ΕΞΟΔΟΣ

Undiscovered food tastes: 3 στέκια στην Αθήνα και τον Πειραιά που αξίζει να ανακαλύψεις

Αν με ρωτήσει κάποιος ποια είναι τα 3 πράγματα που λατρεύω να κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου, η απάντηση βγαίνει αβίαστα, χωρίς δεύτερη σκέψη: πρώτον να ταξιδεύω, δεύτερον να βγαίνω έξω για φαγητό και να δοκιμάζω νέες γεύσεις και τρίτον να φωτογραφίζω. Αν αυτά τα τρία συνδυαστούν, τότε μιλάμε για την απόλυτη ευτυχία. Επειδή όμως η λατρεμένη άδειά μου αργεί ακόμη, είπα να αρκεστώ στις δύο από τις τρεις αγαπημένες μου συνήθειες και να συνδυάσω στο θέμα αυτό τη γεύση με τη φωτογραφία.

Κακά τα ψέματα, το food photography αποτελεί μεγάλο trend των τελευταίων χρόνων. Όταν βρίσκεσαι έξω για φαγητό σίγουρα θα έχεις παρατηρήσεις πως οι περισσότεροι γύρω σου με το που προσγειωθεί το πιάτο στο τραπέζι, απευθείας τρέχουν να το φωτογραφίσουν κι έπειτα να το γευτούν. Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία μη νιώθεις άσχημα, δεν κάνεις και κάτι κακό βρε αδερφέ, αρκεί βέβαια αφότου φωτογραφίσεις το όμορφο πιάτο σου να φροντίζεις να αφήνεις το κινητό στην άκρη, για να το γευτείς με την ησυχία σου και φυσικά να επικοινωνήσεις με την παρέα σου. Όλα κι όλα.  

Ως λάτρης, λοιπόν, του καλού φαγητού δέχτηκα την πρόταση της Huawei να ανακαλύψω και φυσικά να φωτογραφίσω κρυμμένα γευστικά διαμαντάκια στην Αθήνα και στον Πειραιά και να στα παρουσιάσω. Undiscovered food tastes, λοιπόν, είναι το θέμα μας κι εγώ σου βρήκα 3 στέκια (ένα στον Πειραιά, ένα στην Καλλιθέα και ένα στο Γαλάτσι) τα οποία ξεχωρίζουν, το καθένα για διαφορετικό λόγο. Είσαι λάτρης των παραδοσιακών ή των μοντέρνων γεύσεων; Ή μήπως και τον δύο; Πεθαίνεις για θαλασσινά και ψάρια ή μήπως για κρέας και μεζεδάκια with a twist; Όποιο κι αν είναι το γούστο σου, τα τρία παρακάτω μαγαζιά δε θα σε απογοητεύσουν και στο υπογράφω. Δοκιμασμένα, τσεκαρισμένα. Χαζεύοντας, λοιπόν, τις λιχουδιές θα έχεις ταυτόχρονα τη δυνατότητα να διαβάσεις τις τεχνικές για άψογες φωτογραφίες φαγητού. Σε αυτό το σημείο να σου πω πως, κακά τα ψέματα, το Α και το Ω είναι να φωτογραφίζεις με τον σωστό σύμμαχο. Εγώ είχα στα χέρια μου το Huawei P30 Pro (ναι, αν θυμάσαι είχα ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι για να το τεστάρω πρώτη) το οποίο όπως σου έχω πει και στο παρελθόν ξαναγράφει τους κανόνες της φωτογραφίας. Το σύστημα τετραπλής κάμερας της Leica που περιλαμβάνει μπροστινή κάμερα 40 MP, φακό SuperZoom, κάμερα Huawei TOF και υπερευρυγώνιο φακό 20 MP δεν αφήνει περιθώρια για κακές φωτογραφίες. Παρακάτω θα δεις πως φωτογράφισα (με watermark) όλα τα πιάτα με το κινητό μου και όπως θα παρατηρήσεις δεν υστερούν σε τίποτα από τις υπόλοιπες φωτογραφίες του άρθρου που τραβήχτηκαν από επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές. Φύγαμε: 

