Επέστρεψες από διακοπές; 4 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις

Main Image

Η δική μας λίστα για μετά τις διακοπές περιλαμβάνει τα μη αναμενόμενα.

Πότε πήγες, πότε γύρισες. Μία από τα ίδια κι εδώ. Την Πέμπτη είπαμε «καλά να περάσεις», την Τετάρτη ξαναβρεθήκαμε. Αλλαγή καμία θα μου πεις αλλά μεσολάβησαν μέρες ξεκούρασης, έστω χαλάρωσης. Κι αν έχεις ήδη ψάξει τις αργίες του έτους κι έχεις θυμηθεί τα γαλλικά σου που πέφτουν όλες σαββατοκύριακο θέλω να σε βοηθήσω να αλλάξεις η διάθεση και να μπεις ομαλά στην καθημερινότητα. Ξέχνα τις συνήθειες και το άγχος της ανανέωσης που φέρει μαζί της κάθε αρχή έτους. Είδες πέρσι να δούλεψε; Κάνε κάτι διαφορετικό και μπορεί και να πετύχει.

Άσε τις λίστες

Οι λίστες δημιουργούν προσδοκίες, βάζουν τη σκέψη σε τάξη και σε φορτώνουν άγχος. Στη ζυγαριά το τελευταίο γέρνει επικίνδυνα. Ας παραμείνουν οι λίστες μόνο για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ και η ζωή σου ας κρατηθεί στα χέρια σου κι όχι σε ένα κομμάτι χαρτί. Μην μπεις στη διαδικασία να βάζεις νούμερα και πρέπει. Τίποτα δεν πρέπει να κάνεις επειδή σημειώθηκε. Κάνα μία εσωτερική ανασυγκρότηση και σκέψου χωρίς να βάλεις μακροπρόθεσμους στόχους.

ADVERTISING

Με τα email τι γίνεται;

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να τα διαβάσεις όλα και να απαντήσεις σε ένα 75%. Δεν είναι απαραίτητο αυτό να συμβεί στην πρώτη ώρα που βρέθηκες ξανά στο γραφείο σου. Με ηρεμία κάνε ένα πρώτο scroll και μετά κάνε ένα διάλειμμα. Τα διαλείμματα σε βοηθούν να είσαι πιο παραγωγική και λιγότερο πιεσμένη.

Η «μαυρίλα» είναι φυσιολογική

Έχεις μία θλίψη αδικαιολόγητη χωρίς να μπορείς να προσδιορίσεις τι ακριβώς την έχει προκαλέσει. Είναι όλα φυσιολογικά και δε χρειάζεται να παλέψεις για να την διώξεις. Βιώσέ τη και πάρε χρόνο. Σκέφτεσαι πως είναι Ιανουάριος και πως το καλοκαίρι θα έρθει σε επτά μήνες. Βρες πράγματα να κάνεις που σε ευχαριστούν και ο χρόνος θα περάσει πολύ πιο δημιουργικά. Η μαυρίλα θα γίνει σταδιακά ένα τρυφερό γκριζάκι και στη συνέχεια ένα φωτεινό ροζ.

ADVERTISING

Με το ζόρι ανανέωση #not

Με το στανιό ούτε μέχρι το περίπτερο δεν πας. Η καταναγκαστική ανανέωση της νέας χρονιάς μπορεί να σε οδηγήσει στην τρέλα. Το ότι αντί για 2017 έχουμε 2018 δε σημαίνει πως πρέπει να γίνεις άλλος άνθρωπος.

ADVERTISING

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ NEW AGE ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Το πολύ προσωπικό μήνυμα της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Instagram είναι η ουσία του influence.

ΡΑΝΤΟΥ-ΛΕΚΑΚΗ-ΜΥΡΙΑΓΚΟΥ: ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ''ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ'' ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Η Γκαρσόνα Α, η Γκαρσόνα Β και η Ματίνα Μανταρινάκη στο πιο ωραίο reunion.

ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

Η ενίσχυση των αρθρώσεων περνάει και από το στομάχι.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ

Ο φυσικός τρόπος να απομακρύνεις τα άλατα από την ντουζιέρα.

Η ΜΠΕΤΥ ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ SEXY CHIC ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ

H εμφάνιση της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Προεδρικό Μέγαρο και το ποστ στο Instagram.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.