ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Το χρώμα του μελιού είναι το χρώμα του 2019. Οι ωραιότεροι συνδυασμοί για τη διακόσμηση

Η περίοδος της άνοιξης είναι ιδανική για όσες από εσάς σκέφτεστε να βάψετε το σπίτι σας. Ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμες για μεγάλες αλλαγές μπορείτε να δώσετε μία ιδιαίτερη πινελιά και να κάνετε συνδυασμούς με τα ήδη υπάρχοντα χρώματα. Η πρόταση της Vivechrom για το χρώμα του 2019 είναι το χρώμα του μελιού, σύμφωνα με τις παγκόσμιες τάσεις στη διακόσμηση αλλά και τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Πρόκειται για ένα χρώμα σε ζεστούς, κεχριμπαρένιους τόνους που προσθέτει φινέτσα και δίνει μία ηρεμία στο χώρο.

Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι πολλοί και δε χρειάζεται να περιορίσεις τη σκέψη σου σε total αλλαγές. Ο ένας από τους τέσσερις τοίχους ή ο μισός μπορεί να βαφτεί στο χρώμα του μελιού και οι υπόλοιποι να μείνουν ως έχουν. Για να σου δώσω παραπάνω ιδέες θα σου πω τους δικούς μου αγαπημένους συνδυασμούς που θεωρώ πως είναι και οι πιο «ασφαλείς».

Με μπεζ

 

Θυμίζει την άμμο της θάλασσας, τις καλοκαιρινές σου διακοπές και το νησί της Φολεγάνδρου με το φιδογυριστό μονοπάτι για την εκκλησία της Παναγίας.

Με βυσσινί

 

Κάνει μία γλυκιά αντίθεση και θυμίζει τους συνδυασμούς των παλατιών. Αν είσαι τολμηρή μπορεί η αναλογία να είναι και αντίστροφη.

Με χρυσό

 

Για το γκλάμουρ της υπόθεσης μπορείς σε ένα τοίχο με το χρώμα του μελιού να προσθέσεις κάδρα σε χρυσές αποχρώσεις.

Με γκρι ανοιχτό

 

Πιο απαλός συνδυασμός, ιδανικός για την κουζίνα του σπιτιού σου. Αν υπάρχουν πλακάκια, ακόμα καλύτερα. Θα έχει μία «παλιακή» εσάνς που θέλουμε.

Με πράσινο

 

Το χρώμα του μελιού σε συνδυασμό με το πράσινο δημιουργούν ένα ιδιαίτερα φωτεινό αποτέλεσμα.

Με λευκό

 

Όταν το χρώμα του μελιού συναντά το λευκό τότε τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος. Πύργος στο Λιμένι με τα γαλαζοπράσινα νερά να χτυπούν στους βράχους δημιουργώντας το απόλυτο soundtrack χαλάρωσης.

Με πετρόλ

 

Σε κάτι πιο funky περνάμε. Για πιο έντονες αντιθέσεις επιλέγεις το πετρόλ ή το πράσινο του μαλαχίτη. Αν κάνεις αυτή την επιλογή καλύτερα να κρατήσεις όλο το υπόλοιπο πιο «ήσυχο».

Με μαύρο

 

Δύσκολος συνδυασμός που για να τον επιλέξεις πρέπει και η υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου να συμβαδίζει ώστε να μη φαίνεται επιτηδευμένος.