JENNIFER LOPEZ

Σε αυτή την άσκηση ορκίζεται η Jennifer Lopez για να έχει τους κοιλιακούς που βλέπεις

Στις 24 Ιουλίου η JLo έγινε 49 ετών. Το γιόρτασε με συγγενείς και φίλους «σε μια νύχτα με γέλια, δάκρυα και φυσικά πολύ χορό», όπως μαρτύρησε στο ευχαριστήριο post της στο Instagram. Η Jennifer ανέβασε φυσικά φωτογραφίες από τις ανέμελες στιγμές που πέρασε εκείνη τη μέρα.

Current birthday situation… yup photo credit : @lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Ευτυχία, χαμόγελα, η κόρη Έmma, η γιαγιά Lopez, o Alex Rodriguez, δεν ξέρω τι κοιτάς εσύ, εγώ έχω μαρκάρει στο κέντρο. Μα τι κοιλιακούς φτιάνεις βρε Τζένιφερ;

Μόνη μου ρωτάω, μόνη μου απαντάω ευθύς αμέσως. Η τονωμένη της κοιλιά (αλλιώς το κοιλιακοί «πέτρα») οφείλονται φυσικά στη γυμναστική, όπως και τα υπόλοιπα γραμμωμένα μέρη του σώματός της. Η JLo δεν κάνει σκόντο στο training, του δίνει και καταλαβαίνει. Πού ποντάρει; Ε μα στους κοιλιακούς, πού άλλού.

Ένα στρώμα, μια μπάλα και το κλασικό sit-up, δηλαδή ανέβα- κατέβα. Μία άσκηση που η σταρ συνδυάζει πάντα με κάμψεις σε πλάγια σανίδα, τη μόνη άσκηση που δουλεύει ταυτόχρονα εγκάρσιους και μέσα λοξούς κοιλιακούς.  Χρόνια πολλά στην Jennifer, καλή προπόνηση και στις δυο σας.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!