ΕΞΟΔΟΣ

Βρήκαμε το απόλυτο all day spot της Αθήνας

Κάτι που ακούς πολύ συχνά κάθε χρόνο είναι πως το καλοκαίρι στην Αθήνα είναι εφιάλτης. Αν έχεις ζήσει έστω ένα από τα καλοκαίρια της ζωής σου στην πρωτεύουσα, τότε σίγουρα θα ξέρεις ότι η αλήθεια απέχει κατά πολύ από αυτό. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να καταρρίψουμε έναν από τους μεγαλύτερους μύθους.

Αν φέτος το καλοκαίρι δεν έχεις κανονίσει διακοπές σε κάποιο νησί ή σε κάποιον εξωτικό προορισμό γιατί δεν έχεις λεφτά ή απλά επειδή η δουλειά σου δεν σου επιτρέπει να λείπεις από την πόλη ή αν σκοπεύεις να περάσεις ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην πόλη, σου έχουμε καλά νέα. Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα να κάνεις στην Αθήνα και το καλοκαίρι, από μπάνιο σε κάποια ωραία παραλία μέχρι φαγητό, ποτά, βόλτες. Είναι η εποχή που δεν χωρά μιζέριες, γι’ αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου όπως πρέπει.

Για να μην “ψάχνεσαι” πού να πας και τι να κάνεις, σου βρήκαμε το απόλυτο all day spot της πόλης και κάτι μας λέει ότι θα περάσεις πολλές ώρες εκεί. Λίγο έξω από την Αθήνα, μια χρυσή ακτή περιστοιχισμένη από πεύκα, σε προσκαλεί να ζήσεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, ο απόλυτος seaside προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας προσφέρει δεκάδες επιλογές για να μην βαρεθείς ποτέ. Για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή, μπορείς να κάνεις online την κράτησή σου.

H εμβληματική Astir Beach, πάντα συνεπής σε όλα όσα καθιέρωσαν το iconic status της, έρχεται με νέες, εντυπωσιακές παροχές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες να δημιουργήσει το ιδανικό φόντο της καλοκαιρινής απόλαυσης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με την πευκόφυτη φυσιογνωμία, τη χρυσή άμμο, τα κρυστάλλινα νερά και τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματά της.

Φέτος, η κοσμοπολίτικη παραλία παρουσιάζει σε συνεργασία με το nice n easy Seaside, το Astir Beach bar, το νέο high end – all day bar που θα δώσει στο σκηνικό έναν αέρινο τόνο πολυτέλειας. Συνδυάζοντας αρμονικά τις σύγχρονες τάσεις στο design με το greek chic στοιχείο, εγγυάται μία πληθωρική εμπειρία με κλασικά και signature cocktails. Όταν, για παράδειγμα, θα έχεις τελειώσει τη δουλειά και θα θες τόσο πολύ ένα δροσιστικό ποτό, τώρα θα ξέρεις πού να πας.

Το καλύτερο απ’ όλα είναι πως για πρώτη φορά, από τον Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο, η Astir Beach λανσάρει τα conceptual μουσικά events “SUNTERIA”, ένα tribute στον ήλιο και το νερό, βασισμένο στη World Electronica Music. Διεθνώς καταξιωμένοι DJs – μουσικοί και παραγωγοί είναι έτοιμοι να σε μαγέψουν με live acts και sets uptempo/downtempo ηλεκτρονικών beats. Μουσική και διασκέδαση δίπλα στο κύμα, υπό το φως του ωραιότερου ηλιοβασιλέματος της πόλης, κάθε Πέμπτη και Σάββατο στα SUNTERIA Thursdays & SUNTERIA Saturdays, στην Astir Beach. It’s a date που λέμε.

