Γέμισε το σπίτι με γλαστράκια για καλοκαίρι 365 ημέρες το χρόνο

Main Image

Η διακόσμηση του σπιτιού θα γίνει πιο ανθηρή.

Μη σε πτοεί που έξω βρέχει-σταματάει-βρέχει-σταματάει και που ο Ιούνιος είναι κάπως αναποφάσιστος. Εσύ με τη διακόσμηση θα φέρεις το καλοκαίρι και θα κάνεις το χώρο σου πιο φωτεινό και πιο ζωντανό. Καιρός να τοποθετήσεις μικρά (ντελικάτα) γλαστράκια παντού και να δώσεις έναν πιο μποέμ χαρακτήρα στο σπίτι σου. Τα πολλά γλαστράκια πάνε ασορτί και με τα πολλά καδράκια αν θέλεις να κάνεις μία μεγαλύτερη αλλαγή. Επίλεξε φυτά που δε θέλουν συνεχώς πότισμα και φροντίδα ώστε και να ξεχαστείς μία ημέρα να μην υπάρξει πρόβλημα. Τα φυτά μέσα στο σπίτι (μικρά ή μεγάλα) βοηθούν την κίνηση του τσι και επομένως την καλή ενέργεια να διαχυθεί στο χώρο.

#1

deco1

ADVERTISING

Μη σκεφτείς πως όλες οι γλάστρες πρέπει να είναι ασορτί. Παίξε με τα χρώματα εντός και εκτός ανάλογα με το ύφος της διακόσμησής σου.

#2

deco2

Οι κάκτοι χρειάζονται πλήρη έκθεση στον ήλιο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Οι κάκτοι χρειάζονται πότισμα οπωσδήποτε 2 φορές τη βδομάδα τους θερινούς μήνες, ενώ το χειμώνα καλό θα ήταν να μην βρέχονται και να μην ποτίζονται.

#3

deco3

ADVERTISING

Μία ξύλινη κατασκευή στο σαλόνι μπορεί επιτέλους να βρει το λόγο ύπαρξής της. Στα επάνω σκαλοπάτια μπορείς να βάλεις βιβλία και περιοδικά και στα κάτω τις μικρές γλάστρες σου.

#4

deco4

Μία έξυπνη ιδέα ανανέωσης του γραφείου σου. Εκεί ανάμεσα στα ράφια με τα αντικείμενα που χρησιμοποιείς πρόσθεσε και 2-3 γλαστρούλες.

#5

deco5

Ράφια στον τοίχο για τα μπιμπελό αλλά και τα μίνι γλαστράκια σου. Όταν ανθίσουν θα δώσουν χρώμα στο δωμάτιό σου.

#6

deco6

Γιατί όχι στο μπάνιο; Φυσικά και μπορείς να τοποθετήσεις φυτά στο μπάνιο σου αρκεί να επιλέξεις στα σωστά. Μερικά από τα πιο κατάλληλα και ανθεκτικά, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι τα μπαμπού, η αλόη, ο πόθος, η φτέρη

#7

deco7

Η σκάλα που οδηγεί στους επάνω ορόφους απέκτησε ένα παραπάνω ενδιαφέρον. Γλαστράκια στην εξοχή που όσο αναπτύσσονται θα δημιουργούν ένα ωραίο διακοσμητικό σκηνικό.

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Πώς θα βοηθήσεις το παιδί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και πώς να διαχειριστείς τους δικούς σου φόβους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Δεν καθόλου λίγο ένα φιλάκι τελικά.

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού;

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.