ΠΙΤΣΑ

Τέλος στο δίλημμα πίτσα ή τηγανητές πατάτες, αυτή η συνταγή έχει και τα δύο

Ποιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα που έχει διχάσει χιλιάδες παρέες και έχει οδηγήσει στην άβολη συνάντηση δύο διαφορετικών ντελιβεράδων στην εξώπορτα;

Αναφερόμαστε φυσικά στο ”πίτσα ή burger”, και για να είμαστε πιο ακριβείς, στο εσωτερικό δίλημμα που έχουμε περάσει όλοι κάποια στιγμή, ένα τυχαίο Σάββατο, όταν προσπαθούμε να βρούμε τι στο καλό θα φάμε για να δούμε επιτέλους την ταινία. Γιατί καλή η πίτσα, δεν λέμε, αλλά οι τηγανητές πατάτες με κέτσαπ και μαγιονέζα έχουν άλλη χάρη.

Μετά, λοιπόν, την συνταγή για τις πιο κολασμένες τηγανητές πατάτες που έχεις φάει ποτέ ήρθε η ώρα να μάθεις τη συνταγή που συνδυάζει τα δύο αγαπημένα μας φαγητά. Γίνεται; ΠΡΟΦΑΝΩΣ και γίνεται. Δες το φανταστικό αποτέλεσμα στο gif. Νιώθεις μια κάποια λιγούρα; Παρακάτω θα βρεις αναλυτικά τη συνταγή για να γευτείς το μοναδικό αυτό πιάτο.

Υλικά

Τηγανητές πατάτες για 4 άτομα

2 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα

1 φλ. έτοιμη σάλτσα πίτσας

1 κ.σ ρίγανη

12 φέτες πεπερόνι

1/2 φλ. ψιλοκομμένα mini λουκάνικα

Εκτέλεση

1. Τηγανίζεις τις πατάτες σε ελαιόλαδο, προσοχή να μην ροδίσουν πολύ γιατί θα τις βάλεις ξανά στο φούρνο.

2. Σε ένα ταψάκι ρίχνεις τις πατάτες, πασπαλίζεις με 1 φλ. μοτσαρέλας, προσθέτεις τη σάλτσα και το υπόλοιπο τυρί και τελειώνεις με τα πεπερόνι, τα λουκάνικα και τη ρίγανη.

3. Ψήνεις σε στους 220 βαθμούς για 15 λεπτά (ίσα να λιώσει το τυρί).