ΓΑΜΟΣ

Ιδέες διακόσμησης για τον στολισμό της εκκλησίας

shutterstock

Ο στολισμός της εκκλησίας είναι μία από τις τελευταίες εκκρεμότητες που μένουν κατά την προετοιμασία του γάμου σου. Για να μην αγχωθείς καλό θα ήταν να μην τον αφήσεις για την τελευταία στιγμή αφού υπάρχει περίπτωση να μη βρεις τα λουλούδια που θέλεις ή να μην μπορείς να τα μεταφέρεις αν ο γάμος θα γίνει εκτός Αθήνας. Ο στολισμός της εκκλησίας πάει σετ με το θέμα του γάμου για αυτό και η βασική προϋπόθεση είναι να το έχεις καθορίσει και μελετήσει για να πετύχεις την αρμονία. Το σύνηθες στους καλοκαιρινούς γάμους είναι το μυστήριο να τελείται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να στολίσεις και την παραμικρή γωνίτσα.

Η εκκλησία

Και λίγες γλάστρες με λουλούδια σε έντονο χρώμα η δουλειά σου γίνεται και μιλάμε για μία ιδανική επιλογή αν ο γάμος σας έχει θέμα boho. Μία σύνθεση πάνω από την πόρτα της εκκλησίας είναι κομψή επιλογή και πάντα κλασική. Λευκά τριαντάφυλλα σε συνδυασμό με κλωνάρια ελιάς για μία vintage νότα. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο ρομαντικό μπορείς να επιλέξεις στη σύνθεση λουλούδια με χρώμα, όπως το ροζ και το κόκκινο.

 

 

 

 

 

 

Οι λεπτομέρειες

Στις λεπτομέρειες μπορείς να επικεντρωθείς στις καρέκλες που θα καθίσουν οι καλεσμένοι σου αλλά και στις λαμπάδες που θα πλαισιώσουν το ζευγάρι κατά την τελετή. Μπορείς σε κάθε καρέκλα να κρεμάσεις ένα μπουκέτο με λουλούδια ή μικρά λευκά ανθάκια. Διάφανα βάζα με κεριά ή και φαναράκια θα κάνουν την ατμόσφαιρα ρομαντική. Αν το θέμα του γάμου σας είναι tropical τότε ο ανανάς είναι αυτός που θα βρεθεί στο πλάι κάθε καρέκλας.