UNDISCOVERED TASTE #1: ΣΤΑ «ΑΡΓΟΥΡΑ» ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ WITH A TWIST

Undiscovered taste number 1 και φύγαμε για τα «Άργουρα». Ποιος να το περίμενε πως θα απολαύσεις φανταστικές θαλασσινές γεύσεις μακριά από τη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα στις Τζιτζιφιές;

 

Όσοι είναι ψαγμένοι, βέβαια, γνωρίζουν καλά ότι η καλαίσθητη ταβέρνα του ιδιοκτήτη, Νίκου Μιχαήλ, προσφέρει τρομερής ποιότητας ολόφρεσκα ψάρια και όστρακα σε κάθε πιθανή εκδοχή. Μπαίνοντας στη φιλόξενη ταβέρνα θα αρχίσεις να χαζεύεις τα λουλούδια και τις γλάστρες γύρω σου οι οποίες μετατρέπουν την αυλή σε μια δροσερή όαση.

 

Βασιλικός, μέντα, ρίγανη, θυμάρι, μελισσόχορτο. Ευωδιές κάθε λογής. Μπαίνοντας στον εσωτερικό χώρο θα σε κερδίσει η ρουστίκ αισθητική και τα μπλεγμένα μεταξύ τους vintage διακοσμητικά στους τοίχους και τα τραπέζια. Τη δική μου προσοχή τράβηξαν οι vintage σκαλιστές καρέκλες με τα ξεχωριστά θέματά τους.

 

Στην ανοιχτή κουζίνα είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον κ. Μιχαήλ να επιμελείται με μεράκι και διάθεση τα πιάτα μας. Αποφεύγει τα τηγανιτά, τις κρέμες γάλακτος και τα βαριά πιάτα και προτιμά να χρησιμοποιεί τεχνικές ψησίματος που δεν είναι ευρέως γνωστές. Του αρέσει να πειραματίζεται και να δημιουργεί ασυνήθιστα πιάτα. Αν είσαι λάτρης των οστράκων εδώ είναι ο παράδεισός σου, μιας και θα βρεις από άγρια στρείδια, μέχρι πετροσωλήνες. Ο κ. Μιχαήλ με χαμόγελο μου έδειξε τα φρέσκα όστρακα που κατέφθασαν εκείνο το μεσημέρι της Τρίτης στην ταβέρνα του. «Δες τα είναι ολόφρεσκα. Μύρισε την αλμύρα» μου είπε χαρακτηριστικά φέρνοντάς μου τα στρείδια κοντά.

 

Στο μενού τώρα, θα βρεις από καρπάτσιο λαβράκι, λιόκαυτη τσιπούρα, τόνο με αρωματικά, μέχρι ριζότο με σουπιά και μελάνι σουπιάς και ταραμοσαλάτα με κόκκινη γλυκοπατάτα.

Θα ξεκινήσω την παρουσίαση των φανταστικών χαρακτηριστικών του Huawei P30 Pro με αυτό που εμένα έχει ενθουσιάσει περισσότερο και δεν είναι άλλο από το Huawei Dual-View Video. Όπως καταλαβαίνεις από τον τίτλο του, σου δίνεται η δυνατότητα να τραβήξεις διπλό βίντεο, απαθανατίζοντας ταυτόχρονα ολόκληρη την εικόνα, ζουμάροντας όμως ταυτόχρονα στις λεπτομέρειες που επιθυμείς να τονίσεις. Πλέον θα μπορείς να αναδεικνύεις σε ένα και μόνο ποστάρισμά σου τις δύο όψεις της ιστορίας σου και μάλιστα με τέλεια ανάλυση. Η σαλάτα μου από μακριά και από κοντά με κάθε λεπτομέρεια.

 

 

Εγώ έμεινα απολύτως ικανοποιημένη με τη σαλάτα με φύκια που δοκίμασα και φυσικά με το χταπόδι (στο οποίο τρέφω αδυναμία) συνοδεία βλήτων.

