CELEBRITIES

Ο Penn Badgley του Gossip Girl δεν θέλει να τον ερωτευτείς κι έχει έναν καλό λόγο

Photo by Scott Roth/Invision/AP

Μπορεί στο δικό μας μυαλό κάθε ηθοποιός να επιθυμεί την αποδοχή του κοινού, τις εκδηλώσεις θαυμασμού και λατρείας στο πρόσωπό του, αλλά ο Penn Badgley σκέφτεται πολύ διαφορετικά. Ο γνωστός Dan Humprhey του Gossip Girl που εντέλει απδείχτηκε ότι ήταν ο ίδιος το Gossip Girl, μεγάλωσε και πλέον υποδύεται έναν stalker και δολοφόνο στη σειρά You, τον Joe. Και γνωρίζοντας πώς ο ρόλος του είναι ένα σύγχρονο τέρας που με δικαιολογία τον έρωτα, δολοφονεί, κάθε φορά που διαβάζει ένα σχόλιο στο Twitter από μία γυναίκα που του λέει πόσο της αρέσει ο ρόλος και ο ίδιος, μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει. Μόνο που οι απαντήσεις του σίγουρα ραγίζουν καρδιές.

Ο 32χρονος ηθοποιός απάντησε: «Όχι ευχαριστώ» σε κάποια που του ζήτησε να την απαγάγει, ενώ σε μία άλλη χρήστρια που είπε ότι «Ο Penn Badgely κάνει την καρδιά μου να ραγίζει ακόμα μια φορά ως Joe. Μα τι τρέχει με εκείνον;» απάντησε κυνικά «Για αρχή είναι δολοφόνος». «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το γεγονός ότι είναι ένας sexy δολοφόνος» του είπε ένα αγόρι και ο Penn απάντησε και σε αυτό: «Τότε δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνουμε». «Ο Penn Badgley ήταν sexy σαν Dan, αλλά θεέ μου ο Joe έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο» έγραψε μία ακόμα χρήστρια του Twitter με εκείνον να απαντά «Προβλημάτων εννοείς, σωστά;».

 

 

 

 

Η ανάγκη του Penn Badgley να αποθαρρύνει τον κόσμο από το να θαυμάζει τον ήρωα που υποδύεται προφανώς πηγάζει από την ίδια την μπερδεμένη σχέση του με αυτόν τον ήρωα. «Όλοι οι λόγοι για τους οποίους τον αντιπαθώ, είναι οι ίδιοι με αυτούς που κάνουν αυτόν τον ρόλο ενδιαφέροντα, αυτό το project ενδιαφέρον. Είναι πώς όταν γυμνάζεσαι υπερβολικά σκληρά; Κάποιες φορές αισθάνεσαι καλά, άλλες εξαντλημένος».

Ο ίδιος απάντησε με τον ίδιο τρόπο και στους followers του στο Instagram, που άγγιξαν το 1 εκατομμύριο μέσα από την δουλειά του στο You. Προσποιούμενος τον συγκινημένο ο Penn κατέληξε ότι έπρεπε να αρχίσει να «σκοτώνει» για να αποκτήσει τόσους followers.

 

Ειρωνικός ή μη, ο ηθοποιός θέλησε να τονίσει κάτι που καμιά φορά όλοι ξεχνάμε (κάτι που μπορεί να εξηγεί για παράδειγμα πώς εγκληματίες για σεξουαλικά αδικήματα μπορεί να λαμβάνουν στη φυλακή γράμματα από θαυμάστριες), οι πράξεις είναι που κάνουν ακομα και έναν φανταστικό χαρακτήρα ερωτεύσιμο ή μη, και όταν αυτές είναι αποτρόπαιες εκείνος μάλλον θα έπρεπε να φαίνεται αποκρουστικός.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Scott Roth/Invision/AP