WELLNESS

5 τρόποι για express βελτίωση στο σώμα σου, λίγο πριν το καλοκαίρι

Μετά τις ξαφνικές μπόρες, την αφρικανική σκόνη και τη γενική τρέλα του καιρού, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι το καλοκαίρι θα έρθει κανονικά στην ώρα του.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό για ‘σένα; Μα φυσικά ότι η καλύτερη περίοδος για να βελτιώσεις τη σιλουέτα σου (και μέσω αυτής την αυτοπεποίθησή σου) είναι τώρα. Αν λοιπόν νιώθεις κι εσύ ότι χρειάζεσαι μια ανανέωση, βρες το δρόμο για το σώμα που σου αξίζει, ακολουθώντας τα παρακάτω 5 απλά βήματα:

Ισορροπημένη διατροφή

Ναι, ξέρουμε, δε λέμε κάτι πρωτότυπο. Πρόσεξε όμως: Δε σε παρακινούμε να τρως λιγότερο, αλλά να κάνεις συχνά και μικρά γεύματα. Το Α και το Ω για τη ρύθμιση του μεταβολισμού σου είναι ο προγραμματισμός στο φαγητό. Επίσης, φρόντισε όσο μπορείς να κρατάς τις ισορροπίες: Αν π.χ. το μεσημέρι παραγγείλεις σουβλάκι στη δουλειά, το βράδυ στο σπίτι φτιάξε μια σαλάτα. Αν το βράδυ πήρες τους υδατάνθρακες που σου αναλογούν με ένα πιάτο μακαρόνια, το επόμενο πρωί φρόντισε να τους αποφύγεις. Τέλος, λάβε υπ’ όψιν ότι η καθημερινή όρεξή σου για γλυκό, μπορεί να ικανοποιηθεί και με μια κουταλιά μέλι.

Ενέσιμη λιποδιάλυση

Το «είμαι καλά με το σώμα μου αλλά έχω παραπάνω κιλά στα πόδια» είναι από τα πιο συνηθισμένα παράπονα. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει η επιστημονική προσέγγιση της YODA, μιας Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας στην καρδιά του Πειραιά που σου επιτρέπει να απαλλαγείς ανώδυνα και οριστικά από το τοπικό πάχος, μέσα από τη μέθοδο της ενέσιμης λιποδιάλυσης. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με ζωντανά χρώματα και σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειροι γιατροί θα σκύψουν με προσοχή στο πρόβλημά σου και θα σου προσφέρουν μια γρήγορη, επιστημονική και αποτελεσματική λύση.

Σωστή γυμναστική

Κάψε ό,τι καίγεται, μέσα από αερόβια άσκηση. Εντάξου σε ένα ομαδικό πρόγραμμα, ώστε να συνδυάσεις τη γυμναστική σου με κοινωνικότητα, γέλιο και μουσική. Ακόμη, προσπάθησε να περπατάς τουλάχιστον 40 λεπτά καθημερινά. Πέρα από τη θετική επίδραση που θα έχει στο σώμα σου, θα κάνει καλό στο μυαλό και την ψυχολογία σου!

Επιστημονική προσέγγιση στην κυτταρίτιδα

Το θέμα της κυτταρίτιδας, τους καλοκαιρινούς μήνες, μας απασχολεί λίγο παραπάνω. Καιρός να δράσουμε λοιπόν, όχι με πρόχειρες επιπόλαιες μεθόδους, αλλά ακολουθώντας την επιστημονική προσέγγιση. Οι γιατροί της ΥΟDA, μπορούν με ένα μικρό αριθμό συνεδριών όχι μόνο να εξαλείψουν την κυτταρίτιδα, αλλά και να βελτιώσουν αισθητά τυχόν ουλές και δυσμορφίες στα πόδια.

Κρυολιπόλυση

Αν σου πούμε ότι η Κρυολιπόλυση “εκμεταλλεύεται την αποδεδειγμένη βάσει μελετών αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ελεγχόμενο ψύχος”, πιθανότατα θα μας κοιτάξεις με απλανές βλέμμα, διερωτώμενη αν αυτή η μέθοδος είναι για ‘σένα. Θα το πούμε απλά: H Κρυολιπόλυση σου επιτρέπει να χάσεις πόντους και να βελτιώσεις τη σιλουέτα σου εύκολα, αναίμακτα και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Ιδιαίτερα σε μια σύγχρονη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας όπως η YODA, μπορείς να επιστρέψεις στο σπίτι αμέσως μετά την επέμβαση – και να δεις εντυπωσιακή αλλαγή από τις πρώτες κιόλας μέρες.

Καλή επιτυχία και καλό καλοκαίρι, με ανανεωμένη εμφάνιση.

 

Ηρώων Πολυτεχνείου 25, Πειραιάς

[email protected]

Περισσότερες πληροφορίες στο www.yoda-odc.gr.