως ωραίο αγόρι που συμμετέχει σε μουσικά clips και αποτελεί το αντικείμενο του πόθου της τραγουδίστριας. Το πιο γνωστό του ήταν το “I Will Be” της Leona Lewis, που κυκλοφόρησε το 2009.

Η ομορφιά είναι οικογενειακή

View this post on Instagram

Look who showed up on set. Doctor C and Mama C

A post shared by Chace Crawford (@chacecrawford) on

 

Ο ίδιος έχει παίξει σε διάφορα διαφημιστικά και ήταν το κεντρικό πρόσωπο της diet Coke το 2012. Έχει κάνει το μοντέλο για τον οίκο Hollister και μάλλον το οφείλει στη μίξη καταγωγής του από την Αγγλία, Σκοτία και Γερμανία. Στο σχολείο είχε ψηφιστεί ο πιο καλοντυμένος της χρονιάς του και το περιοδικό Glamour τον κατέταξε στη 12η θέση του πιο σέξι άντρα για το 2012. Και η αδερφή του όμως είναι πρώην βασίλισσα ομορφιάς και είχε στεφτεί Miss Misouri USA Competition. Αλλά και οι γονείς του δεν πάνε πίσω, όπως βλέπεις.

Έγινε αμέσως φίλος με τον συμπρωταγωνιστή του Ed Westwick

 

O Chuck του Gossip Girl ήταν συγκάτοικος του Chace από την αρχή των γυρισμάτων και έγιναν πολύ γρήγορα κολλητοί. Δέθηκαν αμέσως σε μία συναυλία των Arctic Monkeys, όπως έχουν δηλώσει και έμειναν στο ίδιο σπίτι στο Chelsea για 2 χρόνια.

Είναι ερωτύλος

Πολλές φήμες έχουν ακουστεί για την ερωτική ζωή του και για τις πιθανές συντρόφους του. Από τη ζωή του (επιβεβαιωμένα) έχει περάσει η τραγουδίστρια Carrie Underwood, το μοντέλο Rachelle Goulding και ακουγόταν ότι έβγαινε για ένα διάστημα με τη συμπρωταγωνίστριά του, Taylor Momsen. Η τελευταία σχέση του ήταν με την Rebecca Ritenhouse, διήρκεσε 4 χρόνια και τελείωσε ησύχως πριν λίγους μήνες. Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις.

Είναι ανοιχτός σε πιθανό reboot του Gossip Girl

 

Αυτή η πληροφορία μας γεμίζει χαρά γιατί μόλις ανακοινώθηκε η επιστροφή της σειράς με νέους χαρακτήρες και πολύ θα θέλαμε να δούμε έστω και ένα cameo του παλιού cast. Σε ερώτηση που του έγινε, πάντως, πριν από 1 μήνα, είπε ότι είναι ανοιχτός σε κάτι τέτοιο αλλά ρεαλιστικά είναι δύσκολο να γίνει αυτή η σειρά με πρωταγωνιστές που είναι 30something και δουλεύουν για τον μπαμπά τους. Το λέει γιατί δεν ξέρει τα ελληνικά standards μάλλον! Εμείς πάντως σε περιμένουμε Chace. Και χρόνια σου πολλά!