 

Στα συν ο σαργός περγαμόντο συνοδεία γλιστρίδας, οι γαρίδες μαριναρισμένες με δροσουλίτες και το πιάτο «Θάλασσα» με ωμά όστρακα, στρείδια, μύδια, αχινούς και φούσκες. Παρατηρώντας τις φωτογραφίες θα δεις πως ο κ. Μιχαήλ κάνει τέχνη στα πιάτα του. Ήταν όλα πραγματικά στολίδια και φυσικά πάρα πολύ νόστιμα.

Ίσως το πιο δύσκολο εγχείρημα στη φωτογραφία του φαγητού είναι να πετύχεις την απόλυτη εστίαση και ευκρίνεια του πιάτου που επιθυμείς, με άψογο θόλωμα όλων των υπολοίπων πάνω στο τραπέζι. Αν αυτό, λοιπόν, μέχρι τώρα σου φάνταζε πολύ δύσκολο, με την Huawei TOF κάμερα πίστεψέ με θα το πετύχεις χωρίς να παλεύεις με τις ώρες. Η κάμερα αυτή μετρά με ακρίβεια το βάθος των αντικειμένων, με αποτέλεσμα να τονίζει αυτόματα και με μεγάλη ευκρίνεια το πορτρέτο, θολώνοντας το φόντο. Εγώ εστίασα στο πιάτο «Θάλασσα» και άφησα το χταπόδι με το σαργό να αχνοφαίνονται στο φόντο. Τέλειο;

 

 Στα «Άργουρα», λοιπόν, οι ποιοτικές πρώτες ύλες συναντούν τη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα και τον πειραματισμό. Το αποτέλεσμα; Ασυναγώνιστο.

UNDISCOVERED TASTE #2: ΣΤΟ ”LEFKES ON THE SIDE” ΓΙΑ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ

Φεύγουμε από την Καλλιθέα και κατευθυνόμαστε προς Γαλάτσι. Πιο συγκεκριμένα στο ”Lefkes on the side”, στο σχετικά νέο εγχείρημα του ιδιοκτήτη Τάσου Ντούμα, μιας και άνοιξε τις πόρτες του το 2018. Με το που μπήκα στον χώρο τον ερωτεύτηκα.

 

Λατρεύω τα φυτά και για αυτό το λόγο το ”Lefkes on the side” με κέρδισε από τα πρώτα λεπτά παρουσίας μου στο χώρο. Ένα μεγάλο all day στέκι, γεμάτο φως, με φανταστική διακόσμηση από φυσικά υλικά και με πρωταγωνιστή το πράσινο.

Πριν συνεχίσω να σου αναλύω τις υπόλοιπες λειτουργίες του Huawei P30 Pro που χρησιμοποίησα για να φωτογραφίσω τα πιάτα μου, θα ήθελα να δώσεις βάση σε αυτή τη λήψη. Χρησιμοποίησα 50x zoom και φωτογράφισα με το κινητό μου το φυτό που βρισκόταν στην άλλη άκρη του μαγαζιού. Όπως βλέπεις, η λήψη βγαίνει πεντακάθαρη παρόλο που μιλάμε για 50x zoom και πολύ μακρινή απόσταση. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πως καμία απόσταση δε θα σου στερεί τη δυνατότητα να βγάλεις αυτό που επιθυμείς, σωστά;

 

Στρίβοντας αριστερά με το που μπαίνεις στο μαγαζί θα συναντήσεις το μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι που φιλοξενεί γευσιγνωσίες και workshops. Συνεχίζοντας ευθεία μπορείς να χαζέψεις τη μεγάλη ποικιλία σε κρασιά και λιχουδιές, καθώς επίσης να επιλέξεις το κρέας σου (είτε για να το απολαύσεις εκεί, είτε για να το πάρεις στο σπίτι) από τα ψυγεία που βρίσκονται σε περίοπτη θέση.

