ΣΠΙΤΙ

Υπάρχει ένα πλυντήριο που ο κάθε κύκλος πλύσης του ολοκληρώνεται στο μισό χρόνο

Όλοι θυμόμαστε καθαρά την πρώτη φορά που μετακομίσαμε στο πρώτο δικό μας σπίτι. Ένα τυπικό νόμισμα δύο όψεων καθώς στην άλλη πλευρά της εκρηκτικής χαράς της ανεξαρτησίας συναντήσαμε όλες εκείνες τις υπόλοιπες φορές που εσωκλείει αυτή το πρώτο μεγάλο βήμα εκτός της οικογενειακής φωλιάς. Την πρώτη φορά που γυρίσαμε σπίτι κι έπρεπε να μαγειρέψουμε μόνοι μας όχι μόνο γι’ απόψε αλλά και για το αυριανό ταπεράκι. Την πρώτη φορά που κάναμε γενική καθαριότητα χωρίς τη μαμά μας τριγύρω, μόνοι μας μ’ ένα σκασμό σκούπες και καθαριστικά που δεν είμαστε σίγουροι σε τι χρησιμεύουν. Την πρώτη φορά που ξεμείναμε από καθαρά ρούχα και έπρεπε να βάλουμε πλυντήριο.

Το κεφάλαιο πλυντήριο δεν τελειώνει έτσι εύκολα με την πρώτη κρυάδα. Σε ακολουθεί καταπόδας σε όλη την ενήλικη ζωή σου ροκανίζοντας πολύτιμα λεπτά, ημίωρα και ώρες ολόκληρες από την καθημερινότητά σου, σε βαθμό που και μόνο η σκέψη του ζωγραφίζει συνήθως αυτομάτως μπροστά σου ένα τεράστιο αιωρούμενο «ΩΧ». Δεν είναι μια δουλειά σπιτιού μπαμ και κάτω. Από τη στιγμή που θα το πάρεις απόφαση να το βάλεις πρέπει και να το περιμένεις να τελειώσει. Έτσι θ’ αφήσεις τα αγαπημένα σου τα ρουχαλάκια υγρά και κουβαριασμένα, χωρίς να τα απλώσεις; Άσε που πολλές φορές χρειάζεται τρίμηνο σεμινάριο προκειμένου να ελαχιστοποιήσεις το ρίσκο να βγάλεις όλα τα t-shirts σου ροζ ή σε βαφτιστικό μέγεθος. Στροφές, προγράμματα, θερμοκρασίες και λοιπά εφαρμοσμένα μαθηματικά. Και φυσικά -όπως από πικρή εμπειρία γνωρίζουμε όλοι- η τελετουργία πλυντήριο-λεκάνη-μανταλάκια παίρνει χρόνο. Δεν είναι για ξεπέταγμα της τελευταίας στιγμής. Πρέπει να μπει στο πρόγραμμα. Και όταν γίνεται αυτό συνήθως παίρνει χώρο από κάτι άλλο που βρισκόταν σημειωμένο εκεί.

 

Πόσες φορές δεν έχεις γυρίσει από τη δουλειά αργότερα από ότι υπολόγιζες με μόνο λίγη ώρα στη διάθεσή πριν καταφτάσουν τα παιδιά στο σπίτι; Τα οποία παιδιά θα θέλουν να φάτε, να διαβάσετε, να παίξετε όλοι μαζί. Κι εσύ πιθανόν να μην προλαβαίνεις γιατί έχεις να πλύνεις, ν’ απλώσεις, να σιδερώσεις τα ρούχα τους για αύριο.

