Συνταγή από την Κολομβία για παραδοσιακές buñuelos

Main Image

Το σημερινό μενού έχει buñuelos.

Κρέας, πουλερικά, πατάτες, ρύζι και φασόλια είναι τα κύρια συστατικά που συνθέτουν την κουζίνα της Κολομβίας αν και έχει δεχθεί επιρροές από την Ισπανία, την Αφρική, την Αραβία. Το εθνικό τους φαγητό είναι η bandeja paisa, μια πιατέλα γεμάτη με κόκκινα φασόλια μαγειρεμένα με χοιρινό, ρύζι, ένα τηγανητό αυγό, σάλτσα hogao, morcilla, αβοκάντο και λεμόνι. Σήμερα όμως η συνταγή που μας μαθαίνει το Tastyday.gr θα είναι οι buñuelos, τηγανητές μπάλες από αραβοσιτάλευρο και τυρί.

Υλικά

ADVERTISING

250 γραμμάρια κορν φλάουρ

500 γραμμάρια μυζήθρα φρέσκια

2 αυγά

1 κουταλάκι ζάχαρη

ADVERTISING

250 γραμμάρια γάλα

1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

½ φλιτζάνι σπορέλαιο ή ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε καλά. Ζυμώνουμε καλά το μείγμα μέχρι να γίνει αρκετά ελαστικό.

Φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια τα οποία τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε με μία κατσαρόλα μέχρι να ροδίσουν.

Διαβάστε ακόμα στο Tastyday.gr

Το παραδοσιακό κους-κους της Τυνησίας

Το μοναδικό αγγλικό φιλέτο Wellington

Κροστάτα ταλιολίνι

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

ΑΥΤΟ ΤΟ ZARA ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΗΣ ΜΠΕΤΤΥΣ ΜΑΓΓΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ

Η Μπέττυ Μαγγίρα με κοστούμι Zara στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ.

5 ΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΓΟ

Πηγές πρωτεΐνης που δεν θέλουν ξεφλούδισμα.

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ VALERIA GARCIA ΦΟΡΕΣΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ. Ε ΚΑΙ;

Στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η Valeria Garcia εμφανίστηκε σε fashion show, με τα πρώτα φορετά θήλαστρα.

ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ; ΑΥΤΕΣ ΟΙ 6 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Όσα πρέπει να κάνεις για να δουλεύεις λιγότερο και να ζεις πιο ανθρώπινα.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.