Έχουμε ακόμα ένα λόγο για να πιεις ένα ποτήρι κόκκινο κρασί

Main Image

Για να μην νιώθεις τύψεις και να μην ψάχνεις δικαιολογίες, επιστράτευσε την επιστήμη.

Μπορεί το αλκοόλ να είναι γνωστό για τη θολούρα στο μυαλό και το βαρύ κεφάλι, αλλά στη σωστή αναλογία μπορεί να σε κάνει ιδιοφυΐα. Εντάξει όχι ακριβώς, αλλά θα εξηγήσω παρακάτω.

Σύμφωνα με μια έρευνα από το πανεπιστήμιο του ιατρικού κέντρου του Rochester, σε μικρές δόσεις, το αλκοόλ μπορεί μακροπρόθεσμα να καθαρίσει τον εγκέφαλό σου, απομακρύνοντας ό,τι δε χρειάζεσαι. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, πρωτεΐνες όπως το βήτα αμυλοειδές, ένα μικρό κομμάτι μεγαλύτερης πρωτεΐνης στο κεντρικό νευρικό σύστημα, συσσωρεύονται στο νευρικό σου σύστημα. Το βήτα αμυλοειδές, για παράδειγμα, πιστεύεται ότι προκαλεί το Alzheimer. Ευτυχώς, ο εγκέφαλος έχει μια μέθοδο καθαρισμού. Ενώ κοιμόμαστε, το γλυφατικό σύστημα χρησιμοποιεί εγκεφαλονωτιαίο υγρό (CSF) για να «ξεπλύνει» δυνητικά τοξικά προϊόντα.

ADVERTISING

Οι ερευνητές γνωρίζουν ήδη ότι η άσκηση κάνει το γλυφατικό σύστημα καλύτερο, αλλά τώρα υπάρχουν στοιχεία ότι μπορεί να βοηθήσει και κάτι λιγότερο κοπιαστικό και πολύ πιο διασκεδαστικό: σωστά μάντεψες, το κρασί.

ADVERTISING

Το να καταναλώνεις με καθημερινή συχνότητα ένα ποτήρι κρασί (δύο για τους άντρες), έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο για καρδιοπάθειες, διαβήτη, εγκεφαλικό και άνοια, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, βελτιώνει και το μυαλό σου. Αν δεν πίνεις, βέβαια, μην το αρχίσεις λόγω της έρευνας. Σε περίπτωση όμως, που χρειάζεσαι ένα ποτήρι κρασί για να χαλαρώσεις μετά από μια δύσκολη μέρα, να ξέρεις ότι δεν πετυχαίνει μόνο αυτό.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Οι δείκτες προσωπικής ευτυχίας του καθενός μας, σύμφωνα με το άστρο του.

Η ΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ

Ο τρόπος που κοιμάσαι μπορεί να σε κάνει να πονέσεις.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΤΣΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

Δες πώς θα πετύχεις το τέλειο beach bun.

ΤΑ 3 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Μια μικρή βοήθεια για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, πριν φτάσετε μέχρι εκεί.

ΤΑ 6 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΠΙΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Ποιότητες προσωπικότητας ενός αρσενικού μπερμπάντη.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.