ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ταξιδέψαμε παρέα με την Oysho_Sport στη Μαδρίτη και ζήσαμε την απόλυτη wellness εμπειρία

Ως λάτρης του fitness (όσο θυμάμαι τον εαυτό μου έτρεχα, γυμναζόμουν, άλλαζα το ένα άθλημα μετά το άλλο) χαίρομαι πολύ όταν μαθαίνω πως αγαπημένα και πολύ γνωστά brands αποφασίζουν να επενδύσουν σε αυτήν την κατηγορία και να παρέχουν σε όλες εμάς ακόμη περισσότερες επιλογές ένδυσης και υπόδησης. Γιατί κακά τα ψέματα, η επιλογή αθλητικών ρούχων/παπουτσιών/αξεσουάρ δεν είναι εύκολη υπόθεση, μιας και πρέπει να είναι καινοτόμα, άνετα και ταυτόχρονα στιλάτα.

Η Oysho_Sport αντιλήφθηκε την ολοένα και αυξανόμενη ενασχόληση των γυναικών με το wellness και την ανάγκη τους για νέες προτάσεις στο κομμάτι του sportswear και για αυτόν το λόγο αποφάσισε να επενδύσει ουσιαστικά σε αυτό, δημιουργώντας νέες καινοτόμες συλλογές, με τεχνική εξειδίκευση. Έτσι, λοιπόν, πέραν των κλασικών κομματιών που πάντα έβρισκες στην Oysho_Sport, πλέον θα μπορείς να βρίσκεις και αθλητικές κολεξιόν που ειδικεύονται σε αθλήματα όπως η yoga, το crossfit, το τρέξιμο, η πυγμαχία, το surf, η ποδηλασία, το σκι και η πεζοπορία. Στόχος της εταιρείας είναι να ικανοποιούνται απόλυτα οι ανάγκες κάθε αθλήματος, κάθε γυναίκας.

 

Όταν μου προτάθηκε, λοιπόν, να ταξιδέψω μέχρι την Μαδρίτη για να δω πρώτη τις νέες αυτές συλλογές και να ζήσω παρέα με την υπόλοιπη Oysho_Sport ομάδα μία ολοκληρωμένη wellness εμπειρία η απάντησή μου ήταν αμέσως καταφατική.

 

Πρώτο μέρος της εμπειρίας αυτής ήταν η παρουσίαση των νέων συλλογών. Στην καρδιά της Μαδρίτης, στο Trib3, είχαμε την ευκαιρία να δούμε αναλυτικά όλες τις σειρές και να ενημερωθούμε για τα υφάσματα, τις καινοτομίες, τον σχεδιασμό των προϊόντων και τις τεχνικές λεπτομέρειες. Ας τις δούμε αναλυτικά, παρέα:

Relax time: yoga and pilates time

 

Αυτό που θέλουμε όλες να αισθανόμαστε όσο κάνουμε yoga ή pilates είναι άνεση και μία αίσθηση της ελευθερίας. Στη νέα συλλογή της Oysho_Sport φρόντισαν τα υφάσματα να περιέχουν μικροκάψουλες από aloe vera, ένα φυσικό ενυδατικό που συμβάλλει στην αποκατάσταση της ισορροπίας του δέρματος, ενώ γυμναζόμαστε. Τα ενεργά αυτά συστατικά απελευθερώνονται μέσω της υγρασίας του δέρματος και χαρίζουν μία αίσθηση προστασίας στο δέρμα.

Στο τρέξιμο αλλά με τη σωστή υποστήριξη

 

Για τις λάτρεις του running η Oysho_Sport δημιούργησε μία σειρά που εστιάζει στην άνεση και την καλή υποστήριξη. Τα κολάν έρχονται με λεπτομέρειες laser cut out που τα κάνουν να αναπνέουν, ενώ το ύφασμα mesh των ρούχων επιτρέπει την καλή κυκλοφορία του αέρα ανάμεσα στα στρώματα της ίνας. Αυτό οδηγεί στο να στεγνώνουν πιο γρήγορα, πράγμα που το θέλουμε όλες. Σωστά; Το πράσινο, το μπλε και το μοβ είναι κυρίαρχα σε αυτήν τη συλλογή, την οποία δοκίμασα και ερωτεύτηκα για τον εξής βασικό λόγο: έχει φανταστική εφαρμογή. Δοκίμασέ την και θα με θυμηθείς.

