Ιδέες διακόσμησης για το κρεβάτι για να τις έχεις κορώνα στο κεφαλάρι σου

Main Image

Ιδέες για το κεφαλάρι του κρεβατιού σου.

Το υπνοδωμάτιό σου είναι ο πιο προσωπικός σου χώρος και για αυτό πρέπει η διακόσμησή του να φέρει την υπογραφή σου και το γούστο σου. Πάμε στο κρεβάτι και συγκεκριμένα στο κεφαλάρι του. Μία λεπτομέρεια που μπορεί να μετατρέψει το σύνολο και να το ολοκληρώσει αισθητικά. Δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει ασορτί με το υπόλοιπο για αυτό και έχουμε να σου προτείνουμε κάποιες ιδέες. Αν το χέρι σου πιάνει μπορείς να τις φτιάξεις και μόνη σου, αν πάλι όχι θα πας με τη φωτογραφία και θα βρεις το ίδιο ή παρεμφερές. Ακόμα κι αν ο χώρος είναι μικρός με ένα «έξυπνο» σχέδιο πίσω από το κρεβάτι θα μπορέσεις να δώσεις βάθος και ύψος.

#1

deco1

ADVERTISING

Χρυσοποίκιλτο και πολύ κομψό. Ο χρωματικός συνδυασμός με το μπλε δίνει μία αρχοντιά στο δωμάτιο. Το ταίριασμα δύο διαφορετικών υλικών και υφών δίνει βάθος.

#2

deco2

Οι καναπέδες τύπου Chesterfield έχεις καταλάβει πως απογειώνουν τη διακόσμηση. Στην ίδια λοιπόν λογική και το κεφαλάρι. Αν το δωμάτιο έχει πολύ λευκό μπορείς να σπάσεις τη μονοχρωμία με ένα τέλειο baby pink.

#3

deco3

ADVERTISING

Απλό και σικ. Το τελείωμα δίνει την αίσθηση της κίνησης, όπως και οι κάθετες γραμμές. Το off white θα σε βολέψει γιατί δε λερώνεται κι αν λερωθεί δε φαίνεται.

#4

deco4

Ξύλο. Μία πιο ρουστίκ προσέγγιση στη διακόσμηση που είναι εύκολη ως προς την υλοποίηση, αρκεί να βρεις τη σωστή απόχρωση. Μη φοβηθείς τα «νερά» του ξύλου, δίνουν χαρακτήρα.

#5

deco5

Τροπικές καταστάσεις για ένα funky δωμάτιο. Να θυμάσαι πως το ύφασμα μπορεί να αντικατασταθεί για αυτό τόλμησε ένα πιο ιδιαίτερο μοτίβο.

#6

deco6

Βελούδο, κλασικό και πολύ αγαπημένο. Μία από τις πρώτες επιλογές αν σκέφτεσαι να πάρεις νέα κρεβατοκάμαρα ή να ανακαινίσεις την παλιά. Το σμαραγδί είναι ένα από τα χρώματα που δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα.

#7

deco7

Πάμε σε κάτι πιο περίτεχνο που και τα χέρια σου να πιάνουν δε θα μπορέσεις να το εκτελέσεις με ακρίβεια. Στην περίπτωση που σου αρέσει ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Με τη φωτογραφία στο χέρι και copy.

#8

deco8

Μπορείς να συνδυάσεις κεφαλάρι με «πόδια» για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Ιδανική επιλογή (και) για σπίτι σε νησί. Κάνει ωραία αντίθεση με το floral και το tropical.

#9

deco9

Το μπαμπού παίζει πολύ σε αυτή την κατηγορία και είναι μία έξυπνη κίνηση αν δε θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα στο κρεβάτι και να διατηρήσεις minimal τόνους στη διακόσμηση του χώρου.

#10

deco10

Print που δίνει χρώμα και στιλ. Μπορείς να συνδυάσεις το φλούο με το παστέλ αν θέλεις ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Πώς θα βοηθήσεις το παιδί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και πώς να διαχειριστείς τους δικούς σου φόβους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Δεν καθόλου λίγο ένα φιλάκι τελικά.

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού;

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.