Ο σύντροφός σου είναι ψηλότερος από σένα; Αυτή η έρευνα σας αφορά

Main Image

Είναι ο Κωστάκης ψηλό βουνό κι εσύ μινιόν; σύμφωνα με έρευνα, θα ευτυχήσετε.

ADVERTISING

Τι κοινό η Victoria η Beckham με τη Shakira; η Lisa Bonet με την Isla Fischer; Είναι διάσημες ναι, αλλά δεν αναφέρομαι σ' αυτό. Οι παραπάνω γυναίκες, όπως και πολλές, πολλές ακόμα- κι εσύ ανάμεσά τους πιθανότατα- έχουν αδυναμία στους άντρες που είναι πολύ ψηλότεροί τους. Τους παντρεύτηκαν και όπως επικαλείται μία έρευνα, την περνούν και «ζάχαρη».

Καλά νέα λοιπόν για τα ζευγάρια με διαφορά ύψους φέρνει μία έρευνα του πανεπιστημίου του Konkun, όπως δημοσιεύτηκε στο Science Direct με τίτλο «Ο ψηλός άντρας κάνει τη σύζυγό του πιο ευτυχισμένη;». Η απάντηση, όπως εχεις καταλάβει, είναι θετική. Τα ζευγάρια με διαφορά ύψους είναι τα πιο ευτυχισμένα στους γάμους τους. Και κάπως έτσι, το μέγεθος έχει και πάλι σημασία.

Η έρευνα άντλησε δεδομένα από τις απαντήσεις 7.850 γυναικών, οι οποίες οδήγησαν σε σύνδεση του ύψους με την ικανοποίηση που απολαμβάνει μια γυναίκα από τον σύντροφό της. Όπως αναφέρει η επικεφαλής της έρευνας, δρ. Kitae Sohn, οι γυναίκες ελκύονται από άντρες ψηλότερούς τους, για λόγους που δεν μπορούν να εξηγήσουν ιδιαιτέρως και αποδίδονται στην εξέλιη του είδους. Ωστόσο, επισημάνθηκε ότι το ύψος του αντρός παίζει ρόλο στα πρώτα 18 χρόνια του γάμου. Μετά όλοι είναι ίδιοι (αστειάκι- απλά οι απαντήσεις των γυναικών που ήταν παντρεμένες πάνω από 18 χρόνια και συμμετείχαν στην έρευνα, δεν οδήγησαν στο συμπέρασμα αυτό).

cc

via GIPHY

ADVERTISING

Κεντρική φωτογραφία: Manu Fernandez, ΑP Images

ADVERTISING

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ: 20 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ

Αν δε θέλεις να κλείσεις τα μάτια και να ακουμπήσεις τυχαία το δείκτη του δεξιού σου χεριού σε ένα σημείο του χάρτη τότε έχουμε έτοιμη λίστα.

5 WINE BARS ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ

Σήμερα δίνουμε ραντεβού για ένα ποτήρι καλό κρασί.

ΠΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποιος είναι πιο φιλάρεσκος; ο Ταύρος ή ο Δίδυμος;

ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΣΕ ΕΝΑ VIDEO

Όλοι οι διάσημοι, που λένε δημόσια την ηλικία τους σε ένα video της εκπομπής «Η φωλιά των Κου Κου».

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Μετά το skinny, αυτό το τζιν παντελόνι θα γίνει το hero item της ντουλάπας σου.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.