ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Η τέχνη της διακόσμησης ζωντανεύει στην Praktiker

Το στοιχείο της έκπληξης. Αυτό είναι που τελικά σε τραβάει και σου δημιουργεί την ανάγκη να επιστρέψεις ξανά και ξανά. Η Praktiker κατάφερε να ενσωματώσει όλα τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και δημιουργικότητα. Ασφάλεια γιατί ξέρεις πως αυτό που θα σου προσφέρει θα είναι ποιοτικό. Δημιουργικότητα γιατί θα σου επιτρέψει να ενεργοποιήσεις τη φαντασία σου και να αποδώσεις τα μέγιστα στη διακόσμηση του προσωπικού σου χώρου. Στο τμήμα Deco της Praktiker θα ανακαλύψεις κάθε λύση για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Από το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο μέχρι την κουζίνα και το μπάνιο. Κάθε γωνιά και μία λεπτομέρεια που θα απογειώσει το στιλ.

Το Praktiker Deco ανανεώνεται στην αλλαγή κάθε εποχής μέσα στη χρονιά, σύμφωνα με τις πιο νέες και φρέσκιες τάσεις design. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά ένα (υπέροχο) δείγμα της τελευταίας συλλογής σε ένα ευφυές event στο κέντρο της Αθήνας, στο μετρό του Συντάγματος.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Βεργής

 

Όλα τα βλέμματα στρέφονταν στο κουτί με τις γυάλινες επιφάνειες. Η μουσική του σαξόφωνου τους «τραβούσε» να ρίξουν μία παραπάνω ματιά και τελικά να αφιερώσουν ώρα ώστε να επεξεργαστούν κάθε στοιχείο. Το Ladylike.gr ήταν εκεί για να δει πρώτο τη νέα συλλογή διακόσμησης.

 

 

Πέτρα, μέταλλο και βελούδο. Προσιτή πολυτέλεια με στοιχεία έθνικ και μοντέρνα. Τα έντονα χρώματα αντικαθίστανται με ethnic αποχρώσεις και υλικά, ψάθινα καλάθια και αντικείμενα σε antic ξύλο.

Γήινα χρώματα, όπως το γκρι, καφέ και μπεζ προσαρμοσμένα με πινελιές λάμψης και glitter. Το εποχιακό concept για τον φετινό χειμώνα, με κυρίαρχα χρώματα το χρυσό, το μαύρο και τα σκούρα πράσινα, μπλε και μπορντώ.

 

 

 

 

Το vintage κυριαρχεί ενώ είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις σύγχρονες τάσεις. Κομμάτια που δίνουν στο χώρο έναν άλλο αέρα, αναβαθμίζουν το ήδη υπάρχον στιλ και καταφέρνουν να είναι χρηστικά.

”The deco side of life” έγραφε το box που στήθηκε για να παρουσιάσει τη νέα συλλογή και ήταν αυτό που έδινε το έναυσμα για δημιουργία. Η αισθητική είναι το μυστικό της επιτυχίας σε μικρούς αλλά και μεγάλους χώρους. Τα προσεκτικά επιλεγμένα κομμάτια που θα βάλεις στο σπίτι σου θα το κάνουν να ξεχωρίσει.

Κανόνες δεν υπάρχουν, μόνο διάθεση για ψάξιμο και συνδυασμούς. Να θυμάσαι πως η διακόσμηση σου φτιάχνει τη διάθεση και σου επιτρέπει να αποκαλύψεις κομμάτια σου μέσω αυτής. Βάλε φαντασία και κάνε ανατρεπτικούς συνδυασμούς. Δώσε έμφαση στη λεπτομέρεια που θα ολοκληρώσει το σύνολό σου.

Ευκαιρία να περάσεις μία βόλτα από το μετρό Συντάγματος λοιπόν. Καθώς ανεβαίνεις τις σκάλες θα βρεις το Deco Box της Praktiker. Θα είναι εκεί μέχρι την Τρίτη 13 Νοεμβρίου και θα έχεις την ευκαιρία να το δεις να «ζωντανεύει» με μουσικές από βιολί, βιολοντσέλο και σαξόφωνο. Νότες μουσικής και διακόσμησης σε ένα live act με έμπνευση και πρωτοτυπία.

The deco side of life

Τμήμα Praktiker Deco θα βρεις στα καταστήματα:

Ανθούσα

Ταύρος

Μεταμόρφωση

Αγ. Βαρβάρα

Ελληνικό

Θεσσαλονίκη

Πάτρα

Λάρισα