LIFE

Εσένα τι σου θυμίζει καλοκαίρι;

Πριν αισθανθείς ελαφριά σαν... πούπουλο, έτοιμη να ταξιδέψεις σε εξωτικούς προορισμούς νοερά (και για τις τυχερές και στην πραγματικότητα) πάτησε το Play.

 

«Όλα μοιάζουν καλοκαίρι, στη δική σου αγκαλιά». Αν το κομμάτι των Μελισσών είναι το soundtrack του καλοκαιριού, τότε κι εμείς ερχόμαστε να αναρωτηθούμε. Τι είναι εκείνο που θυμίζει καλοκαίρι, εκτός φυσικά από την δροσερή (ναι, ναι δροσερή άρτι αφιχθείσα από μια βουτιά στη θάλασσα ) αγκαλιά του αγαπημένου μας; Αφήνουμε το μυαλό να πάει πίσω στα καλοκαίρια, στις στιγμές που θυμόμαστε περισσότερο εμείς οι τυχεροί της γης, που η μοίρα το ήθελε να ξετυλιχτεί η ζωή μας με φόντο το ελληνικό καλοκαίρι.

Καλοκαίρι είναι…

…το ελαφρύ άρωμα νυχτολούλουδου που αναδύεται στις γειτονιές της Αθήνας και ξυπνά τα αισθήματα. Μας προτρέπει να πάρουμε βαθιά ανάσα και να κάνουμε υπομονή για τις διακοπές.

…η ανάλαφρη αίσθηση της λινής πουκαμίσας και του αραχνοΰφαντου βαμβακερού φορέματος που περίμενες τόσο καιρό να βγάλεις από την ντουλάπα.

 

…εκείνη η δροσερή αίσθηση του να περπατάς ξυπόλυτη στο μωσαϊκό (καλά και στο πλακάκι), Αύγουστο στην Αθήνα, με τα ρολά ελαφρώς κατεβασμένα, αυτή την αίσθηση μισοσκόταδου και το ελαφρύ αεράκι του ανεμιστήρα να εντείνει την γλυκιά ραστώνη.

Η Heineken LIGHT έχει μόνο 86 θερμίδες, λιγότερες κατά 40% από μία lager μπίρα

…τα βράδια στο μπαλκόνι με καλή παρέα και μπόλικο light καρπούζι να σε δροσίζει και να σε ενυδατώνει απολαυστικά. Α και μια μπιρίτσα Heineken LIGHT, τραβιέται το καλοκαιράκι.

 

…εκείνες οι φορές που βρεθήκατε όλοι μαζί στην παραλία, μαζί με μια κιθάρα. Νύχτες βγαλμένες από δραματική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, στις σκηνές που οι πρωταγωνιστές περνάνε όμορφες στιγμές, κατά τις οποίες ένας από την παρέα αντιλαμβάνεται πως δεν πήγαν στράφι τα χρόνια στο ωδείο της γειτονιάς.

…σινεμά κάτω από τον έναστρο ουρανό, καλή παρέα και ίσως κανένα τζιτζίκι από το διπλανό δέντρο να χαλάει την ατμόσφαιρα του έργου. Άσε που στο ανοιχτό σινεμά, μπορείς να πάρεις μια Heineken LIGHT μαζί στο τραπεζάκι πλάι στο κάθισμά σου. Ναι, ναι, κανείς δεν πρόκειται να σε κοιτάξει περίεργα.

Μια Heineken LIGHT έχει περιεκτικότητα 3,3% σε αλκοόλ,  την ώρα που οι κανονικές μπίρες έχουν περίπου 5%

…συναυλία σε κάποιο από τα δεκάδες φεστιβάλ του ελληνικού καλοκαιριού, παρέα με την κολλητή σου που από μικρές ακούγατε Scorpions και το πιο Comfort Drink για τέτοιες περιστάσεις. Μια Heineken LIGHT.

 

Στην πραγματικότητα το καλοκαίρι μοιάζει να είναι ταυτόσημο της λέξης ελαφρύς. Λίγα ρούχα, ανάλαφρη διάθεση, περισσότερες έξοδοι, αμέτρητες αφορμές για βόλτα στη θάλασσα και πιο ελαφρύ φαγητό. Δροσιστικές σαλάτες, απολαυστικά καλοκαιρινά φρούτα, smoothies, χυμοί και λαχταριστές γρανίτες. Αν το καλοσκεφτείς, η εποχή είναι η ιδανικότερη για να ακολουθήσεις το lifestyle που έχεις επιλέξει, αφήνοντας στην άκρη βαριά φαγητά με πολλά λιπαρά και βαριά ποτά με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Από το περασμένο καλοκαίρι άλλωστε ανακάλυψες την Heineken LIGHT, που δροσίζει απολαυστικά τις καλοκαιρινές σου δραστηριότητες, προσφέροντας 40% λιγότερες θερμίδες στην γνώριμη και ασυναγώνιστη γεύση της πράσινης φιάλης.