ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ακόμα να βάλεις ένα coffee table στο σαλόνι σου;

shutterstock

Το τραπέζι του σαλονιού είναι σα να λέμε «κοιτάξτε με γειτόνισσες». Βρίσκεται στο κέντρο και θέλοντας και μη θα το κοιτάξει όποιος κι αν μπει στο χώρο. Μία πολύ καλή ιδέα είναι να τοποθετήσεις ένα coffee table. Πέρα από το αισθητικό κομμάτι είναι και το λειτουργικό που πρέπει να εξετάσεις, ιδιαίτερα αν το σαλόνι σου δεν έχει διαστάσεις ολυμπιακής πισίνας. Είναι μικρά και μετακινούνται με ευκολία σε όποιο σημείο θελήσεις. Πώς θα τα διακοσμήσεις; Ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια νομίζουμε πως είναι αρκετό.

Ιδέες διακόσμησης

#1

 

Μικρό και στιλάτο με χρυσές λεπτομέρειες που μπορούν ταιριάξουν σε κάθε είδος διακόσμησης. Από το πιο κλασικό μέχρι το πιο ρομαντικό αυτά τα τραπεζάκια μπορούν να ολοκληρώσουν το στιλ του σαλονιού σου. Η ασυμμετρία ας είναι μέσα στις επιλογές σου.

#2

 

Λίγο πιο μεγάλο αλλά στην ίδια λογική με τα προηγούμενα αυτό το coffee table έχει λευκή (οβάλ) επιφάνεια με λίγα «νερά» που είναι η έξυπνη λύση για όσες δε θέλουν να είναι με ένα «φτερό» στο χέρι.

#3

 

Ακόμα κι αν το σαλόνι σου έχει χρώμα μπορείς να επενδύσεις σε ένα πιο minimal coffee table που θα σου επιτρέψει να κάνεις (τριγύρω) αλλαγές χωρίς να σε περιορίσει.

#4

 

Ένα ξύλινο coffee table με «έξυπνους» χώρους αποθήκευσης είναι η απάντηση στην έλλειψη χώρου. Το λευκό, το γκρι και το μπεζ ταιριάζουν απόλυτα.

#5

 

Σε πιο industrial στιλ το συγκεκριμένο συνδυάζει το μοντέρνο με το πιο παραδοσιακό σε ένα συνδυασμό που ταιριάζει σε μία μινιμαλιστική διακόσμηση.

#6

 

Η ρουστίκ πινελιά που θα αναδιαμορφώσει το σαλόνι σου και θα σε βοηθήσει να οργανώσεις το χώρο. Τα συρτάρια αποτελούν πολύ καλό αποθηκευτικό χώρο.

Shopping

Τραπέζι ”STOCKHOLM” ΙΚΕΑ

 

Τραπέζι ”RISSNA” ΙΚΕΑ

 

Τραπέζι ”FIBONACCI” Homad

 

Τραπέζι ”NEXUS” Homad

 

Τραπέζι ”Byzantine” Άβαξ

Τραπέζι ”Lille” Άβαξ