MARGOT ROBBIE

Πρέπει να δεις το σπίτι της Margot Robbie στην Καλιφόρνια, αν ετοιμάζεσαι για ανακαίνιση

Διαβάζεις με ευλάβεια (πολύ σε ευχαριστώ) τα θέματα διακόσμησης του Ladylike.gr, μπαίνεις στο Pinterest και χαζεύεις για ώρες, «κλέβεις» καμια ιδέα από σπίτια φίλων και γνωστών και ξεφυλλίζεις όταν τύχει και κάποιο περιοδικό για να πάρεις ιδέες για τον προσωπικό σου χώρο. Η διακόσμηση βασίζεται στο γούστο και στην έμπνευση. Για το πρώτο λόγος δε μου πέφτει αλλά για το δεύτερο κάτι μπορώ να κάνω.

Φενγκ Σούι: 3 πράγματα που ένας ειδικός θα πετούσε από το σπίτι σου

Η Vogue μπήκε στο σπίτι της Margot Robbie στην Καλιφόρνια και τις έθεσε 73 γρήγορες απαντήσεις, όσο εκείνη μετακινούνταν στο χώρο. Το εξαιρετικό αυτό concept μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε πράγματα που δεν ξέραμε για τους αγαπημένους μας διάσημους αλλά και να ρίξουμε πολλές ματιές στα σπίτια τους.

Λευκά έπιπλα και ξύλινα πατώματα. Φωτεινό σπίτι με μπόλικες vintage αναφορές. Από τα πιο όμορφα σημεία του σπιτιού της; Η κουζίνα που συνδέεται με την ηλιόλουστη αυλή. Εκεί εγώ θα μπορούσα να περάσω -τουλάχιστον- 10 ώρες.

Όπως η ίδια είχε δηλώσει στο Harper’s Bazaar, ο αγαπημένος της τρόπος για να χαλαρώνει είναι να βουλιάζει  σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό και να πίνει μια παγωμένη μπύρα ταυτόχρονα.

Η ηθοποιός, ωστόσο, έχει λύση ακόμα και για τις περιπτώσεις που αυτή η μέθοδος δεν αποδίδει. «Διαβάζω ένα βιβλίο του Harry Potter πριν πέσω για ύπνο και με βοηθάει πραγματικά να ‘σβήσει’ ο εγκέφαλός μου».