ΥΓΕΙΑ

Flower: Φέτος το καλοκαίρι, ανακάλυψε τη φροντίδα που σου αξίζει

Το έχεις συνηθίσει. Εδώ και πολλά ή λιγότερα χρόνια - δεν έχει σημασία, εξάλλου - έχεις συνηθίσει να παρακαλάς το σώμα σου να μην σε ταλαιπωρήσει πολύ αυτή τη φορά. Έχεις συνηθίσει τους πόνους λίγες ημέρες πριν, την κακή διάθεση, την αίσθηση πρηξίματος και όλα τα συμπτώματα που εμφανίζονται πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου σου. Κάθε μια γυναίκα έχει τη δική της μοναδική ιστορία περιόδου και τις δικές της εξατομικευμένες ανάγκες. Είμαστε τόσο διαφορετικές μεταξύ μας, όμως ένα πράγμα μάς ενώνει πάντα: η ανάγκη για μια σερβιέτα που είναι αξιόπιστη και 100% ασφαλής για την υγεία μας.

Την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τις σερβιέτες Flower, μετά από πολλά χρόνια περιόδου, αισθάνθηκα αμέσως την άνεση που μου έλειπε. Ένιωσα ασφάλεια με την αυξημένη ροή, φυσική αίσθηση, καθώς με αγγίζει βαμβάκι και όχι κάποιο κομμάτι από πλαστικό που “μου κάνει τη χάρη να είναι απορροφητικό”, έλλειψη δυσάρεστων οσμών και ελευθερία κίνησης. Σχεδόν ποτέ δεν είσαι σε θέση να “πετάς” όταν έχεις περίοδο, ειδικά στις πρώτες ημέρες της. Μόλις χρησιμοποίησα όμως τις Flower, ένιωσα το ένα πράγμα που είναι τελικά πιο σημαντικό από το να “πετάω”: υγιεινή σε συνδυασμό με ασφάλεια.

 

Οι σερβιέτες και τα σερβιετάκια Flower κατασκευάζονται από 100% βιολογικό πιστοποιημένο βαμβάκι, χωρίς κανένα ίχνος πλαστικού. Οι Flower επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει, προστατεύοντας το αναπαραγωγικό μας σύστημα από κάθε είδους ερεθισμό, φαγούρες, μυκητιάσεις και άλλα τυχόν προβλήματα, τα οποία οξύνονται ιδίως την περίοδο του καλοκαιριού και παράλληλα δεν διαθέτουν καμία τοξική χημική ουσία από αυτές που χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία των ειδών προσωπικής υγιεινής. Έτσι, με τα οικολογικά προϊόντα Flower ο οργανισμός μας προστατεύεται πλήρως από τυχόν βλάβες στο αναπαραγωγικό μας σύστημα ή άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας που συνδέονται με την χρόνια επαφή με τοξικές χημικές ουσίες μέσω τέτοιων προϊόντων.

Φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τη φροντίδα που αξίζεις. Δοκίμασε τις σερβιέτες για κανονική και έντονη ροή, καθώς και τα σερβιετάκια Flower, τα οποία έρχονται στην πόρτα σου με ένα κλικ, πριν καν τα χρειαστείς.

 

Τις Flower μπορείς να τις βρεις εδώ www.getflower.gr

Instagram: https://www.instagram.com/flowerorganic

Facebook: https://www.facebook.com/getflower.gr/