ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΛΙΑ

Στοχευμένες ασκήσεις για να απαλλαγείς από το λίπος στην κοιλιά και τα προϊόντα περιποίησης που θα χρειαστείς

Η επίμονη κοιλίτσα δεν αφορά μόνο γυναίκες με περιττό βάρος. Μπορεί να είναι αποτέλεσμα δυσκοιλιότητας, φουσκώματος (ακόμα και λόγω περιόδου), κατακράτησης υγρών, ή μπορεί να έχεις την τάση να συγκεντρώνεις εκεί περισσότερο λίπος, από το οποίο δεν μπορείς να απαλλαχθείς πολύ εύκολα. Η απάντηση στο ερώτημα «πώς θα απαλλαγώ άμεσα από το λίπος στην κοιλιά»; είναι «με το συνδυασμό στοχευμένης άσκησης και ποιοτικής περιποίησης του δέρματος».

Διάβασε κι αυτό: Πλήρης οδηγός ασκήσεων και περιποίησης για να πεις αντίο στα «ψωμάκια»

Το παρακάτω 15λεπτο βίντεο σου δείχνει πώς θα κάψεις την κοιλιά μέσα από γρήγορη εναλλαγή ασκήσεων που έχουν ένταση, ταχύτητα και είναι fun. Ταυτόχρονα θα βλέπεις πόσες θερμίδες «καις» σταδιακά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντιγράφεις τις κινήσεις της trainer, έτσι όπως θα έκανες και στο γυμναστήριο, και να βάλεις τη μουσική στο τέρμα. Και δε θα χρειαστείς καθόλου εξοπλισμό. Κάθε σετ έχει 3 επαναλήψεις, ενώ πρέπει να κάνεις διάλειμμα 10 δευτερολέπτων μεταξύ των ασκήσεων. Enjoy!

Αν θέλεις να συνδυάσεις την καύση του λίπους στην κοιλιά με την ενδυνάμωση των χεριών, μπορείς να τσεκάρεις τις παρακάτω ασκήσεις αλλά και το βίντεο που γυμνάζει αποτελεσματικά και τις δύο περιοχές του σώματος με ασκήσεις μικρής διάρκειας. Και εφόσον αναφερθήκαμε στο «φούσκωμα» (που μπορεί να σου συμβεί αρκετές φορές μέσα στο μήνα), κάνε αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής, χωρίς καν να βγεις από το σπίτι.

Αν πάλι αναζητάς το κίνητρο που θα σε βγάλει από το σπίτι και θα σε κάνει να ασκηθείς στο πάρκο, το βουνό ή στο γυμναστήριο, για ρίξε μία ματιά στα είδη των ασκήσεων που σε γυμνάζουν συνολικά.

Τρέξιμο ή jogging

Κλασική επιλογή που σου προσφέρει πολλά οφέλη και, φυσικά, σε βοηθά στο να ξεχάσεις τις έννοιες της καθημερινότητας και να έρθεις σε επαφή με τη φύση. Ανάλογα με το επίπεδο αντοχής σου, μπορείς να δοκιμάσεις το τρέξιμο και σε ανηφορικούς δρόμους, ώστε να αυξήσεις τον αριθμό των θερμίδων που καις.

Δες κι αυτό: Οι 5 λόγοι που θα σε πείσουν να αρχίσεις το τρέξιμο, αμέσως

Ομαδικά αθλήματα

Αυτή είναι πάντα μία καλή πρόταση άσκησης, γιατί γυμνάζει όλο το σώμα, σου δίνει έξτρα ενέργεια και σε κοινωνικοποιεί. Το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το τένις είναι αθλήματα που μπορείς να κάνεις είτε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, είτε σε μία πλατεία με τους φίλους σου. Αν θέλεις να δεις πιο άμεσα αποτελέσματα στην περιοχή της κοιλιάς, κάνε μερικά σετ κοιλιακών στο τέλος της προπόνησης.

Στο γυμναστήριο

Η αερόβια γυμναστική και το τρίπτυχο ποδήλατο- διάδρομος- step ενεργοποιεί το μεταβολισμό, «καίει» το λίπος στην κοιλιά και είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσεις την ημέρα σου, ώστε να πας στο γραφείο και να είσαι τούρμπο. Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.

Η σωστή περιποίηση

Κάθε φορά που ολοκληρώνεις τη γυμναστική σου, είναι σημαντικό να εφαρμόζεις αυτά τα προϊόντα που κάνουν καλό στο δέρμα σου και βοηθούν σημαντικά στην επίτευξη του στόχου. Σε αυτήν την περίπτωση, σου έχουμε τα 2 προϊόντα που θα συμβάλουν στην καύση του λίπους και τη σύσφιξη της κοιλιάς, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για το αν είναι ποιοτικά.

 

NIVEA Q10 Serum Σμίλευσης με το ισχυρό συνένζυμο Q10 και εκχύλισμα λωτού

 

Slim Design Minceur Tenceur, μείωση του όγκου στην περιοχή της κοιλιάς με άμεσο συσφιγκτικό αποτέλεσμα

 

Collistar Patch- Treatment Reshaping Abdomen and Hips, επιθέματα αδυνατίσματος, σύσφιξης και αναδιαμόρφωσης της περιοχής της κοιλιάς και των γοφών