Τα παράξενα πράγματα που προσέχουν οι καλεσμένοι στο σπίτι σου

Main Image

Και γιατί θα σε κουτσομπολεύουν αν είναι ακατάστατο.

Την περίοδο των γιορτών, το σπίτι σου δέχεται περισσότερες επισκέψεις απ' ό,τι συνήθως. Τι σημαίνει αυτό; Θα το καθαρίσεις πιο επιμελώς, όχι μόνο όσα βλέπει η πεθερά, θα μαγειρέψεις, θα στρώσεις το καλό τραπεζομάντιλο και θα βγάλεις το ακριβό το σερβίτσιο από το ψηλό ντουλάπι.

Αν όμως θέλεις να είσαι σίγουρη ότι έχεις βάλει τα δυνατά σου ώστε να μείνουν οι καλεσμένοι σου με τις καλύτερες εντυπώσεις, τότε θα χρειαστεί ίσως να προσέξεις και μερικά πράγματα ακόμα. Είναι κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες μάλλον δεν γνώριζεις ότι προσέχουν - άλλοτε συνειδητά και άλλοτε ασυνείδητα - οι επισκέπτες σου. Για ρίξε μια ματιά παρακάτω.

ADVERTISING

Η διαρρύθμιση των επίπλων

Οι άνθρωποι παραδέχονται ότι συχνά αλλάζουν στο μυαλό τους τη διαρρύθμιση των επίπλων στα ξένα σπίτια, αν δεν είναι ικανοποιημένοι με την υπάρχουσα διάταξη. Επίσης αισθάνονται άβολα με πράγματα όπως κάδρα που έχουν κρεμαστεί πολύ ψηλά, ή αν δεν τους ταιριάζει η διακόσμηση από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Πηγές φωτός

Μερικοί άνθρωποι παραδέχονται ότι δίνουν λίγη προσοχή στα έπιπλα και τη διακόσμηση, αλλά ο φωτισμός είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσουν. Όταν το δωμάτιο πλημμυρίζεται από φυσικό φως, είναι σίγουρο ότι θα κάνεις καλή εντύπωση. Αν όμως χρειάζεσαι τεχνητό φως, να προτιμήσει τα μικρά σποτάκια με απαλό φως ή τα κεριά.

Μυρωδιές

Δεν είναι η διακόσμηση το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν οι καλεσμένοι σου, αλλά το άρωμα του χώρου που μπαίνουν. Θετικές εντυπώσεις δημιουργούν τα αρωματικά κεριά, ή τα αρωματικά σπρέι χώρου και τα στικς. Αν δε μυρίζει πολύ όμορφα ο χώρος σου, τότε θα τους δημιουργηθούν αρνητικές εντυπώσεις και μνήμες από το σπίτι σου.

Λουλούδια και φυτά εσωτερικού χώρου

Τα λουλούδια και το πράσινο μέσα στο σπίτι αρέσουν πολύ στους επισκέπτες. Τραβάνε το βλέμμα, ειδικά αν μπορείς να τα δεις κι απ' έξω. Απλά φρόντισε να μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να κουράσει το μάτι.

ADVERTISING

Τακτοποιημένη είσοδος

Είναι το πρώτο μέρος που βλέπουν μπαίνοντας, αλλά και το τελευταίο που θα θυμούνται φεύγοντας από το σπίτι σου. Εκεί αφήνουν τα πανωφόρια και τις τσάντες τους, οπότε είναι βασικό να φροντίσεις ώστε η είσοδός σου να είναι καθαρή, φιλόξενη και να προκαταβάλλει θετικά τον επισκέπτη.

ADVERTISING

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ NEW AGE ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Το πολύ προσωπικό μήνυμα της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Instagram είναι η ουσία του influence.

ΡΑΝΤΟΥ-ΛΕΚΑΚΗ-ΜΥΡΙΑΓΚΟΥ: ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ''ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ'' ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Η Γκαρσόνα Α, η Γκαρσόνα Β και η Ματίνα Μανταρινάκη στο πιο ωραίο reunion.

ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

Η ενίσχυση των αρθρώσεων περνάει και από το στομάχι.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ

Ο φυσικός τρόπος να απομακρύνεις τα άλατα από την ντουζιέρα.

Η ΜΠΕΤΥ ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ SEXY CHIC ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ

H εμφάνιση της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Προεδρικό Μέγαρο και το ποστ στο Instagram.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.