ΕΞΟΔΟΣ

Παραμονή Χριστουγέννων: Ρεβεγιόν σε 12 ξενοδοχεία της Αθήνας

Από τις πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου. Τα Χριστούγεννα έχουν μία λάμψη εσωτερική και σου δίνουν ώθηση για χαμόγελο. Λίγο τα λαμπιόνια, λίγο η στολισμένη Αθήνα, δεν μπορείς να μην έχεις διάθεση γιορτινή. Αν τα σχέδια για την παραμονή των Χριστουγέννων δεν έχουν ακόμα κλείσει έχουμε πρόταση. Εορταστικά μενού στα ξενοδοχεία της πόλης για να βάλεις τα καλά σου και να απολαύσεις υπέροχες γεύσεις. Καλά τα τραπέζια στο σπίτι (τα στηρίζουμε, τα αγαπάμε και τα κάνουμε με την καρδιά μας) αλλά κάποιος πρέπει να πλύνει τα πιάτα.

Divani Caravel

Την Παραμονή των Χριστουγέννων το ατμοσφαιρικό bar-restaurant JuJu του Divani Caravel σε περιμένει για ένα υπέροχο δείπνο. Το JuJu Bar Restaurant υπόσχεται να χαρίσει κορυφαίες εμπειρίες φαγητού και ψυχαγωγίας.

 

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 7207000

Τιμή ανά άτομο: 90€

Wyndham Grand Athens

Το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην καρδιά της Αθήνας προσφέρει στους επισκέπτες του λαχταριστά μενού τις μέρες των Χριστουγέννων με θέα στην Ακρόπολη. Στο ”Above” Roof Top Bar Restaurant γιόρτασε σε μία ζεστή ατμόσφαιρα με πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα με ένα λαχταριστό εορταστικό set menu 4 πιάτων.

 

Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 21 6800 9900

Τιμή ανά άτομο: 48€ (δεν περιλαμβάνονται τα ποτά)

Electra Palace

Σταθερή αξία για ένα υπέροχο ρεβεγιόν αποτελεί το Roof Garden του ξενοδοχείου Εlectra Palace στο κέντρο της Πλάκας, μια ανάσα από την Ακρόπολη. Γεύσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

 

Διεύθυνση: Νικοδήμου 18-20, Αθήνα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3370000

Τιμή ανά άτομο: 105€ 

Athens Marriott

Την Παραμονή των Χριστουγέννων απόλαυσε εσύ και η παρέα σου στο πλήρως ανακαινισμένο εστιατόριο Made in Athens, χριστουγεννιάτικο δείπνο σε μπουφέ με εορταστικές γεύσεις και μουσική από DJ.

 

Διεύθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 385, Αθήνα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 21 0947 1000

Τιμή μπουφέ ανά άτομο 60€

NJV Athens Plaza

Στο Εστιατόριο The Parliament του NJV Athens Plaza θα γιορτάσεις την ομορφότερη εποχή του χρόνου με υπέροχες γεύσεις σε ένα ζεστό περιβάλλον. Ζωντανή μουσική και τραγούδι με τους Δάκη, Πάνο Δέρβο και Έλενα Περβαινά. Ο πλούσιος μπουφές περιλαμβάνει ορεκτικά και κρύες προτάσεις, σαλάτες, θαλάσσινα και ψάρια, κρεατικά και πουλερικά, ζυμαρικά και ριζότα και γλυκά.

 

 

 

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 2, Αθήνα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 33 52 400

Τιμή ανά άτομο: 90€

Hilton Athens

Την Παραμονή των Χριστουγέννων στο φαντασμαγορικό Galaxy Bar & Restaurant θα απολαύσετε gourmet μενού 7 πιάτων από τον executive chef Κώστα Αθανασίου με θέα τη φωτισμένη Αθήνα. Όσο για τη μουσική επένδυση, ο διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας Δημήτρης Βασιλάκης με το κουιντέτο του ετοιμάζουν μια μοναδική βραδιά με αγαπημένα jazz classics και christmas swing.

 

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 21 0728 1000

Τιμή ανά άτομο: 165€

King George

Το εστιατόριο Tudor Hall, που βρίσκεται στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου King George Athens, διαθέτει μοναδική νεοκλασική διακόσμηση, απαράμιλλη θέα στην Ακρόπολη και σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Ο Αλέξανδρος Κοσκινάς έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό μενού για την παραμονή των Χριστουγέννων.

 

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 3, Αθήνα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 21 0322 2210

Τιμή ανά άτομο: 220€

Hotel Grande Bretagne

Από το – τέσσερις συνεχόμενες χρονιές βραβευμένο από το περιοδικό Wine Spectator – Εστιατόριο & Μπαρ GB Roof Garden η θέα της Αθήνας αποτελεί σκηνικό ταινίας. Στην πιο ιδανική θέση, η θέα προς την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τη Βουλή των Ελλήνων είναι μαγευτική. Το κομψό, λιτό και φιλόξενο περιβάλλον του GB Roof Garden Restaurant δημιουργεί μία κοσμοπολίτικη αύρα.

 

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 1, Αθήνα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 21 0333 0000

Τιμή ανά άτομο: 240€

Pallas Athena Grecotel Boutique Hotel

Στο art boutique hotel Grecotel Pallas Athena στην καρδιά της Αθήνας τα Χριστούγεννα σας καλωσορίζουν με μοντέρνα, chic διάθεση. Γαστρονομική πολυτέλεια με θέα τη φωτισμένη Πλατεία Κοτζιά, ζωντανή μουσική και εντυπωσιακά μενού. Από τις 14:00- 18:00 θα προσφέρεται χριστουγεννιάτικος μπουφές ενώ από τις 22:00 θα υπάρχει μενού a la carte.

 

Διεύθυνση: Αθηνάς 65, Αθήνα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3250900

Titania Hotel

Το Olive Garden του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ υποδέχεται τους καλεσμένους του με ένα απολαυστικό χριστουγεννιάτικο μενού. Στις 22:00 η Ηρώ και ο Αδάμ Τσαρούχης θα τραγουδήσουν live.

 

 

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 52, Αθήνα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3326000

Τιμή ανά άτομο: 90€

The Margi Hotel

Το μόνο ξενοδοχείο στην Αθήνα που διαθέτει τη δική του βιολογική φάρμα και προμηθεύει καθημερινά τα εστιατόριά του με φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Το χριστουγεννιάτικο μενού περιλαμβάνει τοπικά και διεθνή εδέσματα τα οποία έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος chef Παναγιώτης Γιακαλής. Τα εστιατόρια του The Margi συγκαταλέγονται στα καλύτερα της Αθήνας.

 

Διεύθυνση: Λητούς 11, Βουλιαγμένη

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 8929160

Τιμή ανά άτομο: 98€

Radisson Blu Park Hotel Athens

Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athens μπορείς ζήσεις ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο “St’ Astra” Restaurant. Οι μουσικές επιλογές του Dj, τα φώτα της πόλης από ψηλά, η θέα της Ακρόπολης και οι γευστικές δημιουργίες του chef αποκλειστικά για αυτή την ημέρα συνθέτουν μία υπέροχη ατμόσφαιρα.

 

Διεύθυνση: Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 21 0889 4500

Τιμή ανά άτομο: 90€