ΦΑΓΗΤΟ

Pavlova με Super Spread Πραλίνα Φουντουκιού με Στέβια και φράουλες για το Κυριακάτικο τραπέζι

Τα τελευταία χρόνια η pavlova, το παραδοσιακά λευκό γλυκό με τα φρέσκα φρούτα, έχει κατακτήσει τις καρδιές μας αφού είναι ελαφρύ, δροσερό και ιδιαιτέρως γευστικό.

Κι αν κάποτε προσπαθούσαμε να κατασκευάσουμε στο σπίτι την τέλεια μαρέγκα, πλέον η δημοφιλία της pavlova έχει κάνει έτοιμα μαρεγκάκια να εμφανιστούν στα ράφια όλων των μεγάλων σουπερμάρκετ. Στην επόμενη επίσκεψή σου εκεί, λοιπόν, βάλε στο καλάθι σου έτοιμες μαρέγκες, λίγες φράουλες, και το λαχταριστό Super Spread Πραλίνα Φουντουκιού με Στέβια και πάμε να φτιάξουμε ένα γλυκό που θα εντυπωσιάσει!

 

Υλικά

1 βαζάκι Super Spread Πραλίνα Φουντουκιού με Στέβια

½ κιλό μαρεγκάκια έτοιμα

½ κιλό έτοιμη σαντιγί

1 συσκευασία mix berries

Δυόσμος

Άχνη

 

Εκτέλεση

Συναρμολογείτε το γλυκό είτε σε κύκλο με τη μορφή στεφανιού είτε αν προτιμάτε στολίζετε τις μικρές μαρέγκες ως ατομικά γλυκά.

Στη βάση του γλυκού τοποθετούμε τις μαρέγκες. Από πάνω τοποθετούμε την πραλίνα φουντουκιού και στη συνέχεια τη σαντιγί. Γαρνίρουμε με mix berries και φυλλαράκια δυόσμου.

Προαιρετικά ρίχνουμε λίγη άχνη για το τελείωμα.

 

Το νέο Super Spread Πραλίνα Φουντουκιού με Στέβια της Όλυμπος- Αφοί Παπαγιάννη Α.Ε. είναι η τέλεια επιλογή για να προσθέσεις σοκολατένια γεύση σε κάθε αγαπημένο σου γλυκό ή σνακ αφού δεν περιέχει φοινικέλαιο και έχει αξεπέραστη γεύση. Εσύ πώς θα απολαύσεις σήμερα;