CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry φτιάχνει τα μαλλιά της Meghan και ζαλίζεσαι όταν τον συλλογίζεσαι

Ben Stansall/Pool Photo via AP

Η τελευταία εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle πρέπει να καταχωρηθεί στα πρακτικά. Να μείνει στην ιστορία και να μνημονεύεται. Τα μποφόρ πολλά. Σκέψου εσένα σε κατάστρωμα μήνα Αύγουστο να περνάς το Κάβο Ντόρο. Και τη ναυτία να γλιτώσεις, το μαλλί δε θα είναι σα να βγήκες μόλις από κομμωτήριο.

«Θύμα» του βοριά και η Meghan. Θα μου πεις συμβαίνει στην καθεμία γιατί να γίνει ειδική μνεία στη βασιλική κουάφ. Στον Harry επικεντρώνομαι και σου λέω πως είναι ερωτευμένος και λειτουργεί ως άντρας κι όχι ως πρίγκιπας σε κάθε δημόσια εμφάνιση.

Εκεί που παίρνει το μαλλί το αγιάζι εκείνος στέκεται πίσω της και τη βοηθά. Της φτιάχνει τα μαλλιά στοργικά και τα επαναφέρει στην αρχική τους κατάσταση.

Μπορείς να λιώσεις με αυτό το ζευγάρι. Μπορείς να το κάνεις χωρίς τύψεις κι ενοχές. Και μετά γέρνει στον ώμο της ακουμπώντας με το πηγούνι. Όχι, αν δεν το είδες πήγαινε ξανά στο βίντεο και πάτα το play.

Είναι έρωτας μεγάλος. Να σου θυμίσω μόνο όσα είχε πει ο Harry στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη. «Τα αστέρια είχαν ευθυγραμμιστεί όταν γνώρισα την Meghan».

 

Κεντρική Φωτογραφία: Ben Stansall/Pool Photo via AP