 

Ακριβώς δίπλα η τεράστια ανοιχτή κουζίνα με τον ξυλόφουρνο και τον τεράστιο απορροφητήρα τραβά την προσοχή όλων. Είναι ωραίο να βλέπεις τους μάγειρες να ετοιμάζουν το φαγητό σου, σωστά;

 

Εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο εξωτερικός χώρος του, ο οποίος λειτουργεί και ως flea market. Στον μακρόστενο αυτό θολωτό χώρο θα έχεις την ευκαιρία να χαζέψεις και φυσικά να αγοράσεις ένα σωρό υπέροχα σκεύη και διακοσμητικά για το σπίτι σου. Και πάμε τώρα στον κατάλογό του. Τα πρωινά θα απολαύσεις το brunch σου. Θα βρεις κάθε πιθανή εκδοχή του αυγού, pancakes, acai bowl, πρωτότυπες σαλάτες, μέχρι δυναμωτικούς χυμούς και λαχταριστά smoothies.  

 

Από το μεσημεράκι και μετά θα μπορέσεις να απολαύσεις ορεκτικά με ένα twist, από πουράκια φέτας με chutney βερίκοκο και συκώτι γάλακτος με καραμελωμένα κρεμμύδια, μέχρι νιόκι πατάτας με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι, pizza και πεϊνιρλί από τον ξυλόφουρνο και φυσικά κρέας της επιλογής σου, συνοδεία της γαρνιτούρας και της σάλτσας, επίσης, της επιλογής σου.

Σίγουρα σου έχει τύχει κι εσένα να θέλεις πολύ να φωτογραφίσεις κάτι: από ένα πιάτο, ένα κτήριο, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και το φως να μην είναι επαρκές. Το φλας σου «καίει» τη φωτογραφία κι έτσι καταλήγεις να μη βγάζεις ποτέ τη λήψη που έχεις φανταστεί. Με τη νυχτερινή λήψη του Huawei P30 Pro δε θα έχεις τέτοια προβλήματα, μιας και οι λήψεις σε χαμηλό φωτισμό είναι παιχνιδάκι. Ο αισθητήρας του HUAWEI SuperSpectrum μεγέθους 1/1.7 ιντσών επιτυγχάνει έξτρα πρόσληψη φωτός για να μπορείς να φωτογραφίζεις με ευκρίνεια σε οποιαδήποτε συνθήκη. Χωρίς υπερβολή, μόνο αν το δοκιμάσεις θα πειστείς. Η νύχτα γίνεται μέρα. Έτσι, λοιπόν, όταν στα εστιατόρια το φως είναι χαμηλό, επίλεξε τη νυχτερινή λήψη, βρες τη σωστή γωνία και μείνε σταθερή για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

Τα κεφτεδάκια κοτόπουλο με ούζο και φέτα πάνω σε rosti πατάτας ήταν ανάλαφρα και πολύ γευστικά. Η πατάτα ήταν ”to die for”. Δοκιμάζοντας αυτό το πιάτο συνειδητοποιείς πώς οι κλασικές γεύσεις μπορούν να πάρουν ένα πιο ενδιαφέρον μονοπάτι. Απλά υλικά τα οποία όμως χαρίζουν ένα πιάτο που ξεχωρίζει. Αν είσαι λάτρης του κασεριού, τότε μην ξεχάσεις να απολαύσεις το κασέρι με παστράμι σε χωριάτικο φύλλο: για μερακλήδες μόνο.

Για τους λάτρεις του ριζότου, να πω ότι δοκίμασα αυτό με την ποικιλία μανιταριών του δάσους και την παρμεζάνα που ήταν πεντανόστιμο και πολύ χορταστικό. Στα τεράστια συν, το γλυκό που έκλεισε όμορφα τη γευστική μου δοκιμή.

 

Αν και δεν είμαι φαν του μιλφέιγ, το αποδομημένο μιλφέιγ του ”Lefkes on the side” με ξετρέλανε. Ξεφεύγει από τη συνηθισμένη συνταγή, μιας και περιέχει παγωτό και συνοδεύεται με μαύρη σοκολάτα και φράουλες. Συγκλονιστικό, να το δοκιμάσεις.