Cross fitness με τους σωστούς συμμάχους

 

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δηλώνουν fans του crossfit, τότε δώσε προσοχή σε αυτήν τη συλλογή, μιας και θα γίνει ο νέος σου σύμμαχος. Τα items αυτής της collection έχουν σχεδιαστεί με ένα βασικό σκοπό: να αντέχουν στις απαιτητικές προπονήσεις υψηλού επιπέδου. Στα must buy είναι τα κολάν, τα οποία έχουν ψηλά κοψίματα στη μέση και φινίρισμα από σιλικόνη για μεγαλύτερη ενίσχυση στην πλάτη, μέχρι θερμομονωτικές λωρίδες που προσφέρουν σύσφιξη σε στρατηγικά σημεία για τόνωση και ελαστικότητα. Επίσης, η μπλούζα με λωρίδες με πρόσθετη προστασία στους ώμους θα σε βοηθήσει πολύ κατά την προπόνησή σου με βάρη. Τέλος, οι ψηλές κάλτσες με τεχνολογία Coolmax® για γρήγορο στέγνωμα και σύσφιξη σε συγκεκριμένα σημεία θα σου χαρίσει σταθερότητα κατά την προπόνηση. Επιπλέον, η σειρά αυτή έχει εμπλουτιστεί και με αξεσουάρ όπως: σχοινάκι, επιγονατίδες, κιτ προστασίας για τα δάχτυλα και τους καρπούς, γάντια περικαρπίου και φυσικά με ειδικά αθλητικά παπούτσια.

Για να μη σταματάς να κάνεις ποδήλατο

 

Είτε αγαπάς την indoor, είτε την outdoor ποδηλασία η νέα κολεξιόν της Oysho_Sport έχει όλα όσα χρειάζεσαι. Stylish μακριά κολάν, ολόσωμη φόρμα και ποδηλατικά σορτς, όλα με εσωτερικό μαξιλαράκι από τζελ για την άνεσή σου. Για τον εξωτερικό χώρο που οι απαιτήσεις αυξάνονται, έχουν δημιουργηθεί ενδύματα με ανακλαστικές λεπτομέρειες για μεγαλύτερη ορατότητα, waterblock jackets και μπλούζες που στεγνώνουν γρήγορα. Επιπλέον, θα βρεις ειδικά γάντια, γυαλιά και φυσικά παπούτσια.

Για trekking, ετοιμοπόλεμη

 

Το trekking αποτελεί μία δραστηριότητα-πρόκληση, μιας και πέραν της σωματικής απαιτείται και ψυχική αντοχή. Πώς αλλιώς θα τα βγάλεις πέρα με τις αποστάσεις, τις απαιτητικές διαδρομές και την ανάβαση; Βασική προϋπόθεση για να ασχοληθείς με αυτό είναι ο σωστός εξοπλισμός. Η Oysho_Sport δημιούργησε μία σειρά από ενδύματα με τεχνική εξειδίκευση που προσαρμόζονται στις καιρικές συνθήκες. Τα αντιανεμικά και αδιάβροχα υφάσματα, με θερμομονωτικές ραφές εξασφαλίζουν τη μέγιστη αδιαβροχοποίηση. Όποιες κι αν είναι, λοιπόν, οι συνθήκες εσύ δε θα έχεις κανένα άγχος. Στη συλλογή αυτή θα βρεις μπλούζες με θερμική μόνωση και δείκτη αντηλιακής προστασίας UPF+50, ένα γιλέκο waterblock και μια κοντή αδιάβροχη ολόσωμη φόρμα. Φυσικά κι από εδώ δε λείπουν τα αξεσουάρ, όπως το καπιτονέ τεχνικό σακίδιο πλάτης με πολλαπλές τσέπες, οι αδιάβροχες μπότες με αντιολισθητική σόλα, τα ελαφριά και ρυθμιζόμενα μπαστούνια από άνθρακα και οι κάλτσες που στεγνώνουν γρήγορα με ίσιες ραφές και ενισχυμένες ζώνες σύσφιξης.

