ΥΓΕΙΑ

Νέα στήλη: Ρώτα τον γιατρό

Κάθεσαι σε μια παρέα και ξαφνικά ακούς ότι κάποια γνωστή έχει αλλεργία στα προφυλακτικά. Σε άλλη συζήτηση, σου λένε ότι τα ομοιοπαθητικά παπούτσια μπορείς να τα φοράς ακόμα κι αν δεν έχεις πρόβλημα. Κάποια φορά άκουσες, επίσης, ότι πρέπει να φοράς αντηλιακό ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χρόνου. Μα ισχύουν όλα αυτά; Καιρός να μάθεις.

Επειδή ειδικά σε ό,τι αφορά την υγεία μας, οι απορίες πρέπει να λύνονται, δημιουργήσαμε στο Ladylike μια ενότητα που σου δίνει την ευκαιρία να ρωτήσεις όλα όσα θέλεις τον γιατρό και να διαβάσεις σύντομα την απάντηση.

“Ρώτα τον γιατρό” λοιπόν! Συνεργαζόμαστε με  γυναικολόγο, ορθοπαιδικό, παιδίατρο, ομοιoπαθητικό, πλαστικό χειρούργο, δερματολόγο, οδοντίατρο και γαστρεντερολόγο και περιμένουμε τις απορίες σου. Εμείς αναλαμβάνουμε να τις μεταφέρουμε και σύντομα να δημοσιευτεί το άρθρο του γιατρού στη σχετική ενότητα.

Τι περιμένεις; Στείλε ακόμα και την ερώτηση που σου φαίνεται χαζή. Σίγουρα δεν είναι και ο γιατρός θα σε βοηθήσει! Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη: Μπαίνεις στην ειδική φόρμα, δίνεις το e-mail σου και κάνεις την ερώτηση σου. Το όνομα σου δε θα φανεί πουθενά όταν δημοσιευτεί το άρθρο με την απάντηση.