UNDISCOVERED TASTE #3: ΣΤΟ ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ, ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

«Στον Πειραιά τρως καλά θαλασσινά», λένε και ξαναλένε οι φίλοι μου, οι οποίοι με τρέχουν στην Πειραϊκή, στην Καστέλλα και στα γύρω παραθαλάσσια μέρη. Εγώ είπα να εξερευνήσω γειτονιές που δεν είναι τόσο τουριστικές και να δοκιμάσω τις γεύσεις μιας παραδοσιακής ψαροταβέρνας στο Χατζηκυριάκειο, η οποία φημίζεται για τις πρώτες ύλες της. «Υπερωκεάνειο» το όνομα αυτής.

 

Αντικρίζοντάς την, από την πρώτη κιόλας επαφή με τον χώρο κατάλαβα πως εδώ θα γευτώ παραδοσιακές γεύσεις, γεύσεις που μυρίζουν νησί. Κι όχι οποιοδήποτε νησί, αλλά την Κίμωλο, από όπου κατάγεται ο ιδιοκτήτης Ανδρέας Καντσός, ο καπετάνιος που αποφάσισε να φέρει τις γεύσεις του νησιού του, στον Πειραιά, λίγα βήματα από εκεί που σταματούσαν τα υπερωκεάνεια για να μεταφέρουν τους μετανάστες στην Αμερική.

Το τραπέζι γεμίζει πιάτα κι εσύ παλεύεις να τα φωτογραφίσεις όλα μαζί. Έλα όμως που δε χωρούν όλα σε μία φωτογραφία. Όχι πια! Κανένα πιάτο δε θα μείνει παραπονεμένο με το Huawei P30 Pro, μιας και ο υπερευρυγώνιος φακός του θα σου δώσει τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσεις την προοπτική και να βάλεις στο κάδρο σου όσα πιάνει το μάτι σου. Να δες πώς φωτογράφισα εγώ όλα τα πιάτα σε μία και μόνο λήψη.

Στο «Υπερωκεάνειο», λοιπόν, αφού βγάλεις ένα σωρό φωτογραφίες τα διακοσμητικά που συλλέγει ο ιδιοκτήτης (από χάρτες, μέχρι υδρόγειους)  και αφού πάρεις μια γερή γεύση από την παλιά Ελλάδα, θα καθίσεις σε ένα από τα τραπεζάκια του να γευτείς την παραδοσιακή, με άρωμα Κυκλάδων, κουζίνα του. Στον κατάλογο θα βρεις από μαριναρισμένο λαβράκι, μέχρι μπαρμπουνάκια και πεσκανδρίτσα καζανιστή, μέχρι κριθαράκι θαλασσινών, φούσκες, αχινούς και ό,τι λογής όστρακο μπορείς να φανταστείς. Εγώ δοκίμασα τη σαρδέλα πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι συνοδεία τομάτας και κρεμμυδιού.

 

Η πιο καλοκαιρινή και μεσογειακή bruschetta που μπορείς να γευτείς. Δεν είναι τυχαίο που αυτό το πιάτο είναι από τα αγαπημένα του κόσμου αλλά και του ιδιοκτήτη.

 

Η ελληνική σαλάτα μας με τομάτα, κρεμμύδι, ελιές, ξινομυζήθρα και σπασμένο ντάκο συνόδευε άψογα τα θαλασσινά πιάτα.

 

Στα συν τα λαχταριστά μύδια με τριμμένη φέτα και μαϊντανό και η ρεβυθοσαλάτα για εσένα που δηλώνεις λάτρης των οσπρίων. Όπως τόνισε ο κ. Ανδρέας «η εξέλιξη έρχεται μέσα από τη σταθερότητα της ποιότητας» και σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω απόλυτα. Στο «Υπερωκεάνειο» θα επιστρέψεις γιατί τα παραδοσιακά πιάτα του είναι μαγειρεμένα με μεράκι και το μεράκι είναι σπουδαίο πράγμα.

