LIFE

Ακαταμάχητα μαζί: Fitness και φροντίδα για τα ρούχα δεν πάνε χώρια

Τελειώνεις την προπόνηση κι επιστρέφεις στο σπίτι κατάκοπη αλλά φανερά ευδιάθετη κι ευτυχισμένη που ολοκλήρωσες άλλο ένα πρόγραμμα προπόνησης. Αυτή η μικρή χαρά που σε πιάνει όταν εκπληρώνεις αυτούς τους μικρούς στόχους που βάζεις στον εαυτό σου είτε κυνηγάς το #bikinibody είτε θέλεις απλά μια σωστή και ισορροπημένη ζωή. Ποια είναι η πρώτη κίνηση; Να μπεις για ένα γρήγορο ντους αφού πετάξεις τα ρούχα στο καλάθι με τα υπόλοιπα άπλυτα.

Πόσα όμως ρούχα γυμναστικής καταλήγουν στα άπλυτά σου καθημερινά; Πόσα και πόσα κολάν, μπουστάκια, κορμάκια και μπλουζάκια χρειάζονται πλύσιμο μέσα στην εβδομάδα σου; Γιατί είναι το πιο ωραίο και αναζωογονητικό πράγμα στον κόσμο να βρίσκεις σχεδόν καθημερινά χρόνο για να κάνεις τη γυμναστική σου. Αλλά αυτό φέρνει μαζί και μερικούς μπελάδες. Εκτός κι αν έχεις τη λύση.

Δες το βίντεο και συνεχίζουμε.

 

Αποφασίσαμε να ρωτήσουμε τις καταλληλότερες για να μας πουν για τα ρούχα γυμναστικής και πώς τα φροντίζουν. Η Βίβιαν Δράκου και η Πόλυ Χατζόγλου είναι οι fitVPaddiction, τα δύο αυτά θεοπάλαβα κορίτσια που έχουν βαλθεί εδώ και μερικά χρόνια να μας δείξουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Αναδεικνύοντας την καθημερινότητά τους με τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή, δείχνοντας μυστικά, tips, συμβουλές και φυσικά τρόπους άσκησης, αποτελούν το ιδανικό πρότυπο για όλες εμάς που θέλουμε να ξυπνάμε κάθε πρωί με χαρά, καλή διάθεση και το σώμα μας ικανό να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις.

Μέσα από το account fitVPaddiction γνωρίσαμε λοιπόν αυτά τα δύο κορίτσια που με χαρά μας έβαλαν στη δική τους καθημερινότητα και μας έδειξαν τι σημαίνει να έχεις τη γυμναστική κομμάτι της ζωής σου. Τις ακολουθήσαμε στην προπόνησή τους, στα ψώνια τους και φυσικά στη φροντίδα των δικών τους ρούχων. Το μόνο που έμεινε μάλλον αδιευκρίνιστο είναι αν η Πόλυ βοηθάει καθόλου τη Βίβιαν στο πλύσιμο των ρούχων ή όχι.

 

Το μόνο σίγουρο για τα κορίτσια είναι ότι ο συνδυασμός του μαλακτικού Lenor με το απορρυπαντικό Lenor Gold και το χαρακτηριστικό του άρωμα από νότες βανίλιας είναι η δική τους αγαπημένη επιλογή. Μόνα τους μαγεύουν, σε συνδυασμό γίνονται ακαταμάχητα. Το ίδιο και τα κορίτσια που τα βλέπεις να πηγαίνουν διακοπές μαζί, να γυμνάζονται μαζί, να περνούν σχεδόν όλη τη μέρα τους μαζί.

Αν θες κι εσύ την ίδια φρεσκάδα, απαλότητα και καθαριότητα στα ρούχα σου, εκμεταλλεύσου τη φοβερή προσφορά στα καταστήματα Γαλαξίας. Με την αγορά ενός οποιουδήποτε προϊόντος Lenor μέχρι και τις 25 Ιουνίου, παίρνεις άλλο ένα ΔΩΡΟ!