ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Εντυπωσιακά έπιπλα για να ανανεώσεις το σαλόνι σου

Είναι η εποχή του χρόνου που στολίζεις, που φτιάχνεις μελομακάρονα και κουραμπιέδες, που καλείς φίλους στο σπίτι για συζήτηση, που κοιτάς το ρολόι κι έχει φτάσει 3 τα ξημερώματα αλλά καθόλου δε σε νοιάζει που είσαι ακόμα ξύπνια και που σχεδιάζεις στο μυαλό σου νέα ξεκινήματα και ανανεωμένες κινήσεις. Μία λίστα νοητή. Τι έκανες σωστά, τι έκανες λάθος, τι θα άλλαζες και τι θα άφηνες ίδιο ακριβώς. Νέοι στόχοι. Ας μείνουμε λίγο παραπάνω στην ανανέωση λοιπόν που είναι και το ζητούμενο. Εσωτερική και εξωτερική. Το σπίτι σου, ο προσωπικός σου χώρος, το σαλόνι που υποδέχεσαι τους αγαπημένους σου. Το 2019 θα σε βρει ολοκαίνουργια από πάνω μέχρι κάτω, όπως και το καθιστικό σου. Στο κατάστημα επίπλων GAND θα βρεις όλα όσα χρειάζεται. Το νέο κατάστημα στο Μαρούσι (λεωφόρος Κηφισίας 129) είναι 800τ.μ. έχει τέσσερις ορόφους και πολύ άνετο πάρκινγκ. Συμπέρασμα; Και οι πιο απαιτητικές θα ανακαλύψουν σίγουρα κάτι που να ταιριάζει στο στιλ του σπιτιού τους και δε θα δυσκολευτείς να παρκάρεις. Μην ξεχάσω Ξεκινά η επιχείρηση: καθιστικό.

Καναπέδες

Οι καναπέδες είναι το κεντρικό σημείο της διακόσμησης. Το πρώτο έπιπλο που βλέπει όποιος μπει στο σπίτι και το πρώτο που θα «δοκιμάσει». Το αγαπημένο δικό σου σημείο και η δική σου «φωλιά». Η επιλογή του καναπέ πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά γιατί πέρα από το αισθητικό κομμάτι πρέπει να είναι άνετος και λειτουργικός. Να τα συνδυάζει όλα. Κατηγορηματική δήλωση. Ανάλογα με το ύφος της γενικότερης διακόσμησης θα προσαρμόσεις και το στιλ του καναπέ χωρίς αυτό να είναι απόλυτα δεσμευτικό καθώς το mix&match είναι μία από τις πιο διαχρονικές τάσεις. Να θυμάσαι πως αν ο χώρος το επιτρέπει ο γωνιακός καναπές είναι ιδιαίτερα χρήσιμος, αν πάλι όχι τότε οι επιλογές σου είναι πολυάριθμες.

Γωνιακό Σαλόνι Vintage

 

Η λεπτομέρεια του ξύλου στη βάση το κάνει ένα από τα πιο εύκολα κομμάτια ως προς το συνδυσμό με τα υπόλοιπα έπιπλα. Ρουστίκ και βιομηχανικό ταυτόχρονα ταιριάζει τόσο σε πιο μίνιμαλ χώρους, όσο και σε πιο «γεμάτους».

Σαλόνι Rustic

 

Μην το φοβηθείς το χρώμα και θα μας θυμηθείς. Σημαντική λεπτομέρεια: οι πιο σκούρες γραμμές που έχει μέσα του το ύφασμα δίνουν μία συνέχεια και κάνουν το χώρο σου να δείχνει μεγαλύτερος. Μοντέρνα διακόσμηση; Κλασική; Ρομαντική; Ταιριάζει και στις τρεις χωρίς καμία αμφιβολία.

Σαλόνι Genesis

 

Το κόκκινο είναι πάντα μία κλασική επιλογή. Κάνει εξαιρετικό συνδυασμό με μαύρο και λευκό αλλά και με το γκρι. Industrial επιλογή για εσένα που δε θέλεις να είναι το σαλόνι «φορτωμένο» αλλά εντυπωσιακό.

Γωνιακός καναπές Small

 

Μια πολύ κομψή κατασκευή με μεγάλα μαξιλάρια για το στιλ και την άνεση. Το ανάκλιντρο είναι κατασκευασμένο με τέτοια τεχνική ώστε να μπορεί να δημιουργείται γωνία δεξιά ή αριστερά του καναπέ ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία δυσκολία.

Πολυθρόνες

Πολύ καλοί οι καναπέδες αλλά μία πολυθρόνα έχει πάντα άλλη χάρη. Είναι κάτι σαν την πλευρά σου στο κρεβάτι. Τόσο δική σου και τόσο ιδιαίτερη. Ανεβαίνεις επάνω, βολεύεις τα πόδια σου και διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο. Πολλές φορές χαλαρώνεις σε εκείνη τη γωνιά που είναι τοποθετημένη και κοιτάς έξω από το παράθυρο. Οι πολυθρόνες είναι έπιπλα που ολοκληρώνουν τη διακόσμηση του σαλονιού και είναι ιδιαίτερα πρακτικές. Δεν είναι απαραίτητο να είναι στο ίδιο χρώμα με τον καναπέ, το αντίθετο θα προτείναμε εμείς.