Αυτά ήταν τα 3 στέκια που ανακάλυψα και σου προτείνω να το κάνεις κι εσύ. Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σε ενημερώσω για τον διαγωνισμό που τρέχει η Huawei. στον οποίο μπορείς να πάρεις κι εσύ μέρος για να κερδίσεις δώρα μεγάλης αξίας.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ”ΗUAWEI InFocus AWARDS”

Αν δηλώνεις κι εσύ λάτρης της φωτογραφίας και δε σταματάς να απαθανατίζεις γευστικά πιάτα, όμορφες γωνιές της πόλης, τοπία από τις διακοπές σου, πορτρέτα ή τέλος πάντων ό,τι σου τραβά τη ματιά, ήρθε η ώρα να λάβεις μέρος στον τέλειο διαγωνισμό της Huawei και να υποβάλλεις εδώ τις αγαπημένες σου φωτογραφίες. H αδιάκοπη εξέλιξη των smartphones, η επιδίωξη της απόλυτης εμπειρίας στη λήψη φωτογραφιών και οι δυνατότητες της νέας γενιάς είναι οι λόγοι που η Huawei επέλεξε να επιβραβεύσει μέσω των InFocus Awards 2019 τα ανερχόμενα ταλέντα που αγαπούν πραγματικά τη φωτογραφία. Στόχος της ενέργειας είναι να τονιστεί το καινοτόμο πνεύμα που η Huawei έφερε στον τομέα της οπτικής έκφρασης, καθώς επίσης να προωθήσει τις γνώσεις της εταιρείας σε νέους τομείς όπου η επιστήμη της φωτογραφίας εξελίσσεται.

Κι αν απορείς ποιος θα κρίνει τους νικητές να σε ενημερώσω πως οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν στον διαγωνισμό θα παρουσιάζονται στο ειδικό website, όπου κάθε χρήστης του διαδικτύου συμπεριλαμβανομένων και των συμμετεχόντων, θα μπορεί να ψηφίσει την αγαπημένη του φωτογραφία μέχρι τις 11 Αυγούστου 2019. Στην επόμενη φάση, οι καλύτερες δουλειές θα αξιολογηθούν από μια εκλεγμένη κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από ειδικούς και καταξιωμένους φωτογράφους από όλο τον κόσμο.

 

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ

Και πάμε να δούμε τώρα τι μπορείς να κερδίσεις. Αν είσαι η μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού τα δώρα σου θα είναι πολλά και είναι τα εξής: το ποσό των 10.000 (!) ευρώ, ένα HUAWEI MateBook 13, ένα Watch GT, ένα κουπόνι αξίας $250 για το TripAdvisor και η δημοσίευση της φωτογραφίας σου για μία εβδομάδα ως ταπετσαρία στις κεντρικές σελίδες της TripAdvisor στις εξής χώρες: Σουηδία, Πολωνία, Δανία, Αυστρία, Νορβηγία, Φινλανδία, Τσεχία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Σερβία, Σλοβακία και Τουρκία.

Αν πάλι είσαι μεταξύ των νικητών της πρώτης θέσης σε κάθε κατηγορία, τότε θα κερδίσεις τα εξής: ένα HUAWEI MateBook 13, ένα Watch GT, ένα HUAWEI P30 Pro, ποσό των 2.000 ευρώ και έναν e-voucher κωδικό αξίας $250 για το Trip Advisor.

Σους νικητές της δεύτερης θέσης σε κάθε κατηγορία θα δοθεί από ένα HUAWEI P30 Pro, ενώ στους νικητές της τρίτης θέσης σε κάθε κατηγορία από ένα HUAWEI P30. Τέλος, ο νικητής του βραβείου του κοινού θα λάβει ένα HUAWEI P30 Pro και ένα Watch GT.

Τι περιμένεις; Μπες στα InFocus Awards 2019 και λάβε μέρος. Και πού ξέρεις ίσως είσαι εσύ μία από τους τυχερούς. Καλή επιτυχία και καλά κλικς 🙂

 

*Φωτογραφίες: Δημήτρης Δημόπουλος, Γιώργος Βουρσούκης