CELEBRITIES

O John Legend είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2019

Richard Shotwell/Invision/AP

Ο John Legend είναι ένας από τους πιο νέους κατόχους των EGOT, όπως λέγονται τα τέσσερα μεγαλύτερα βραβεία του θεάματος (Emmy, Grammy, Oscar και Tony) και είναι ο πρώτος Αφροαμερικανός που πέτυχε αυτήν τη διάκριση. Επίσης θεωρείται μαζί με τη σύζυγό του Chrissy Teigen ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Και τώρα στους τίτλους και τις ιδιότητές του ήρθε να προστεθεί και αυτός του πιο σέξι εν ζωή άνδρα για το 2019 που του απένειμε το αμερικανικό περιοδικό "People". Και μπορεί ο μουσικός και coach του "The Voice" να το θεωρεί μεγάλη του τιμή, αλλά δηλώνει «μπερδεμένος». Κυρίως επειδή ακολουθεί τον Idris Elba, τον πιο σέξι άνδρα για το 2018 κατά το περιοδικό.

«Ο John του 1995 θα ήταν πολύ μπερδεμένος αν του έλεγαν ότι θα ακολουθήσει τον Idris Elba στον τίτλο του Sexiest Man Alive. Ε λοιπόν, ο John του 2019 είναι εξίσου μπερδεμένος αλλά σε ευχαριστώ “People” που με βρίσκεις σέξυ. Θα το δεχτώ», έγραψε στο Twitter του ο John Legend. Και για να τον ξεμπερδέψουμε θα του θυμήσουμε πως το σέξι είναι μια έννοια υποκειμενική και σίγουρα το ταλέντο, το χιούμορ και η αγάπη που εκπέμπει για τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά, είναι τα πιο σέξι χαρακτηριστικά.

Διάβασε επίσης: Η ”σε βάζω στη θέση σου” απάντηση της Chrissy Teigen στο άκομψο σχόλιο για τα κιλά της

Evan Agostini/Invision/AP

Με τη σύζυγό του, Chrissy Teigen- Evan Agostini/Invision/AP

«Ενθουσιάστηκα αλλά φοβήθηκα και λίγο ταυτόχρονα γιατί είναι μεγάλη πίεση. Όλοι θα ψάχνουν να βρουν αν είμαι αρκετά σέξι για να έχω αυτόν τον τίτλο» είπε στο People ο John Legend, που είναι ο 34ος άνδρας που δέχεται αυτόν τον τίτλο. Ο «θεσμός» ξεκίνησε το 1985 με τον 29χρονο τότε Mel Gibson να είναι ο πρώτος Sexiest Man Alive.

AP Photo/Mark Lennihan

Ο Mel Gibson περίπου εκείνη την εποχή- AP Photo/Mark Lennihan

Ο John Legend μίλησε στο περιοδικό για το ξεκίνημά του (μπήκε στο Πανεπιστήμιο της Pennsylvania μόλις σε ηλικία 16 ετών) και το πως οι γονείς του τον στήριξαν να ακολουθήσει τα όνειρά του. Η μητέρα του Phyllis ήταν η μεγαλύτερη και πρώτη θαυμάστριά του, ενώ ο πατέρας του Ronald τον έμαθε να είναι ταπεινός και ευγενικός. Ο ίδιος προσπαθεί να μεταδώσει τις αρχές, την ενθάρρυνση και την αγάπη που έλαβε στα παιδιά του, την 3,5 ετών Luna και τον 18 μηνών Miles, σε απόλυτη συνεργασία με τη σύζυγό του, Chrissy Teigen.

 

View this post on Instagram

We're live! #TheVoice

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

«Είμαι τόσο υπερήφανος που έχω μία σύζυγο δύο παιδιά με τα οποία είμαι τόσο ερωτευμένος και έχω τόση σύνδεση. Είμαι ακόμα υπερήφανος για την καριέρα μου. Λατρεύω να γράφω τραγούδια και να ερμηνεύω στη σκηνή. Αντλώ χαρά από αυτό και μεταδίδω πολλή χαρά στους άλλους. Είμαι πολύ άνετος με τον εαυτό μου πια» είπε χαρακτηριστικά ο μουσικός που κυκλοφόρησε πρόσφατα έναν δίσκο με διασκευές Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών με τίτλο “A legendary Christmas” στο οποίο περιλαμβάνεται και το “Baby It’s Cold Outside” που τραγουδά με την Kelly Clarkson.

Η Chrissy Teigen όπως θα το περίμενες, χρησιμοποίησε το Twitter για να σχολιάσει με χιούμορ τον νέο τίτλο του John Legend. «Το μυστικό μου κυκλοφόρησε. Έχω εκπληρώσει το όνειρό μου, να έχω κάνει σεξ με τον πιο σέξι άνδρα εν ζωή. Τι τιμή!», έγραψε στο Twitter αναρτώντας το εξώφυλλο του People.  Αργότερα δημοσίευσε κι άλλα tweets για το θέμα, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς της ότι: «Ο πιο σέξι άνδρας μόλις μου έφτιαξε ένα σάντουιτς» και άλλαξε το βιογραφικό της προσθέτοντας την ιδιότητα: «Αυτή την περίοδο κοιμάται με τον πιο σέξι άνδρα κατά το περιοδικό People». Τέλος ανάρτησε κι ένα video με τις (εντελώς αδιάφορες) αντιδράσεις των παιδιών του ζευγαριού στο άκουσμα του νέου ότι ο μπαμπάς τους είναι ο πιο σέξι άνδρας του 2019. Αν χρειαστείς στο μέλλον μαθήματα τρολαρίσματος τώρα ξέρεις που να απευθυνθείς: Στην Chrissy Teigen.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP