3 τρόποι για να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση

Main Image

Τρεις απλές συμβουλές θα αλλάξουν σχεδόν αμέσως το πώς βλέπεις τον εαυτό σου.

Αν νιώθεις συνεχώς πως η αποτυχία σε κυνηγάει, είσαι ντροπαλή και κάθε φορά που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη νιώθεις αδύναμη, δίχως κουράγιο να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, τότε διαβάζεις τις σωστές γραμμές.

Καλώς η κακώς, το να εκτιμάς τον εαυτό σου παίζει τεράστιο ρόλο στο πώς ζεις τελικά τη ζωή σου. Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση είναι πάντα επιτυχημένες, παραγωγικές, ικανοποιημένες με τα όσα έχουν καταφέρει, κυνηγούν χωρίς φόβο, αλλά με θάρρος, τα όνειρά τους, και γενικά ζουν με πολύ πιο θετική διάθεση και ενέργεια. Παρόλο που ακούγεται δύσκολο, λοιπόν, πρέπει να προσπαθήσεις να αποκτήσεις μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου.

ADVERTISING

Πώς; Έχουμε και λέμε:

1. H εύκολη λύση

Μπορείς με μερικά εύκολα κόλπα να αποκτήσεις άμεσα περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτό βέβαια θα είναι βραχυπρόθεσμο, αλλά φυσικά είναι απόλυτα θεμιτό. Μπορείς να φαντασιωθείς την επιτυχία και την ολοκλήρωση μιας δύσκολης δοκιμασίας/δουλειάς που έχεις αναλάβει. Επίσης μπορείς να ακούσεις μουσική με έντονη μπασογραμμή - έχει αποδειχτεί πως σου γεννά συναισθήματα δύναμης.

2. Πίστεψε πως μπορείς να βελτιωθείς

Για μια πιο μακροπρόθεσμη αλλαγή, βάλε καλά στο μυαλό σου πως οι ικανότητες και τα ταλέντα δεν είναι προδιαγεγραμμένα και θέλουν δουλειά για να βελτιωθούν και να τελειοποιηθούν. Ξέχνα τα ζόρια και τα προβλήματα που προέκυψαν τώρα και αντιμετώπισε το χτίσιμο της αυτοπεποίθησής σου σαν ένα μακροπρόθεσμο project. Aν προσεγγίσεις ένα πρόβλημα με εντελώς διαφορετική οπτική και βλέποντάς το περισσότερο σαν εμπόδιο το οποίο αν προσπεράσεις, θα γίνεις καλύτερη, είσαι αμέσως πολύ πιο κοντά στο να το ξεπεράσεις.

ADVERTISING

3. Αποδέξου την αποτυχία

Στον αντίποδα από το προηγούμενο tip, είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεις πότε πραγματικά έχεις ''χάσει μια μάχη'' και να το αποδέχεσαι. Όσοι αποτυγχάνουν συχνά και ξαναπροσπαθούν παρ'όλα αυτά, είναι πολύ καλύτερα εξοπλισμένοι ώστε να ανταποκριθούν σε προκλήσεις και αναποδιές. Αποδέξου και μάθε από την αποτυχία, ώστε να μπορείς αργότερα να πετύχεις.

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

ΑΥΤΟ ΤΟ ZARA ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΗΣ ΜΠΕΤΤΥΣ ΜΑΓΓΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ

Η Μπέττυ Μαγγίρα με κοστούμι Zara στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ.

5 ΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΓΟ

Πηγές πρωτεΐνης που δεν θέλουν ξεφλούδισμα.

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ VALERIA GARCIA ΦΟΡΕΣΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ. Ε ΚΑΙ;

Στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η Valeria Garcia εμφανίστηκε σε fashion show, με τα πρώτα φορετά θήλαστρα.

ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ; ΑΥΤΕΣ ΟΙ 6 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Όσα πρέπει να κάνεις για να δουλεύεις λιγότερο και να ζεις πιο ανθρώπινα.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.