 

Και για φαγητό, στην Astir Beach θα βρεις σίγουρα κάτι που θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σου. Αγαπημένο, πολυβραβευμένο και γνωστό ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους foodies, το nice n easy Seaside επιστρέφει και είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει με την organic sustainable κουζίνα του και να ικανοποιήσει με τις αγνές πρώτες ύλες του και τους πιο απαιτητικούς. Η μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα αναδεικνύεται στην καλύτερη εκδοχή της, από το εμπνευσμένο μενού του ταλαντούχου Chef Δημήτρη Φέτση και τις πεντανόστιμες συνταγές του. Η μεγάλη έκπληξη της φετινής πρότασης του nice n easy Seaside, είναι η συνεργασία με τον διεθνώς καταξιωμένο Pastry Chef Νικόλα Στράγγα, ο οποίος υπογράφει και “απογειώνει” γευστικά την κάρτα των γλυκών. Υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα γλυκάκι για φινάλε;

Επειδή όμως ξέρουμε ότι υπάρχουν στιγμές που δεν θες να αποχωριστείς ούτε την ξαπλώστρα σου, μπορείς να απολαύσεις τις μοναδικές γεύσεις του nice n easy Seaside δίπλα στη θάλασσα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Έχουμε και συνέχεια, γιατί μιλάμε για έναν χώρο που μπορεί να συνδυάσει όλες τις αγαπημένες μας καλοκαιρινές απολαύσεις σε μια ατμόσφαιρα άκρως καλοκαιρινή από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για εκείνες (κι εκείνους) που αγαπούν τη μόδα, αγαπημένα εγχώρια και διεθνή fashion brands όπως Parthenis, Vilebrequin, Salt Water, Après Ski και MYA δίνουν την αφορμή για τα πιο ονειρεμένα shopping sessions στην Astir Beach, ενώ το Holmes Place Spa με το εξειδικευμένο team του υπόσχεται αναζωογονητικές εμπειρίες ευεξίας και δραστηριότητες wellness δίπλα στη θάλασσα.

Μετά από όλα αυτά, το σίγουρο είναι ότι περνώντας μια μέρα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα θα ζήσεις μια γεμάτη εμπειρία και δεν θα ζηλεύεις όταν θα σκρολάρεις στo Instagram βλέποντας τις φωτογραφίες φίλων και γνωστών από τις διακοπές τους.

Κι επειδή η αφοσίωση πρέπει να ανταμείβεται, αν είσαι πιστός θαμώνας της παραλίας με το membership πρόγραμμα της Astir Beach μπορείς να το πας ένα βήμα παραπέρα μέσα από μια σειρά αποκλειστικών προνομίων. Η κάρτα μέλους “The Key” προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση στην παραλία για έναν ολόκληρο χρόνο, αποκλειστική χρήση και των concierge υπηρεσιών και του members lounge, δωρεάν parking και ιδιωτικό χώρο στην παραλία με ξαπλώστρες και πετσέτες. Επιπλέον, για τους λάτρεις της εμβληματικής παραλίας, οι κάρτες Astir Beach Gold Card και Black Card εξασφαλίζουν απεριόριστη πρόσβαση στην παραλία για ένα χρόνο ή για είκοσι επισκέψεις, αντίστοιχα.

Ναι, όλα αυτά μαζί.

Τα βασικά τα έμαθες. Η Astir Beach και το Astir beach bar είναι το πλέον ιδανικό σημείο συνάντησης για το φετινό καλοκαίρι. Αν χάνετε ώρες με τον σύντροφό σου ή την παρέα σου για να βρείτε πού θα πάτε και τι θα κάνετε, αυτή είναι μια λύση – σιγουράκι. Πέρνα μια βόλτα και δεν θα χάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ και παράλληλα να κάνεις την κράτησή σου online.

* Η Astir Beach λειτουργεί καθημερινά 08:00 – 01:00.

** Το nice n easy Seaside και το Astir Beach Bar θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 08:00 – 01:00. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8901625

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8901619

Διεύθυνση: Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη 16671 – Αθήνα