CELEBRITIES

12 φωτογραφίες μοντέλων με τα κατοικίδιά τους (γιατί έτσι μας αξίζει)

Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα που υπάρχει στο internet και μπορούμε να το κοιτάμε με τις ώρες; Λογαριασμοί στο instagram, οι οποίοι είναι αφιερωμένοι σε αφράτα γατάκια, που γουργουρίζουν στην αγκαλιά των αφεντικών τους, αφελή κουτάβια που γαβγίζουν στον εαυτό τους στον καθρέφτη και panda που κουτρουβαλάνε σε λόφους. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και πανέμορφα μοντέλα, αλλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ που έχουν βγει από εξώφυλλα της Vogue τι έχεις; ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΠΙ ΓΗΣ. Εντάξει, σαφώς και υπερβάλλω, αλλά έχω ξοδέψει αρκετή ώρα ψάχνοντας αυτές τις φωτογραφίες και η υπερέκθεσή μου σε τόση ομορφιά με έκανε να πιστεύω πως μπορεί να δω κάποιον από τους παρακάτω μέσα στο λεωφορείο της γραμμής (550). (ποτέ, κανείς).

Filip Hrivnak

Ξεκινάμε με τον 24χρονο Filip, που ακόμα και όταν βγάζει βόλτα το σκύλο του μοιάζει να ποζάρει για τη Vogue. Καλησπέρα στον Filip.

A post shared by @filiphrivnak on

Noah Mills

Βλαμμένος σκύλος που προφανώς θα κάτσει πάνω σου γιατί θέλει να σου δείξει ότι σε αγαπάει και ακόμα πιο cute ιδιοκτήτης που κάθεται και χαίρεται για αυτό που του συμβαίνει. Noah έλα να γίνουμε φίλοι.

A post shared by Noah Mills (@noahmills) on

Σε περίπτωση που δεν σε έπεισε ο Noah στην προηγούμενη φώτο, ρίξε μια ματιά σε αυτή που ακολουθεί.

A post shared by Noah Mills (@noahmills) on

Κατάλαβες τώρα γιατί είναι στη λίστα; Κατάλαβα να λες.

Lucky Blue Smith

*παθαίνει εγκεφαλικό από αυτό το μουσούδι και τα γαλάζια μάτια, δεν βρίσκει λόγια να περιγράψει αυτή τη φωτογραφία*

A post shared by LUCKY BLUE SMITH (@luckybsmith) on

Κάπου εδώ να σου πω ότι ο Lucky είναι 19 ετών και έχει μια κόρη λίγων μηνών.

Jon Kortajarena

Ο Jon δεν έφτανε που είναι ήδη ΥΠΕΡΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ, έπρεπε να έχει και αφράτο σκύλο, που ξεκάθαρα δεν περνάει καλά στη θάλασσα και έχει ύφος ”Φιλαράκι, τελείωνε με τις selfie, πείνασα”. Τους θέλουμε και τους δύο στην παρέα μας.

Marlon Teixeira

Και συνεχίζουμε με ένα ακόμα γλυκάκι- υπερλουκουμάκι- πού βγαίνουν αυτά τα αγόρια επιτέλους- Marlon, που έχει επίσης ένα πανέμορφο κουτάβι. Ελάτε και εσείς στην παρέα μας, χωράτε.

A post shared by Marlon Teixeira (@marlontx) on

David Alexander

Θα μου πεις τι κακή φωτογραφία είναι αυτή ρε συ; Αξίζει όμως να σταθείς στο ύφος της γάτας, που ξεκάθαρα έχει βγάλει σχέδιο εξόντωσης του κινητού του David. Πού βλέπεις τον David σε ακούω να ρωτάς.

Επειδή, λοιπόν, δεν φαίνεται το μεγαλείο του, να πέσει και άλλη φωτογραφία παρακαλώ.

Ναι, καλησπέρα και σε σένα David.

Tobias Sorensen

Εδώ ο Tobias αράζει ημίγυμνος με το σκύλο του στην αγκαλιά, κανένα σέβας στο internet, να πέσει δηλαδή κάτω, να γίνει σμπαράλια.

A post shared by Tobias Sorensen (@thesorensen) on

Presley Gerber

Ο μικρός γιος της Cindy Crawford έχει ένα μικροσκοπικό κουτάβι που έχει ίδιο κούρεμα και χρώμα μαλλιών. Μας κοροϊδεύουν έτσι;

A post shared by Presley (@presleygerber) on

Jarrod Scott

Jarrod και η Μαριλέλλα μας έχει pug, μήπως να έρθεις μια βόλτα από τα κεντρικά να γνωρίσετε τα σκυλιά σας; Λέω εγώ τώρα.

A post shared by Jarrod Scott (@jarrodscott) on

Θα ζητήσω από το control να ρίξει και εδώ μια ακόμη φωτογραφία γιατί αδικείται ο Jarrod.

A post shared by Jarrod Scott (@jarrodscott) on

*στρίβει μπούκλα*

Trevor Signorino

Ο Trevor, το αγόρι της διπλανής πόρτας, του διπλανού έδρανου στη σχολή μην σου πω έχει αυτό τον αφράτο σκυλούμπο για φίλο. Πού υπογράφουμε για να τους γνωρίσουμε και τους δύο;

Will Chalker

Ο Will είναι ξεκάθαρα ο άντρας των ονείρων μας (αλλά δεν το ξέρει) γιατί εκτός από σκυλομπαμπάς είναι και κανονικός μπαμπάς και μια βόλτα από το instagram σου θα σε πείσει να κάνεις παιδιά (μαζί του).

14

Ton Heukels

Και κλείνουμε με τον Ton, ο οποίος δεν έχει για κατοικίδιο αυτές τις σαύρες, αλλά δες το παιδί πώς λιάζεται στις αμμουδιές, κρίμα δεν είναι να μην μπει στη λίστα μας;

Κεντρική φωτογραφία: kortajarenajon