ΠΙΤΣΑ

Συνταγή για πίτσα που γίνεται σε 15 λεπτά!

Εκεί που κάθεσαι στον καναπέ και βλέπεις σειρά νιώθεις το στομάχι σου να γουργουρίζει και αυτό που πραγματικά θέλεις να φας είναι μια λαχταριστή πίτσα, αλλά βαριέσαι να περιμένεις το delivery. Λογικό. Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν αν σου έλεγα ότι δεν έχεις ανάγκη την πιτσαρία της γειτονιάς σου γιατί υπάρχει μια συνταγή για πίτσα που γίνεται σε 15 λεπτά;

Ενθουσιάστηκες, καταλαβαίνω. Το μόνο που έχεις λοιπόν να κάνεις είναι να ανοίξεις το ψυγείο σου και να ακολουθήσεις τα βήματα της συνταγής.

Υλικά

2 ψωμάκια του τοστ (ή και παραπάνω αν θέλεις και άλλο κομμάτι)

Βούτυρο

Κέτσαπ ή όποια άλλη sauce με ντομάτα έχεις- π.χ bbq

Τριμμένο τυρί

Ό,τι αλλαντικά θέλεις/ έχεις στο ψυγείο

Φύλλα βασιλικού

Εκτέλεση

1. Βουτύρωσε τα ψωμάκια του τοστ από την μια πλευρά και άπλωσε στο εσωτερικό 1 κ.σ σάλτσα, πασπάλισε με μπόλικο τριμμένο τυρί και βάλε τα αλλαντικά που θέλεις, ρίξε και άλλο τυρί (γιατί μια στρώση δεν είναι αρκετή προφανώς!) και βάλε 1- 2 φρέσκα φύλλα βασιλικού για ωραία μυρωδιά.

2. Σκέπασε με το άλλο ψωμάκι και τοποθέτησε το τοστοπιτσάκι στο βουτυρωμένο τηγάνι για 5 λεπτά περίπου κάθε πλευρά.

3. Ρίξε σάλτσα ντομάτα, τριμμένο τυρί και αλλαντικά στην επιφάνεια του τοστοπιτσακίου (φανταστική λέξη θα την υιοθετήσω) και βάλτο για λίγα λεπτά στο φούρνο (αν το τηγάνι είναι ειδικό για φούρνο) μέχρι να λιώσει το τυρί που έριξες από πάνω. Έτοιμο.

Σε περίπτωση που νομίζεις ότι σε κοροϊδεύω, δες και το βίντεο και αν δεν σηκωθείς τώρα από τον καναπέ να το φτιάξεις να μην ξαναφάω πίτσα.