ΕΞΟΔΟΣ

Christmas Brunch: Εκεί που θα φας αυγά και pancakes αυτά τα Χριστούγεννα

Η χριστουγεννιάτικη εκδοχή του brunch θα σερβιριστεί στα γνωστά τραπέζια της πόλης παραδοσιακά την Κυριακή 24/12, όπου φέτος πέφτει Παραμονή.  Αλλά και για Ανήμερα κάποιοι έχουν προγραμματίσει να κάνουν την εξαίρεση και να στήσουν brunch buffet ή menu a la carte Δευτεριάτικα, ευχαριστώντας όλους όσοι θα ξυπνήσουν με όρεξη να απολαύσουν λαχταριστά αυγουλάκια, αφράτες τηγανίτες και λοιπά καλούδια.  

Artisanal Lounge & Gardens

Το βραβευμένο bar-restaurant των βορείων προαστίων ξεχωρίζει για πολλά. Μεταξύ αυτών το πολυποίκιλο festive brunch του, το οποίο περιλαμβάνει από sea food burger και καγιανά, μέχρι quiche και φημισμένο πεϊνιρλί Δροσιάς. “Εφημερεύει” τη Δευτέρα και ΔΕΝ χάνεται. 

Ζηρίνη 2, Κηφισιά, τηλ. 210.8086111

New Hotel

Το New Taste, aka ο ακριβοθώρητος χώρος φαγητού του αθηναϊκού ξενοδοχείου New Hotel ανοίγει τον μεγαλύτερο μπουφέ της πόλης και διδάσκει για ακόμα μια φορά την τέχνη του brunch. Ποικιλία από φρεσκοψημμένες σφολιάτες, κοσμογονία από pancakes, το υπέρτατο black angus mini burger, ζεστά γεμιστά donuts και τόσα μα τόσα ακόμα θα στολίζουν το εορταστικό τραπέζi σου αν επιλέξεις να διαβείς την πόρτα του New Hotel μετά τις 13:00.

Φιλελλήνων 16, Αθήνα, τηλ. 210.3273170

NJV Athens Plaza

Brunch Buffet- υπερπαρσγωγή τόσο στις 25/12 (80 ευρώ) όσο και την 1/1 (69 ευρώ) σε περιμένει στο Τhe Parliament Restaurant του Athens Plaza. “Βουτιά στα γλυκά” δια χειρός Διονύση Αλερτά επιβάλλεται. 

Λεωφόρος Βασ. Γεωργίου 2, Αθήνα, τηλ. 210.3352400

Saint George Lycabettus

Το brunch του Grand Balcon είναι μία γαστριμαργική θαλπωρή. Ειδικά για το μεσημέρι των Χριστουγέννων ο 6ος όροφος του St. George Lycabettus στρώνει Family Brunch Buffet με bagels, φρέσκες σαλάτες, french toasts και το πιο εντυπωσιακό σιντριβάνι σοκολάτας. Κι όλα αυτά σε προσιτή τιμή (22 ευρώ/άτομο, παιδιά έως 12 ετών: 10 ευρώ).

Κλεομένους 2, Αθήνα, τηλ. 2107416000

Radisson Blu

Κάτω από την έναστρη οροφή του St’ Astra, με θέα την Ακρόπολη τη Δευτέρα που έρχεται θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον πλούσιο Brunch Buffet, ενώ ακούς γιορτινές μελωδίες στο πιάνο. Τι άλλο ονειρεύεται κανείς για μεσημέρι Χριστουγέννων έξω από το σπίτι.

Λ.Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, τηλ.2108894500

Και το Pop Up Brunch για τις 23/12

 

Την προ-Παραμονή των Χριστουγέννων, το Σαββάτο 23 Δεκεμβρίου, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 17.00 το απόγευμα, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης, μας υποδέχεται για ένα γιορτινό pop up brunch. Για μία ημέρα, η Γιορτινή Κυψέλη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο food-court, όπου διαφορετικοί πάγκοι θα ετοιμάζουν και θα προσφέρουν κλασικά πιάτα brunch. Αυγά και ομελέτες σε διαφορετικές παραλλαγές, ζουμερά burger και gourmet σάντουιτς, χειμωνιάτικες σούπες, λαχταριστά pancakes και βάφλες, vegan και vegetarian επιλογές, μπύρα από ελληνικές μικροζυθοποιΐες, κρασί και μοναδικά cocktails με έμπνευση από τα Χριστούγεννα, καθώς και ζεστά ροφήματα!