Watersports my love

 

Tα watersports έχουν πιστές fans στην Ελλάδα, ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι. Aν είσαι προς αναζήτηση εξοπλισμού ή ανανέωσής του, τότε στην Oysho_Sport θα βρεις νέα στιλάτα μαγιό, κορμάκια και κολάν, με αντηλιακή προστασία UPF+50 και φερμουάρ με ενισχυμένο κλείσιμο. Τα υφάσματα τύπου νεοπρένιο της συλλογής δε φθείρονται εύκολα και έχουν αντιολισθητικές ιδιότητες. Άνεση, ποιότητα και φανταστική μόνωση. Τι άλλο ζητάς άλλωστε;   

 

Ώρα για δράση. Αφού είδαμε αναλυτικά όλες τις collections, είχε έρθει η στιγμή να δοκιμάσουμε μερικά από τα sports που προαναφέραμε. Aνεβήκαμε, λοιπόν, στα ποδήλατα και τερματίσαμε το σπιντάρισμά μας, δοκιμάσαμε μερικές δυναμικές ασκήσεις με βάρη στο section του crossfit και τέλος τεστάραμε την αντοχή μας στο διάδρομο. Μετά από όλα αυτά μας περίμεναν μερικές νόστιμες, healthy επιλογές για να γεμίσουμε ενέργεια για τη συνέχεια.

 

Επόμενος σταθμός το γυμναστήριο Gymage, όπου εκεί μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε μάθημα χορού με μία από τις πιο γνωστές Ισπανίδες καθηγήτριες χορού. Η Rihanna στη διαπασών και φύγαμε. Τεστάροντας το νέο μου Oysho_Sport outfit καθ’όλη τη διάρκεια του μαθήματος έχω να σου πω πως ήταν σούπερ άνετο, ναι, ακόμα και όταν χρειαζόταν να κάνουμε μεγάλα ανοίγματα ή απότομες κινήσεις και είχε φανταστική υφή και αίσθηση. Last but not least: είχε τρομερή εφαρμογή. Ειδικά το κολάν, σμίλευε το σώμα και το αγκάλιαζε σωστά. H wellness εμπειρία μας στη Μαδρίτη ολοκληρώθηκε με ένα healthy δείπνο σε έναν τρομερό χώρο που είχε στηθεί αποκλειστικά για εμάς.

 

Θα κλείσω λέγοντάς σου πως μέσα από αυτήν την εμπειρία συνειδητοποίησα πως όντως η Oysho έχει επενδύσει ουσιαστικά στο wellness, τόσο μέσα από τις ποιοτικές συλλογές της, τόσο και με την απόφασή της να δημιουργήσει την Oysho Sport Team. Τι είναι αυτή; Είναι μια ομάδα από αθλήτριες πρέσβειρες με μακρά επαγγελματική εμπειρία στα αθλήματά τους που θα αντιπροσωπεύουν το brand διεθνώς. Επαγγελματίες αθλήτριες όπως η Joana Pastrana, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πυγμαχίας IBF 2019 και βραβευμένη με το Εθνικό Βραβείο Καλύτερης Αθλήτριας 2018, η Garazi Sanchez, πρωταθλήτρια Ισπανίας στο surf ή η Sandra Sanchez που θεωρείται η καλύτερη αθλήτρια καρατέκα στην ιστορία, είναι μερικές από τις αθλήτριες που αποτελούν τη νέα ομάδα Oysho Sport Team. Η φάση είναι δώστε τόπο στον αθλητισμό και πολύ μας αρέσει.

Τhank you Oysho_Sport για την όμορφη αυτή εμπειρία.