TRAVEL

Μένεις στη βόρεια Ελλάδα; Σου βρήκαμε τον πιο εύκολο τρόπο να κλείσεις τις διακοπές σου στις Κυκλάδες

123RF

O Νο1 πάροχος τουριστικών υπηρεσιών της χώρας, προχώρησε σε στρατηγική συμφωνία με την Golden Star Ferries με σκοπό να φέρουν το κοινό της Βόρειας Ελλάδας πιο κοντά στις Κυκλάδες.

Η σημαντική αυτή συνεργασία δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες του on line travel agency να μπορούν να ταξιδεύουν εύκολα και οικονομικά στα δημοφιλέστερα νησιά των Κυκλάδων, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς, ενώ παράλληλα μπορούν να βρίσκουν και θέσεις στα πλοία ακόμη και στις περιόδους υψηλής ζήτησης.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων θα πραγματοποιεί καθημερινές αναχωρήσεις από 27 Ιουνίου μέχρι και 31 Αυγούστου από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας και ενδιάμεσους σταθμούς τη Λάρισα, το Βόλο και τη Λαμία.

Οι πελάτες του on line travel agency θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών από 3-10 μέρες που περιλαμβάνουν τη μεταφορά, τα ακτοπλοϊκά και φυσικά τη διαμονή μέσα από μια μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών.

123RF

 

Φυσικά η συνεργασία αυτή δεν είναι ευνοϊκή μόνο για τους πελάτες της Βόρειας Ελλάδας αλλά για όλους αφού αφορά όλα τα πακέτα διακοπών που περιλαμβάνουν ακτοπλοϊκό εισιτήριο, κάτι που φαίνεται ιδιαίτερα στις τιμές.

Σημαντικός ήταν ο ρόλος της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης, www.ferrytraveller.gr για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας που διατηρεί επιτυχημένη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και με τις δύο πλευρές.

Στόχος του www.18-24.gr και της Golden Star Ferries είναι διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών στο κοινό.

Σε μια περίοδο όπου διαπιστώνεται αύξηση στα αεροπορικά εισιτήρια, η επιλογή πλοίου ή και λεωφορείου και πλοίου αποτελεί ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να επισκεφτούν τις Κυκλάδες για διακοπές. 

Κλείσε τώρα τις διακοπές σου στις Κυκλάδες εξασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές!