HALLE BERRY

H Halle Berry οφείλει τα γυμνασμένα χέρια της σε αυτές τις 5 ασκήσεις

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Αν ακούς τον εαυτό σου να παραπονιέται για τα χέρια σου, θα ήθελες να είναι πιο λεπτά ή σφιχτά, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις για να δεις την αλλαγή. Μην περιμένεις πάντως να ξυπνήσεις και να έχει συμβεί κάποιο θαύμα. Ρώτα και τη Halle Berry, που έχει ένα συγκλονιστικό κορμί και ανεβάζει συχνά τα fitness routines της στο Instagram. «Ξέρω πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει να ξεφορτωθείς έστω και ελάχιστο λίπος στην περιοχή των χεριών, αλλά εγώ και ο γυμναστής μου σου έχουμε 5 τέλειες ασκήσεις για να τονίσεις τα χέρια σου». Πάμε να δούμε τι σου δείχνει η Halle.

Κλασικά βαράκια

Πάρε από ένα βαράκι στο κάθε χέρι και ξεκίνησε τη γυμναστική σου με την πιο κλασική άσκηση για ενδυνάμωση χεριών. Πάνω κάτω σε 10-20 επαναλήψεις.

 

Δες κι αυτό: Ο personal trainer της Jennifer Lopez αποκαλύπτει πώς θα αποκτήσεις τους κοιλιακούς της

Βαράκια εναλλάξ

Η επόμενη άσκηση είναι ένας συνδυασμός δύο κινήσεων. Για να την πετύχεις, κράτα το ένα βαράκι ψηλά ακίνητα στο ύψος του ώμου σου ενώ κάνεις κλασικές έλξεις με το άλλο χέρι. Κάνε 10-20 επαναλήψεις και συνέχισε εναλλάξ στο άλλο χέρι.

 

Στο κέντρο

Η στατικότητα με τα βαράκια στα χέρια είναι η καλύτερη άσκηση για να γυμνάσεις τα μπράτσα σου. Πάρε ένα βαράκι σε κάθε χέρι και σήκωσε τα χέρια σου μπροστά έτσι ώστε οι παλάμες να κοιτάζονται μεταξύ τους. Οι αγκώνες πρέπει να είναι κοντά στα πλευρά κατά τη διάρκεια ολόκληρης της άσκησης. Ξεκίνα αργά να κινείς τα βαράκια προς τα έξω με ανοιχτά χέρια και ξαναφέρτα στην αρχική θέση. 10-20 επαναλήψεις.

 

 

Ένα βαράκι με δύο χέρια

Το ζητούμενο αυτής της άσκησης είναι να το κάνεις αργά και ελεγχόμενα. Πάρε ένα βαράκι και συγκεντρώσου στο να κάνεις κυκλική κίνηση, 3- δευτερόλεπτα προς κάθε κατεύθυνση.

 

Εναλλακτικά push-ups

Αναβάθμισε τα push ups που κάνεις στηριζόμενη σε ένα ψηλό ξύλινο στήριγμα ή ακόμα και σε ένα παγκάκι. 10-20 επαναλήψεις αρκούν, σύμφωνα με τη Halle Berry.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP