ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η Cher μόλις αποκάλυψε το μυστικό της μακροζωίας της. Δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Joel C Ryan/Invision/AP

Αντιλαμβάνομαι πως ίσως θεωρήσεις κάπως υποκριτικό αυτό που θα ακολουθήσει, αλλά αν το καλοσκεφτείς, είναι η αλήθεια. Γιατί ναι, η 72χρονη Cher έχει επενδύσει πολύ στη βοήθεια των αισθητικών επεμβάσεων ώστε να μην μπορείς να υπολογίσεις την ηλικία της εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο η μακροζωία, δεν εξαντλείται στο πώς δείχνει ο καθένας εξωτερικά. Είναι κάτι βαθύτερο.

Έχει ζήσει μια ζωή θρυλική, έντονη. Εδώ και 55 περίπου χρόνια η Cher είναι μία από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις στη βιομηχανία της μουσικής και του θεάματος. Σε προσωπικό επίπεδο, πολλά δεν ήταν ρόδινα. O πατέρας της είχε σοβαρά προβλήματα με τα ναρκωτικά και τον τζόγο και σπάνια εμφανιζόταν σπίτι. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 10 μηνών. Έχει κάνει 2 γάμους, αρκετά επεισοδιακούς, η καριέρα της είχε λίγες, αλλά ισχυρές μεταπτώσεις και το κυνήγι της δόξας την οδήγησε στο σημείο χρόνιας υπερκόπωσης. Δεν είναι εύκολο να είσαι και να παραμένεις μια από τις εμβληματικές φιγούρες της πιο ροκ σύγχρονης εποχής. Παρ’ όλ’ αυτά, γερνάει υποδειγματικά και σήμερα ετοιμάζει την 7η σόλο περιοδεία της καριέρας της. Δεν το βάζει κάτω με τίποτα και παραμένει εξαιρετικά δραστήρια. Τι κάνει και το καταφέρνει λοιπόν, πέρα από πολλή γυμναστική;

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της πρόσφατα, η «Θεά της Ποπ», έχει το δικό της μυστικό μακροζωίας. Δεν παίρνει τη ζωή πολύ στα σοβαρά. «Ήμουν πολύ ανώριμη σαν άτομο κι ίσως αυτό να βοήθησε. Δεν είμαι χαζή, αλλά εξακολουθώ να μη με θεωρώ μεγάλο άνθρωπο. Ακόμα κι όταν είμαι με τις φιλενάδες μου και μιλάμε για ευθύνες, δεν αντιμετωπίζω καμία μας τόσο σαν ώριμη και υπεύθυνη γυναίκα, αλλά σαν μεγάλες έφηβες. Νομίζω πως το να περνάς καλά, κρατάει τη ψυχή σου νέα».

 

Κεντρική φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP