HOME SHOPPING

Άλλαξε το σπίτι σου για να υποδεχθείς την άνοιξη, με άλλη διάθεση

24MEDIA

Η περίοδος που διανύουμε είναι μεταβατική. Ο καιρός δε βοηθά ιδιαίτερα να κατασταλάξουμε αν πρέπει να βγούμε από το σπίτι με κασκόλ ή κοντομάνικο, όμως η άνοιξη είναι εδώ και το καλοκαίρι πολύ πιο κοντά απ’ όσο πιστεύουμε. Μία αλλαγή διάθεσης. Μία ώθηση ώστε να δούμε την καθημερινότητα με άλλο μάτι.

Η διακόσμηση του σπιτιού μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Κάνοντας μερικές αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο αμέσως θα νιώσεις μία ψυχική ανάταση. Δε θα μπεις στο ίδιο σαλόνι. Δε θα καθίσεις στο ίδιο ακριβώς σημείο και θα δεις ξανά το άδειο τραπέζι στο κέντρο του δωματίου. Αλλάζοντας τη διακόσμηση του σπιτιού θα υποδεχθείς την άνοιξη με άλλη διάθεση, πιο χαρούμενη και πιο αισιόδοξη.

24MEDIA

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορεί να μην ευνοούν αλλά η ανανέωση του χώρου σου θα λειτουργήσει υπέρ σου. Κάπως έτσι η  ομάδα των Interior Experts των Praktiker ήρθε στο σπίτι της 24MEDIA και ανέλαβε να αναδιαμορφώσει το σαλόνι. Ένα από τα βασικά δωμάτια του σπιτιού, το κέντρο του θα λέγαμε, πρέπει να είναι φιλόξενο, ζεστό, ανοιξιάτικο και λειτουργικό.

Αν θέλεις κι εσύ μία χείρα διακοσμητικής βοήθειας η ομάδα των Interior Experts των Praktiker μπορούν να αναλάβουν δράση. Θα γίνουν οι προσωπικοί σου διακοσμητές. Όποια και να είναι η ανάγκη σου για το σπίτι θα σου προτείνουν λύσεις έτσι ώστε να γίνει ο χώρος σου ακόμα πιο όμορφος, μοντέρνος και λειτουργικός με βάση το προσωπικό σου γούστο.

24MEDIA
24MEDIA

Θα πραγματοποιηθούν δύο ραντεβού. Τόσο απλό κι εύκολο. Το πρώτο πραγματοποιείται στο σπίτι σου προκειμένου να γίνει η αυτοψία του χώρου, ενώ το δεύτερο πραγματοποιείται στο κατάστημα όπου θα σου παρουσιάσουν και θα σου παραδώσουν τις προτάσεις τους. Μαζί και μία λίστα με τα προϊόντα που θεωρούν πως χρειάζεται η ανανέωση του χώρου σου.

24MEDIA
24MEDIA

Τα προϊόντα αυτά μπορεί να είναι από διακοσμητικά items, μέχρι ράφια και έπιπλα που θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν στο σαλόνι σου αυτό το κάτι παραπάνω. Ως κορίτσια που αγαπάμε τη διακόσμηση, αγαπάμε την ανανέωση, αγαπάμε και τα Praktiker, μπήκαμε για λίγο στα παπούτσια των Interior Experts και φτιάξαμε τη δική μας λίστα που περιλαμβάνει έπιπλα και διακοσμητικά items – πάντα σε ανοιξιάτικους ρυθμούς – που αποτελούν must για κάθε σαλόνι.

Ιδού:

Πολυθρόνα στο χρώμα της ώχρας

Μία πολυθρόνα σε αυτό το χρώμα είναι ιδανική επιλογή. Ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα αλλά και τα περισσότερα στιλ διακόσμησης. Μη φοβηθείτε αν τα υπόλοιπα έπιπλα δεν είναι ασορτί. Το mix & match είναι τάση.

Τραπεζάκι σαλονιού «μπαλαντέρ»

Και λέμε «μπαλαντέρ» γιατί μπορεί να μετακινηθεί όπου εσείς θέλετε. Το λευκό είναι χρώμα φωτεινό και μπορεί πολύ άνετα να ταιριάξει με την πολυθρόνα σας κι ένα επιδαπέδιο φωτιστικό.

Γκρι κουρτίνα που ταιριάζει με όλα

Η πιο εύκολη κίνηση που μπορείτε να κάνετε και θα ανανεώσει το χώρο σας στο λεπτό είναι να αλλάξεις την κουρτίνα του σαλονιού. Το ψυχρό γκρι δίνει στο σαλόνι στιλ και χαρακτήρα χωρίς να σας περιορίζει.

Διακοσμητικά μαξιλάρια με floral μοτίβο

Κι όταν λέμε πως η κουρτίνα δεν πρέπει να σε περιορίζει εννοούμε αυτό ακριβώς. Ένα διαφορετικό χρώμα θα ήταν -σχεδόν- απαγορευτικό αν θέλεις στους καναπέδες να βάλεις floral μαξιλάρια. Ανοιξιάτικη και χαρούμενη πινελιά.

Ταπετσαρία σε vintage στιλ

Αν είσαι έτοιμη για πιο ”μεγάλες” αλλαγές μία ταπετσαρία σε vintage ύφος θα σε αποζημιώσει. Μπορεί να καλύψει όλο τον τοίχο ή και μέρους αυτού ως μία ωραία λεπτομέρεια που τραβά το βλέμμα.

Κλείσε το ραντεβού σου με τους Interior Experts των Praktiker για να ανανεώσεις τον χώρο σου με την καθοδήγηση των ειδικών!