TRAVEL

Αυτό είναι το μοναδικό app που πρέπει να έχεις στις διακοπές

Το σκηνικό γνωστό· βγαίνεις για φαγητό με την παρέα σου και όταν έρχεται ο λογαριασμός κρατάτε όλοι τα χρήματα στο χέρι προσπαθώντας να υπολογίσετε ποιος θα δώσει τι, οπότε αποφασίζετε να πληρώσει ένας και τα 'βρίσκετε μετά μωρέ σιγά'.

Αυτό βέβαια δεν πάει πολύ καλά γιατί όλο και κάποιος θα ξεχάσει ότι χρωστάει στον άλλον χρήματα και μπορεί να το θυμηθεί κάποια άσχετη στιγμή και να κεράσει τον καφέ/ μπύρα αλλά δεν έχει σημασία- το μπλέξιμο έχει ήδη γίνει. Φαντάσου τώρα όλο αυτό να συμβεί σε ένα ταξίδι. Εφιάλτης.

Για αυτό και ήρθε η ώρα να μάθεις για το Splitwise– το app που θα σας βοηθήσει να μην χάσετε την μπάλα με τα έξοδα σας σε ένα ταξίδι. Η λογική του είναι πάρα πολύ απλή, φτιάχνεις μια λίστα με τα ονόματα των ατόμων που θέλεις και περνάς στον καθένα τα έξοδα που κάνει και το app υπολογίζει αυτόματα πόσα χρήματα του χρωστάνε οι υπόλοιποι στην ομάδα.

Φανταστικό; Έτσι δεν θα μπλεχτείτε ποτέ ξανά και ούτε θα έχετε άβολες στιγμές για το πόσα χρωστάει ο ένας στον άλλο. Μπορείς να το κατεβάσεις (δωρεάν) για Android και για iOS και να τσεκάρεις άλλα 10 χρήσιμα apps.