CELEBRITIES

Αυτός ο άντρας απέδειξε με τον πιο συγκινητικό τρόπο πόσο αγαπά την άρρωστη γυναίκα του

Ένας σύντροφος αποδεικνύει πάντα πόσο σημαντικός είναι, στα δύσκολα. Η Samantha πάντως, σίγουρα δεν έχει παράπονο από το πώς αντιμετώπισε ο δικός της άντρας τις δύσκολες μέρες που πονούσε από τις κύστες που βρέθηκαν στις ωοθήκες της.

Μετά τη διάγνωση, η Samantha Caracci, περνούσε πολύ δύσκολα και δεν ένιωθε καλά με το κορμί της. Η στηριξη όμως του συντρόφου της, ήταν η πιο σημαντική βοήθεια σε αυτή την περιπέτεια υγείας της.

Έτσι, λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία μιλάει ανοιχτά για την κατάσταση της υγείας της, αλλά και το πώς της στάθηκε ο πατέρας των παιδιών της, Rob.

 

Από τότε που έκανα το τελευταίο μου παιδί, το σώμα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Εμφανίζω κύστες στις οωθήκες μου κάθε 2-3 εβδομάδες και οι γιατροί δεν μπορούν να μου πουν γιατί. Έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά αντισυλληπτικά και τίποτα δεν το κατευνάζει. Μου αφαίρεσαν την αριστερή οωθήκη και τις σάλπηγγες, αλλά και τη χοληδόχο κύστη, η οποία μου έσκασε εξαιτίας της αντισύλληψης που έχω δοκιμάσει. Πριν από λίγες εβδομάδες ανακάλυψα ότι έχω μια τεράστια ωοθηκική μάζα στη δεξιά μου ωοθήκη. Πηγαίνω δω έναν ειδικό για το τι είναι και πώς να προχωρήσουμε με τη θεραπεία.

Fast Forward στη χτεσινή νύστα, ο Rob κι εγώ υποτίθεται πως θα βγαίναμε ραντεβού, αλλά καταλήξαμε στα επείγοντα επειδή εγώ πονούσα και είχα αίμα. Μας είπαν ότι η μάζα ήταν ακόμα εκεί και έπρεπε να δω κάποιον ειδικό. Όταν επιστρέψαμε σπίτι έκλαιγα και είχα νευριάσει με το σώμα μου. Ένιωθα πως ειναι άσχημο, με σημάδια κι έχει καταστραφεί τελείως, ένιωθα ότι με είχε απογοητεύσει πλήρως. Ο Rob είπε “Έλα εδώ μωρό μου, άσε με να σε βγάλω μια φωτογραφία, ώστε να σου δείξω όλα τα πράγματα που βρίσκω εγώ όμορφα στο σώμα μου”. Καθίσαμε και μου είπε για όλα τα υπέροχα σημεία του κορμιού μου. Κορίτσια, αυτό το είδος άντρα σας αξίζει. Κάποιος που θα σας σηκώνει όταν πέφτετε, θα σας ανακουφίζει και δε θα σταματάει να σας λέει πόσο τέλειες είστε“.

Τίποτα λιγότερο.