Πολυθρόνα Theodor

 

Εργονομικός μοντέρνος σχεδιασμός με μαλακό και άνετο κάθισμα λόγω του πλάτους της. Η  πολυθρόνα Theodor ολοκληρώνεται με ένα όμορφο σκαμπό για πλήρη χαλάρωση. Το ασπρόμαυρο ταιριάζει με κάθε πιθανή απόχρωση.

Πολυθρόνα Ritz

Στηρίζεται σε μεταλλικά στοιχεία κι έτσι είναι πολύ εύκολο να ταιριάξει σε πιο μοντέρνους χώρους, σε πιο pop αλλά και σε πιο vintage λόγω του pastel. Ένα κομμάτι που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Πολυθρόνα Truman

 

Μία πολυθρόνα σχεδιασμένη με μια ρετρό αίσθηση. Οι ίδιες γραμμές της στα ξύλινα μπράτσα και στηρίγματά της την τοποθετούν σε μια κλασική διαχρονική λίστα.

Τραπεζάκια σαλονιού

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το κερασάκι στην τούρτα. Τα τραπεζάκια σαλονιού είναι απαραίτητα για να ολοκληρωθεί η διακόσμηση αλλά και για να μπορείς να απολαμβάνεις στο έπακρο το χώρο σου. Σε αυτό το σημείο πρέπει να μετρήσεις πολύ καλά ώστε να ξέρεις πόσο χώρο έχεις και να κάνεις τη σωστή επιλογή. Τα μικρά σαλόνια είναι περιορισμένα αλλά κάποια από τα τραπεζάκια είναι πολύ «έξυπνα» και σου εξοικονομούν τον πολυπόθητο χώρο.

Τραπεζάκι σαλονιού Crack

 

Τραπεζάκι σαλονιού Crack από δρυ με βιτρίνα και ένα ράφι στη βάση για τα περιοδικά, τα βιβλία και τα χειριστήρια της τηλεόρασης. Πρακτικό και κομψό.

Τραπεζάκι σαλονιού Zen Plus

 

Δρυς και λάκα. Ένας μοντέρνος συνδυασμός που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Τα δύο χρώματα το καθιστούν κλασικό αλλά και ιδιαίτερο. Το ανεξάρτητο κομμάτι που τοποθετείται ή μαζί ή ξεχωριστά από όποια πλευρά σε εξυπηρετεί καλύτερα είναι το σημείο «κλειδί».

Tραπεζάκι σαλονιού Vitrine

 

 

Δύο συρτάρια, ένα μπαρ για τα ποτά, δυο σκαμπό, μια βιτρίνα, δύο «σερβιτόρους» και μοντέρνος σχεδιασμός. Υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσες να ζητήσεις; Ιδανικό για μικρά σαλόνια. 

Συνθέσεις καθιστικού

Μοντέρνα και εργονομικά σχέδια συνθέσεων καθιστικού έτοιμων να καλύψουν τις ανάγκες σου. Ανάλογα με το χώρο που διαθέτεις μπορείς να κάνεις την κατάλληλη επιλογή. Μπορούν να φιλοξενήσουν την τηλεόραση, τα βιβλία σου, τα διακοσμητικά σου ακόμα και τις λατρεμένες σου φωτογραφίες.

Σύνθεση Huge

 

Από τις πολύ αγαπημένες συνθέσεις που τα χωράει όλα και δημιουργεί ένα πολύ όμορφο και κομψό αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός των χρωμάτων δημιουργεί ένα ζεστό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις καθιστικού Modern Wall Unit

 

Απλό και λιτό. Αν η διακόσμηση του σαλονιού σου είναι μίνιμαλ τότε έχεις βρει αυτό που ψάχνεις. Με ντουλάπια για να μπορείς να αποθηκεύεις τα πράγματά σου αλλά και με επιφάνειες ώστε να μπορείς να τοποθετείς τα απαραίτητα.

Συνθέσεις καθιστικού Hypate

 

Σύνθεση καθιστικού σε πολύ μοντέρνο σχεδιασμό αλλά ταυτόχρονα λειτουργικό και χρήσιμο για την τηλεόραση και τα άλλα αναγκαία πράγματα που έχεις να αποθηκεύσεις στο σαλόνι σου. Η βάση είναι από χρώμα βέγγε και τα υπόλοιπα ντουλάπια σε άσπρη λάκα γυαλιστερή με πολλές επιλογές στο σχήμα και στον τρόπο τοποθέτησης στον τοίχο του σπιτιού.

 

Έπιπλα Gand

Λεωφ. Κηφισίας 129, Μαρούσι