CELEBRITIES

Ο γιος του Denzel Washington θα παίξει στη νέα ταινία του Christopher Nolan. 6 πράγματα που δεν ξέρεις γι’ αυτόν

Photo by Rebecca Cabage/Invision/AP

Η επιστροφή του σκηνοθέτη Christopher Nolan δύο χρόνια μετά τη «Δουνκέρκη» είναι ένα νέο που απασχολεί τους κινηματογραφόφιλους παγκοσμίως αυτές τις ημέρες. Μολονότι δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα γι' αυτή πέρα από το ότι αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του 2020, ξέρουμε ωστόσο τον πρωταγωνιστή της. Σύμφωνα με το Variety, ο γιος του Denzel Washington, John David Washington θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του σκηνοθέτη, ενώ θα συμπρωταγωνιστήσουν μαζί του ο Robert Pattinson και η Elizabeth Debicki.

Ο John David Washington έχει μπει στην πορεία προς την κορυφή ήδη από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο “BlacKkKlansman” του Spike Lee που του εξασφάλισε την πρώτη του υποψηφιότητα για την Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού σε δραματική ταινία. Δεν την πήρε, αλλά βρέθηκε στην τροχιά των σταρ αυτή που θα τον οδηγήσει από τον ένα καλό ρόλο στον επόμενο. Πόσα όμως ξέρεις για τον ηθοποιό που σίγουρα θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια πέρα από την συγγένεια και την εμφανή γοητεία που κληρονόμησε από τον σπουδαίο μπαμπά του; Πάμε να διαφωτιστούμε παρέα.

#1. Ο πατέρας του είναι ο μέντοράς του

 

Αντίθετα με ό,τι μπορεί να πιστεύεις για τα παιδιά που ακολουθούν το επάγγελμα των γονιών τους και τον πιθανό ανταγωνισμό, ο John David και ο Denzel Washington υποστηρίζουν 100% ο ένας τον άλλο όπου χρειαστεί και έχουν μια πολύ δυνατή σχέση μεταξύ τους. Συχνά ο John David αναφέρεται σε όλα όσα έχει μάθει ως ηθοποιός από τον μέντορα – μπαμπά του, αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό που έχει πει για τις επιρροές του από εκείνον σε προσωπικό επίπεδο. «Είναι ο πατέρας μου οπότε μου έχει δώσει τις επιρροές του πώς είναι ένας άνδρας, με έχει μάθει πώς να είμαι Αφροαμερικανός σε αυτή τη χώρα, πώς να τιμώ το επάγγελμά μου, να δουλεύω σκληρά», είχε πει στο Extra. Και Aw!

#2. Του αρέσει η Beyonce και δηλώνει single

 

Σίγουρα δεν είναι το πρώτο πράγμα που θα περίμενες από έναν 34χρονο να λέει πώς είναι φανατικός θαυμαστής της Beyonce αλλά ο John David Washington, το έχει πει ευθαρσώς στην Ellen De Generes και τους εκατομμύρια τηλεθεατές της. Στους ίδιους είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι single και ότι τα πράγματα εκεί έξω είναι δύσκολα, οπότε αν θες να του αποδείξεις το αντίθετο μπορείς.

#3. Το ντεμπούτο του έγινε σε μια θρυλική ταινία

Όπως είναι αναμενόμενο, το κινηματογραφικό ντεμπούτο του John David Washington έγινε σε ταινία του μπαμπά του όσο ήταν ακόμα παιδί. Η ταινία όμως δεν ήταν όποια κι όποια, αλλά η ταινία ορόσημο “Malcolm X” (έπαιζε έναν μαθητή στο Harlem) για την οποία ο Denzel Washington εξασφάλισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου. Επίσης η ταινία ήταν και πάλι σε σκηνοθεσία του Spike Lee, του ανθρώπου που έδωσε στον John David το εισιτήριο του για την Α’ γραμμή πρωταγωνιστών στο Hollywood.

#4. Υπήρξε χαρισματικός αθλητής

AP Photo/James A. Finley

AP Photo/James A. Finley

Πριν ακομα γίνει επαγγελματίας ηθοποιός ο John David είχε μια αξιόλογη καριέρα στο αμερικανικό ποδόσφαιρο. Οι αθλητικές του επιδόσεις του εξασφάλισαν υποτροφία στο κολέγιο, ενώ μετά έπαιξε επαγγελματικά στο πρωτάθλημα NFL Europa League και στο United Football League.

#5. Βρέθηκε στην Αθήνα και έκλεισαν οι δρόμοι

View this post on Instagram

John David Washington @ Born to be murdered shooting

A post shared by lilazerva (@lilazerva) on

Θυμάσαι που την Κυριακή πριν την Καθαρά Δευτέρα, αλλά και την ίδια την Καθαρά Δευτέρα οι δρόμοι στην Αθήνα είχαν κλείσει για γυρίσματα μιας μεγάλης αμερικανικής υπερπαραγωγής; Στην ταινία “Born to be murdered” του Ferdinando Cito Filomarino πρωταγωνιστεί ο John David Washington για τον οποίο τα ταξίδια στην Ελλάδα έχουν γίνει τακτικά για τις ανάγκες της ταινίας.

#6. Είχε ένα ισχυρό γυναικείο πρότυπο

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Κι επειδή πολύ μιλήσαμε κι εμείς όπως και όλοι οι δημοσιογράφοι στην θέση μας για τον πατέρα του John David, Denzel Washington ο νεαρός ηθοποιός έχει ήδη βάλει τα πράγματα στην θέση τους, μιλώντας και για το ισχυρό γυναικείο πρότυπο που είχε στην οικογένειά του. Σου μιλώ για την αιώνια αγαπημένη του Denzel, την Pauletta Washington, τη μαμά του John David. Ο ηθοποιός σε μία από τις δεκάδες συνεντεύξεις του που ξεκίνησαν με τα λόγια: «Είσαι ο γιος του Denzel» είχε διακόψει και είχε πει: «Και της Pauletta Washington. Που έβγαζε περισσότερα χρήματα από τον πατέρα μου, πριν παντρευτούν και όταν παντρεύτηκαν. Ήταν στο Broadway και δούλευε και πλήρωσε για το πρώτο τους ραντεβού. Πλήρωσε το φαγητό, πλήρωσε το ταξί. Είναι πιανίστα, πήγε στο Juliard. Είναι μια υπέροχη καλλιτέχνης στο είδος της και έμαθα πολλά από εκείνη. Ο πατέρας μου με έμαθε πώς να κυνηγώ. Η μητέρα μου με έμαθε πώς να αγαπώ». Και Aw εις διπλούν.

Κεντρική φωτογραφία: Rebecca Cabage/Invision/AP