CELEBRITIES

10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον ανυπέρβλητο Jason Momoa που σήμερα γίνεται 40

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Jason Momoa είναι αυτό το σπάνιο κράμα ανθρώπου που γεννήθηκε με εξαιρετικά σπάνια γονίδια, αλλά έχει μια καρδιά μικρού παιδιού. Ένα κομμάτι μάλαμα που πρέπει να προστατεύεις σε θυρίδα. Ένα μικρό θαύμα τηυς φύσης. Γεννήθηκε στη Χαβάη σαν σήμερα, πριν από 40 χρόνια ακριβώς αλλά μεγάλωσε με τη μαμά του στην Αϊόβα.

Τον έμαθες στο Game of Thrones στο ρόλο του βάρβαρου Khal Drogo αλλά μόνο έτσι δεν είναι στην πραγματική ζωή. Είναι ένας υπέροχος οικογενειάρχης με διάφορες κοινωνικές και οικολογικές ευαισθησίες και αγαπά πολύ τη γυναίκα του, Lisa Bonet.

Διάβασε κι αυτό: Ο Jason Momoa δέχθηκε body shaming. Είναι επίσημο, ο κόσμος μας δεν πάει καθόλου καλά

«Νομίζω ότι ένας άντρας χρειάζεται να είναι άντρας. Να κρατάει μία γυναίκα με τον τρόπο που θέλει εκείνη. Κάνε απλά ό,τι θέλει η γυναίκα σου και θα είσαι μια χαρά», έχει πει και πώς να μην παρασυρθείς από αυτό το ευαίσθητο brutalité. Και εκεί που λες ότι τον έχεις κατασυμπαθήσει, έρχεται και σου λέει ότι πέρασε την παραμονή των γενεθλίων του σε διαδήλωση στη Χαβάη που αντιτίθεται στο χτίσιμο ενός πανάκριβου project για τηλεσκόπιο στο ψηλότερο βουνό της περιοχής. Γιατί όταν έχεις ένα πρόβλημα, τον Jason θα πάρεις τηλέφωνο.

 

Και η γλυκύτητα συνεχίζεται με τις φωτογραφίες του στο Instagram που λέει πόσο χαρούμενος είναι που πέτυχε την Barbra Streisand γράφοντας: «Θα έδινα ένα νεφρό μου για τη δω από κοντά, έστω και για ένα δευτερόλεπτο. Είναι το υπέρτατο είδωλο για εμένα». Κι εσύ για εμάς Jason! Και χρόνια σου πολλά!

View this post on Instagram

Mom. I met BABSlove u ma

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

View this post on Instagram

OSCARS. Cheeehuuuuuu aloha j. Helen love u

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Δες κι αυτό: Διάσημοι άντρες με μάτια μπλε σαν το Αιγαίο

10 trivia για τη ζωή του

#1. Έχει βγει Μοντέλο της Χρονιάς στο Χαβάη για το 1999.

#2. Του αρέσει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του μελετώντας για το Βουδισμό.

#3. Αλλά απολαμβάνει τις αναρριχήσεις, το snowboard, το χόκεϊ και την ποδηλασία στο βουνό.

#4. Είναι παντρεμένος με τη θεά Lisa Bonet (πρώην σύζυγο του Lenny Kravitz) και έχουν δύο παιδιά.

#5. Στα πολυνησιακά, το Momoa σημαίνει ξηρός.

#6. Κάποτε είπε σε ένα φίλο του ότι ο ρόλος του ως Conan θα ήταν πιο πειστικός αν είχε σπασμένη μύτη. Την επόμενη στιγμή, ο φίλος του του έδωσε μπουνιά στη μύτη και του την έσπασε.

#7. Το 2008, κάποιος τον χτύπησε στο πρόσωπο με ένα σπασμένο ποτήρι μπύρας και χρειάστηκε 140 ράμματα που του άφησαν ουλή στο αριστερό φρύδι. Ο θύτης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 χρόνων.

#8. Λατρεύει τόσο πολύ τη μουσική που στα γυρίσματα του Aquaman, γρατζούναγε συνέχεια την κιθάρα του (έχει μεγάλη συλλογή).

#9. Η αγαπημένη του ταινία είναι το “The Diving Bell and the Butterfly” (awww)

#10. Έχει δηλώσει ότι δεν είναι βάρβαρος και ότι όντως απολαμβάνει να διαβάζει βιβλία.

Bonus: Ξέρει να χορεύει τον παραδοσιακό χαβανέζικο χορό haka και ο ίδιος έχει πει πόσο ιερό πράγμα είναι για εκείνον και το λαό του. Απόλαυσέ τον στην πράξη.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP