CELEBRITIES

Freddie Mercury: Το viral βίντεο για τα γενέθλια του θρύλου της ροκ

youtube

Ο Freddie Mercury ήξερε πως να βάζει φωτιά στην αρένα, γνώριζε καλά να συνεχίζει show, όποια και αν ήταν η ψυχολογία του κάτω από το μακιγιάζ (κακή παράφραση του θρυλικού στίχου, το ξέρω). Ο frontman των Queen θα έσβηνε σήμερα, ημέρα των γενεθλίων του, 72 κεράκια, αν δεν έχανε τη μάχη με τον ιό του AIDS σε ηλικία μόλις 45 ετών το 1991. Όπως και κάθε άνθρωπος, αστέρας ή μη, πριν από την επαγγελματική και προσωπική ολοκλήρωση πέρασε φάσεις όπου εργαζόταν κι εκείνος ως ένας απλός υπάλληλος. Για την ακρίβεια στον τομέα μεταφοράς αποσκευών στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου.

Το προσωπικό του βρετανικού αεροδρομίου νιώθει ακόμη και σήμερα περήφανο που μέσα από τις τάξεις του αναδείχτηκε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας μουσικής για τον 20ο αιώνα και φροντίζει να αποτίει φόρο τιμής στον αγαπημένο τους Freddie. Φέτος, με αφορμή τόσο τα 72α γενέθλιά του, αλλά και εν όψει της πρεμιέρας της ταινίας “Bohemian Rapsody” για τη ζωή του τραγουδιστή, οι συνάδελφοι του στις αποσκευές ετοίμασαν ένα φαντασμαγορικό show.

Ένα βίντεο με αρκετή δόση glam και φινέτσα, όπως ακριβώς αρμόζει στον καλλιτέχνη που σημάδεψε με τη φωνή του κομμάτια θρύλους της ροκ. Πριν γίνει ο Freddie Mercury, ήρθε στη ζωή ως  Farrokh Bulsara και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην περιοχή του Gujarat στην Ινδία. Έφτασε στην Αγγλία στα 17 και πριν αρπάξει τη δόξα απ’ τα μαλλιά δούλεψε στο αεροδρόμιο του Heatrhow. Οι συνάδελφοι του στο αεροδρόμιο σήμερα, όλοι τους φορώντας το χαρακτηριστικό του μουστάκι έκαναν ένα εξαιρετικό βίντεο.