Αυτό που χρειάζεται είναι ένα υπερσύγχρονο πλυντήριο που να καθαρίζει για εσένα στο άψε σβήσε. Που να σε καταλαβαίνει από μακριά και να ξεκινάει μόνο του και μάλιστα στο σωστό πρόγραμμα. Που θα σε αφήνει να κοιμάσαι τα βράδια και δε θα κάνει σαν οικιακός μετροπόντικας. Που θα σου εξοικονομεί από κάθε πλύση την ώρα που έχεις τόση ανάγκη για να τελειώσεις εκείνο το memo στο γραφείο, να στρώσεις τα κρεβάτια των παιδιών, να πας στη yoga, να προλάβεις την τελευταία προβολή στο κινηματογράφο. Υπάρχει τέτοιος σούπερ ήρωας στις τάξεις των πλυντηρίων; Ναι υπάρχει γιατί φρόντισε η Samsung γι’ αυτό.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποκτήσεις το Samsung QuickDrive™ πλυντήριο στο μπάνιο στην κουζίνα, ή σε όποιο άλλο δωμάτιο έχεις αφιερώσει στο project μπουγάδα και να το αφήσεις να κάνει αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε και ξέρει να κάνει καλά: να σου λύσει τα χέρια. Πλύσεις 9 ή 8 κιλών ολοκληρώνονται στο μισό χρόνο… καθώς το QuickDrive™ μειώνει το χρόνο πλύσης κατά 50%, εξοικονομώντας παράλληλα 20% ενέργεια. Χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία του κάδου Q-Drum εγγυάται τέλεια καθαριστικά αποτελέσματα χωρίς φθορές στα ρούχα. Κοινώς ο μύθος που θέλει την ποιότητα να θυσιάζεται στο βωμό της ταχύτητας εδώ καταρρίπτεται. Κάπως έτσι δε θα ξαναχρειαστεί να στερηθείς το αγαπημένο σου ρούχο που θέλεις οπωσδήποτε να φορέσεις αύριο, ούτε να σπαζοκεφαλιάσεις για το πώς θα προλάβεις να βάλεις πλυντήρια πριν φύγεις για τις καλοκαιρινές διακοπές αλλά και μεταξύ των ταξιδιών σου τα οποία μπορεί να χωρίζει μόνο μισή μέρα.

123rf

 

Παράλληλα με την εφαρμογή Q-rator™, κάνοντας βέλτιστη χρήση των δυνατοτήτων της τεχνητής νοημοσύνης θα σε απαλλάξει από το συνήθη πονοκέφαλο που προκαλούν ερωτήματα: «σε τι βαθμούς μπαίνουν τώρα τα μάλλινα;» ή «Σε ποιο πρόγραμμα βάζω τα σεντόνια;». Με το Laundry Recipe για παράδειγμα, έχεις αμέσως ένα πολύτιμο λυσάρι πλύσης στην παλάμη του χεριού σου χωρίς να χρειαστεί να πέσεις στην ανάγκη της μητέρας σου. Αν είσαι δε και του προγράμματος η «εξυπνάδα» του QuickDrive™ έχει κι άλλα καλά νέα για εσένα. Θες να έχει τελειώσει η πλύση ακριβώς την ώρα που θα γυρνάς το κλειδί στην κλειδαριά μετά από μια μακριά μέρα εξαντλητικών συναντήσεων;

Θες να δώσεις την εντολή να ξεκινήσει όσο εσύ θα κάνεις το τζόκινγκ σου στη γειτονιά; Όλα αυτά είναι εφικτά αρκεί να μπεις στην υπο-εφαρμογή ”Laundry Planner” της εφαρμογής Q-rator™ και ο προγραμματισμός των πλύσεων βρίσκεται πια στην τσέπη σου. Κι αν ξεχάσεις και κάτι και το πλυντήριο έχει ξεκινήσει δε χάθηκε κι ο κόσμος. Η τεχνολογία ”ΑddWash” θα σου επιτρέψει ν’ ανοίξεις την πόρτα του πλυντηρίου και να προσθέσεις οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης το τζιν ή το πουκάμισο που ξέχασες κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Πραγματική αποκάλυψη για όσους και όσες όλο και κάτι αφήνουμε στον πάτο του καλαθιού των απλύτων ή σε μια γωνιά του υπνοδωματίου το οποίο συνήθως χρειαζόμαστε κατεπειγόντως την επόμενη μέρα. Και για κερασάκι στην τούρτα όλα αυτά γίνονται αθόρυβα χωρίς να πρέπει να δικαιολογηθείς στον γείτονα ή στην φίλη που θα έρθει για καφέ ή χωρίς να θυσιάσεις τον υπνάκο σου ενόσω περιμένεις να τελειώσει η πλύση.

Αν η χαρά βρίσκεται στα μικροπράγματα, τότε πρέπει να καταφέρουμε να χωρέσουμε στη μέρα μας όσα περισσότερα τέτοια μικρά πράγματα μπορούμε. Η τεχνολογία μπορεί να μας δώσει λύσεις που θα μας εξοικονομήσουν χρόνο και κόπο για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τα σημαντικά πράγματα στην ζωή μας. Το νέο πλυντήριο QuickDrive™ της Samsung είναι ένα τέτοιο παράδειγμα τεχνολογίας και καινοτομίας, στην υπηρεσία της ευημερίας του σύγχρονου ανθρώπου, που μας κάνει ένα πολύτιμο δώρο χρόνου για τον εαυτό μας:

Μισός χρόνος πλύσης… Ο άλλος μισός για εμάς, τους αγαπημένους μας, τα hobby μας.