TRAVEL

Σε αυτό το μέρος θα περάσεις ένα ονειρικό Πάσχα

Πάσχα ίσον ιστορίες με σόγια, θείους, θείες, ξαδέρφια, μπατζανάκηδες, συννυφάδες, λευκές πλαστικές καρέκλες στην αυλή, αρνί στη σούβλα, μουσική και φαγητό. Πολύ φαγητό. Κάπως έτσι είναι στο περίπου το Πάσχα για τους περισσότερους στην Ελλάδα. Το σύνηθες είναι να πηγαίνεις στο χωριό (αν έχεις) με την οικογένειά σου και να αναβιώνεις κάθε λογής έθιμα, μικρά ή μεγάλα. Κι αν δεν έχεις χωριό, η Κυριακή του Πάσχα πιθανότατα θα σε βρει σε κάποιο σπίτι ενός μακρινού συγγενικού προσώπου με σκηνικό παρόμοιο με το παραπάνω κι ας είσαι στην πόλη.

Όλα καλά μέχρι εδώ, όμως θα έρθει σίγουρα η στιγμή που θα τα βαρεθείς όλα αυτά και το μόνο που θα θες είναι να περάσεις τις γιορτές μόνο με το ταίρι σου και τα παιδιά σου (αν έχεις), κάπου όμορφα, παραδοσιακά μεν, αλλά αποφεύγοντας τα οικογενειακά τραπέζια και τις συγκεντρώσεις που είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνουν και μερικές άβολες στιγμές και καταστάσεις. Ή μπορεί απλά να θες να αποφύγεις το σκηνικό του χωριού. Για όλα υπάρχει λύση.

Αν, λοιπόν, ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία, βρήκαμε το μέρος όπου μπορείς να περάσεις ένα ονειρικό Πάσχα και να επωφεληθείς από μοναδικές εορταστικές προσφορές διαμονής και πλούσια πακέτα με ημιδιατροφή. Το πολυτελές ανακαινισμένο ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera, μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα, δίπλα στον αρχαίο Ναό της Αρτέμιδος στην παραθαλάσσια Βραυρώνα στην Ανατολική Αττική αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μία κοντινή απόδραση και υπόσχεται παραδοσιακές γιορτές και γλέντι την Κυριακή του Πάσχα που θα σου μείνει αξέχαστο.

 

Διαμονή σε ιδανικό μέρος – check

Φαγητό – check

Μουσική – check

Το ιδανικό μέρος, το φαγητό και η μουσική είναι αυτά που θες σίγουρα κάθε Πάσχα. Αν αποφασίσεις να περάσεις τις φετινές γιορτές με τον αγαπημένο σου (ή και το/τα παιδί/α σου) στο Dolce Attica Riviera θα έχεις αυτά και ακόμη περισσότερα. Και εξηγούμαστε. Το ξενοδοχείο διατηρεί τον ειδυλλιακό χαρακτήρα του και προσφέρει το απόλυτο σκηνικό για αξέχαστες διακοπές δίπλα στο κύμα, με εξαιρετική φιλοξενία, εγκαταστάσεις και παροχές που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη και επιθυμία.

 

Κάθε μέρα μπορεί να είναι και μια διαφορετική εμπειρία. Από το φαγητό μέχρι τις εγκαταστάσεις αθλητισμού και ψυχαγωγίας και τους χώρους όπου μπορείς να χαλαρώσεις, στο Dolce Attica Riviera θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για όλους τους επισκέπτες που επιθυμούν να γυμναστούν, να διασκεδάσουν ή να απολαύσουν στιγμές αναζωογόνησης. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό και για οικογένειες με παιδιά, ενώ διαθέτει και υπηρεσία φύλαξης κατόπιν αιτήματος.

Μετρήστε εγκαταστάσεις: μία υπαίθρια πισίνα με θαλασσινό αλάτι (με ξεχωριστό ρηχό κομμάτι μόνο για παιδιά), δύο υπαίθρια φωτιζόμενα γήπεδα τένις, γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, mini ποδόσφαιρο, πινγκ πονγκ, γήπεδο Petanque, κέντρο θαλάσσιων σπορ και spa για να απολαύσεις ένα αναζωογονητικό ατμόλουτρο ή μια βουτιά στο Jacuzzi και να παραδοθείς σε χαλαρωτικά μασάζ και θεραπείες ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα.

Τι είναι καλύτερο για το Πάσχα; Καλαματιανό και αρνί στο χωριό ή μήπως όλα τα παραπάνω παρέα με τον σύντροφό σου και την οικογένειά σας; Ψηφίζουμε το δεύτερο. Αν “ψήθηκες”, δεν χρειάζεται να πας μακριά. Μόνο μέχρι τη Βραυρώνα. Για τις μέρες του Πάσχα, το Dolce Attica Riviera προσφέρει πακέτο διαμονής που ξεκινά από 150 ευρώ.

Η τιμή είναι ανά ημέρα σε Deluxe Double/Twin Room Mountain View για minimum 2 διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνει:

– Πρωϊνό σε μπουφέ καθημερινά

– Νηστίσιμο δείπνο σε μπουφέ τη Μ. Παρασκευή

– Αναστάσιμο δείπνο σε μπουφέ το Μ. Σάββατο

– Πασχαλινό γεύμα σε μπουφέ την Κυριακή του Πάσχα με ζωντανή μουσική

– Δωρεάν το 1ο παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών

– 25% έκπτωση στις θεραπείες μασάζ προσώπου και σώματος του spa

– Δωρεάν χρήση πισίνας, sauna & hammam στο Spa

(δεν περιλαμβάνονται οι καταναλώσεις σε ποτά)

 

Το καλύτερο για το τέλος

Last but not least: Αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Ladylike.gr προσφέρουμε 10% έκπτωση στο σύνολο της διαμονής για το Πάσχα αν κάνουν κράτηση στο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα, μέχρι τις 10 Απριλίου χρησιμοποιώντας το promo code: EASTERZEUSLADY

Αν θες το φετινό Πάσχα να είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και να ζήσεις μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις τρόπους για να επιβιώσεις στο φετινό Πασχαλινό οικογενειακό τραπέζι. Mπορείς απλά να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, στον σύντροφο/σύζυγό σου και στα παιδιά. Have fun!

Website: www.dolceatticariviera.com

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 22940 71000

E-mail κρατήσεων: [email protected]