ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Πρωτότυπα χαλάκια εισόδου για την πρώτη εντύπωση

Η είσοδος του σπιτιού σου είναι από μόνη της ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα σε όσους ετοιμάζονται να μπουν. Μία πόρτα κι ένα κουδούνι είναι τα προφανή για αυτό χρειάζεσαι την πινελιά που θα φανερώσει το στιλ και τον χαρακτήρα σου. Πώς θα γίνουν όλα αυτά; Από το χαλάκι της εισόδου φαίνεται ο άνθρωπος. Είναι κι αυτό κομμάτι της διακόσμησης και μάλιστα πολύ σημαντικό γιατί είναι η πρώτη εντύπωση και πρέπει να είναι εντυπωσιακή. Πέρα από το χρηστικό κομμάτι το χαλάκι μπορεί να έχει ένα μήνυμα που θα κάνει τον καλεσμένο σου να νιώσει πως θα μπει σε έναν προσεγμένο χώρο.

#1 Η υπενθύμιση

Λειτουργεί ως εσωτερική φωνή για αυτό καλό θα ήταν να μπει ανάποδα και να κοιτά στην έξοδο. Βγαίνοντας από το σπίτι σου υπενθυμίζει αν έχεις πάρει στην τσάντα σου τα βασικά. Λίγο παραπάνω χώρο χρειαζόταν για να μπει και «το θερμοσίφωνο το έσβησες».

 

Χαλάκι εισόδου IKEA, 10.39€

#2 Η ρομαντική πινελιά

Είναι κομψό και σε υποδέχεται σε ένα σπίτι ζεστό και με προσωπικότητα. Μπορεί να δείχνει πληθωρικό αλλά δείχνει προσεγμένο.

 

Χαλάκι εισόδου Praktiker, 6.99€

#3 Η ευγενική νότα

Σε υποδέχεται και σε αποχαιρετά. Χαλί εισόδου με τρόπους. Και welcome και goodbye.

 

Χαλάκι εισόδου Leroy Merlin, 5.49€

#4 Το μίνιμαλ

Απλό, λιτό κι απέριττο. Αν το σπίτι σου κινείται σε μίνιμαλ τόνους τότε αυτό το χαλάκι είναι η ιδανική πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει στο εσωτερικό.

 

Χαλάκι εισόδου Zara, 19.99€

#5 Το «νιώσε σαν στο σπίτι σου»

Ευγένεια. Όση ώρα ο καλεσμένος σου περιμένει να του ανοίξεις το χαλάκι τον προετοιμάζει για τη φιλοξενία σου. Να νιώσεις όσο άνετα νιώθεις στο σπίτι σου.

 

Χαλάκι εισόδου Spitishop, 10.99€